Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אמא של 2 ילדים קטנים (אחד על בוסטר והשני על בוסטר עם גב ומשענת) יכולה להעיד שמאוד קשה לחגור בבטיחות 3 ילדים באוטו מוגדר (בטעות לפי דעתי) כמשפחתי.אישית,יש לנו פיאט בראבה וכאמא רזה אני מתקשה לשבת אחורה בין הילדים (והחגורה האמצאית לא עם 3 נקודות).יש כאלה שלא מפריע להם עם הילדים חצי יושבים ולא ממש חגורים....אם אתה רוצה בטיחות לכל היושבים ובמיוחד לילדים הקטנים חייב 3 כסאות נפרדת!כאופציות יש לך :

הטדרונים (חוץ מקנגו אין אוטומט לפי מה שידוע לי)

מיניוואן (xsara picasso,scenic)

סטיישן

פורסם

תודה לכולם.

החלטנו להתמקד ברכבי סטיישן או מיניוואן יפניים.

מה דעתכם על סובארו אימפרזה גרנד לאונה סטיישן 1.6 שנת 98-00?

איך הרכב מבחינת חלפים, אמינות וצריכת דלק?

ומה לגבי הדייהטסו גרנד מוב?

פורסם
delta,

לא בדקתי פיזית, הייתי בטוח שכן, מה גם שבוסטר זה לא ממש כיסא אלא רק הגבהה וזה אמור לתפוס פחות מקום מכיסא תינוק.

מה, כל מי שיש לו 3 ילדים קונה רכב של 7 מקומות? אני בטוח שיש רכבים שאפשר להכניס בהם 3 כיסאות/בוסטרים. לא כך?

בכל רכב משפחתי יהיה אפשר להכניס שני כסאות בטיחות ובוסטר.

יש לי חבר עם יונדאי אקסנט שנת 2000 או 2001 ומכניס שלושה כסאות בטיחות ובוסטר בספסל האחורי והוא ואשתו יושבים מקדימה ויש גם כלב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אנחנו החלפנו רנו מגאן 2000 בקסארה פיקאסו עם הגחת מס' 3. לא היה סיכוי לשני בוסטרים וכסא בטיחות במושב באחורי של המגאן. הקסארה פיקסו מומלצת מאד.

פורסם

netriv, נדמה לי שאתה טועה לגבי בוסטרים - הכסאות די רחבים ובנוסף קיימת בעיה של חפיפה בין חגורות הבטיחות המבעים אותם.

אני חייב לציין כי את עידן מושבי הבטיחות סיימתי לפני הופעת קיבועי ה-ISO כך שיתכן שהיום המצב שונה.

עם זאת אני יכול לשתף אתכם בשיטה שבה השתמשתי כאשר היו לי 3 ילדים קטנים (5, 3 ותינוק) והחזקתי באקסנט 1995: התינוק הושב בסל-קל לרכב במושב הקדמי הימני, הגדולים על בוסטר וכיסא ילד בספסל האמצעי מאחור, אני נהגתי ואשתי ישבה בין הגדולים. אמנם היה צפוף אבל הצלחנו להסתדר אפילו לנסיעה לאילת.

אני חייב להזכיר כי המכונית היתה חסרת כריות אויר, ואם נרכשת מכונית הכוללת אמצעי זה חיונית אפשרות ביטול כרית האויר הימנית כדי לא לסכן את הילד היושב במושב זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רנו סניק ייתן לך את אשר אתה מחפש.

אינני מבין מדוע וויתרת עליו בקלות כזו?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תודה לכולם.

איך הדייהטסו גרנד מוב, מתאימה לדרישות שלי?

ראיתי שהיא נמכרת במחירים ממש זולים, היא יפנית וגם מרווחת אם אני לא טועה.

מניסיון של שנה וחצי, גראן מוב רכב נהדר.

לצערי, לפני חצי שנה גנבו לנו אותו. הרכב אמין, נוח לנהיגה ולתפעול, מרווח, מציע תנוחת ישיבה גבוהה כמו במיניואן של ממש, מצויד בתא מטען ענק (400 ליטר), ובעל חלונות גדולים.

אבל, אני לא בטוח ששלושה כיסאות יהיו אידיאליים מאחור - כלומר, יהיה קצת צפוף. וזו הסיבה היחידה מדוע לא היייתי ממליץ לאחותך לרכוש רכב כזה.

אגב, הדרישות שלנו דומות מאד לאלו של אחותך, אבל לא אכפת לנו גיר ידני - אז אולי נרכוש פיאט מולטיפלה או רנו סניק ידנית.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...