Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לשירשור זה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=336021

מצאנו את הרכב הזה:

נתוני הרכב:יד שניה, 133,000 ק"מ. לא יודע בשביל מה אבל יש לרכב ג'נטים מגנזיום.

איך הבדיקה? לפי מה שהבנתי חוץ מהתאונה מקדימה הבדיקה מעולה יחסית לשנתון.

עד כמה התאונה רצינית ומשמעותית? הבוחן טען שאין משמעות בטיחותית. אכן כך?

בכל מקרה, הבחור דרש 23k ולפני הבדיקה הסכים לרדת ל22.5k. אחרי הבדיקה לא הצלחנו להוריד אותו בכלום. מה דעתכם?

מחירון יד 2 לפני ואחרי שקלול אותו דבר: 21,000

מחירון לוי"צ לפני שקלול 21,000. אחרי שקלול(ק"מ ויד נמוכים):23,000

השקלול לא מכניס בתוכו את המגנזיום (שהוא טוען שזה מוסיף למחיר), ומצד שני גם את התאונה לא.

אגב,הספק המנוע היה 83.6 כ"ס (מתוך ה90 המקוריים)

אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת.

79114880.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

הרכב אכל מכה מקדימה, "קצה שאסי", הוחלפו כנפיים קדמיות ומכסה מנוע.

לרכב יש הרבה חופשים, ונראה שלא מטופל באדיקות (נזילה ראש מנוע?! אני מניח שמדובר על מכסה שסתומים?, גומיות לציריות שהן דבר קטן לא עשו).

הייתי ממליץ לך לחפש גרנד מוב שנתון גבוה ולוותר על הסוברו (שגם כך לא תכיל 3 כסאות ילדים מאחור).

משכנתא זה קל

פורסם

מה זה "סימנים לקצות שלדה"?

האפשרויות הן: יש פגיעה בקצה שלדה או אין פגיעה.

בוחן שרושם "סימנים" רק מכסת"ח את הבדיקה או שאינו יודע את מלאכתו ובדיקתו שווה כקליפת השום.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מדובר ברכב בן 12 שנה , כל רכב בן 12 שנה שתיקח לבדיקה "ישחט" ע"י המכון, לטעמי תבדוק את עיניין נזקי הפח אצל פחח מוסמך ושתרגם לך את המילים הלא מובנות של הבוחן, מוסך סובארו יתן הערכה טובה לגבי השאר, וכל זה בפחות מ-450 שקל.

הסיכוי למצוא רכב בן 12 נקי מתיקונים קיימים אבל ממש נמוכים, האימפרזה רכב אמין מאין כמוהו, המזגן וההיגוי של מעולים, והוא בחיים לא יתקע אותך,ואם הרכב מוצא חן בעינייך ואתה מתלבט , תעשה את מה שאמרתי למעלה.

אגב "קצה שילדה" משמעותו היא, פגיעה במרכב הרכב הרכב שחייבה מתיחתו, החזרתו של חלק המרכב שנפגע למקום, השאלה ביזו ידה נפגע המרכב ועל זה יענה פחח רכב, המשמעות לפי הבדיקה שולית במיוחד ברכב כל כך ישן.

פורסם

אני לא חושב שלסימנים לקצה שילדה יש איזושהי משמעות וגם אם ישד,אני חושב שזה מינורי\זניח, מבחינתי לפחות.

מעבר לזה הרכב הספציפי הזה לפי דעתי הוא במצב מצויין,יישור קו יביא אותה למצב פנטסטי, יש לנו בעבודה אחת עם 600 אלף ומשהו על השעון ועדיין נוסעת כמו שד.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תודה לכולם.

גיסי נעול על סובארו אימפרזה סטיישן לכן החלטנו בכל זאת ללכת על הרכב הספציפי הזה

מכיון שקשה מאוד להשיג רכב כזה במצב טוב, ומלבד התאונה הרכב במצב טוב מאוד יחסית, והק"מ והיד נמוכים.

הצלחנו להוריד עוד 500 שקל (בקושי רב. הבן אדם בונקר) וקנינו בשעה טובה ב 22k.

שוב תודה ושבת שלום :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שיהיה בהצלחה, אבל אני חייב לציין שהיתה לי אימפרזה (יותר מוקדמת - 1994, מנוע 1600 סמ"ק, תיבת הילוכים ידנית). לזכות המכונית יאמר כי היתה מרווחת ונוחה מאוד, אך בכך תמות המחמאות. היא השביעה אותי מרורים. את המכונית רכשתי כשהיתה כבת 4 עם כ-40000-50000 ק"מ והחזקתי אותה כ-3 שנים. בתקופה זו המכונית נזקקה לגרירה 3-4 פעמים בשל תקלות, ועלות התיקונים והטיפולים הגיעה לעשרות אלפי שקלים (לדוגמא - מדחס המזקן - כ-4000 ש"ח, מנגנון הגה קרוב ל-2000 ש"ח שורה ארוכה של תקולות אחרות טיפולים שוטפים בהרבה אלפים וכל זאת במחירי סוף שנות התשעים, כלומר בתרגום חופשי למחירי היום יש להכפיל ב-1.4-1.5.

גם לגבי הנהיגה - מנוע ה-1600 חלש למשקל המכונית (ומדובר בדגם ה-4 דלתות, לא סטיישן שכנראה יותר כבד) והיו לי לא מעט בעיות בזינוקים בעליה, בעיקר בכאלה שהצריכו גם פניה, וכאלה יש לא מעטים בחיפה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מוזר, כי אתה היחיד ששמעתי ממנו דברים רעים על סובארו אימפרזה.

כולם הפליגו בשבחים על האמינות של סובארו. יתכן שנפלת על רכב מוזנח במיוחד

פורסם

זה בדיוק העניין: רכב שרכשתי מחמי, שכה לטיפול שאפילו האבא היקה שלי לא נותן, ובדוק שללא כל תאונה משמעותית וללא תקלות מיוחדות עד הגעתו לידי. הרכב נרכש בגיל 4 עם כ-50000 ק"מ, גם אני טיפלתי בו באופן סדיר לגמרי, ולמרות זאת בלי סוף תקלות. מה שהוצאתי על התיקונים (לא טיפולים שגרתיים) של הסובארו משך 3 שנים הוא בערך פי 5 ממה שהוצאתי על התיקונים (לא טיפולים שגרתיים) משך 9 השנים האחרונות בקורולה שקניתי מאותו אדם (בעת הקניה היתה בת 3 עם 32000 ק"מ). אישית סובארו "שרופה" מבחינתי למרות המוניטין המצויין שלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...