Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפכתי את הפורום ולא מצאתי תשובה.

יש לי גולף דור 5 שנת 06 מנוע 2000 גנריישן.והבעייה היא שאין רעש לכלום,לא לוינקרים מתי שאני מאותת,

לא מתי שאני שוכח אורות דולקים ויוצא מהאוטו, ולא מתי שאני נוסע ללא חגורה. דברתי עים המורשה שלי (שאגב לא הרבה מטפלים אצלו בטענה לחוסר מקצועיות) והוא אמר שצריך להחליף את הלוח שעונים (4000 שח) לעומת זאת חבר שלי אשר הוא חשמלאי מוסמך ובעל עסק לאביזרי רכב טוען שצריך לבדוק אולי יש נתיך שרוף או משהו אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואולי לחסוך בפירוק הדש והחלפת הלוח שעונים. תודה לעונים.

פורסם

ייתכן מאוד שיש לך שתי תקלות שונות שלא קשורות אחת לשניה.

1. בגולף דור 5 לא קיימת התראה קולית על נסיעה ללא חגורת בטיחות (תבדוק בספר הרכב שברשותך) לכן זו לא תקלה.

2. הדבר לא קשור לפיוז שרוף מכיוון שלא קיים פיוז נפרד לזמזם.

שאלות !

1. כאשר אתה מפעיל את אורות המצוקה (לחצן אדום) נשמע רעש של תקתוק ?

2. האם נעשו התקנות או שינויים במערכת החשמל של הרכב ?

3. האם מישהו התחבר עם סורק תקלות לרכב בכדי לבצע שינויים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

בוקר טוב מרק.

לאחר עיון בספר הרכב למעשה אתה צודק אין זמזום בשנתון שלי המתריע על נסיעה ללא חגורה.

בהמשך לשאלותך כאשר אני לוחץ על אורות המצוקה לא נשמע דבר הלחצן עובד ומהבהב אבל ללא שום רעש.(תקתוק)

לא ידוע לי על שנויים במע החשמל של הרכב. הרכב ללא שיפורים כאלו או אחרים (קסנונים,מע מולטימדייה וכו..)

בסוף הטיפול האחרון אכן התחברו עים סורק תקלות במוסך והרכב יצא "תקין",זאת לאחר בקשה שלי שיבדקו שהכול בסדר למה הרכב הוא חדש אצלי (בשביל השקט) יש לציין שבבדיקה קנייה של הרכב לא מוזכר דבר על כך בדוח (ספק אם אפשר לעלות על כך)

ורק לאחר שנסעתי התברר שאין חווי לכלום. (כתוב בספר שנסיעה מעל 7 קמ"ש עים מכסה אחורי פתוח תביא להתראה על כך,אין לי שום התראה קולית)

תודה.

פורסם

תעשה ניסיון קטן בכדי לבודד את הבעיה.

בדיקה של הזמזם

1. תניע את הרכב ומשוך טיפה את בלם היד עד אשר מנורת ההתראה בלוח השעונים תדלק וסע כ-10 מטרים בכדי לבדוק האם הזמזם מתריעה על נסיעה עם בלם יד משוך.

לפי דעתי לחצן המצוקה שכנראה המנגנון הפנימי שלו אחראי גם על צליל התקתוק של הווינקרים תקול.

אני ממליץ לך לקפוץ לחבר הפורום מוסך רון או תנסה לפרק לחצן מרכב של חבר ולהרכיב ברכב שלך ולראות עם חלק מהבעיות נפתרו.

קצת קשה לבודד בעיה דרך מסך המחשב אך ננסה.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...