Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דאבל אודיופיל, או אולטימו בתיבה של 40-45 ליטר יעשו עבודה נהדרת של דיוק ותדרים נמוכים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
דאבל אודיופיל, או אולטימו בתיבה של 40-45 ליטר יעשו עבודה נהדרת של דיוק ותדרים נמוכים.

מחזק בקשר לג'נסיס.

בחירה טובה אי אפשר לטעות עם הסאבים האלו.

גם הסאב של מורל לא פראייר בכלל.

שמעתי אותו בבית אומנם ולא ברכב אבל הוא מעולה.

פורסם

מספיק לי סאב אחד כרגע לסטאפ הזה

12"

אם יש עוד סאבים שלא רשמתי שאפשר להמליץ אני פתוח..

פורסם

בסביבות 2500 אולי טיפה יותר הייתי ממליץ על 12w7 יד שניה.

סאב שבאמת יכול לרדת מאוד מאוד מאוד נמוך! סאב מצויין.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

ה12W7 הוא אחד הסאבים. היה לי אותו.

אבל איזה מגבר יש לך בשבילו?

למרות שזה מעליי ממליץ כי יש לו אחד למכירה.

12W6 שמעתי אותו גם מעולה. יותר זול. חלש מהW7.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

את הסאב שלי מכרתי כבר מזמן. ככה שאני לא ממליץ בגלל שאני מוכר. בבקשה אל תטעה אחרים ותציג דברים לא נכונים.

תודה רבה.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

רוקפורד P1 12 אינטש - לברוח מהאוטו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם P1 היה סאב - אז כן :-D

ועכשיו ברצינות - בזמנו ההשוואה לתחרות מול הIDMAX היה הFI-Q 12 אינטש שהיה יותר מכוון SPL אבל נותן רמת SQ שלא נופלת מהIDMAX

ברור - הנושא הזה פתוח לדיון ואני לא מתכוון להכנס כאן לדיעות

אני רק יכול לאמר שהIDMAX הוא אחד המדוייקים ביותר ששמעתי עד היום והFI-Q 15 אינטש לא נפל בטרק בדיקה של פוקל (מונע חד בוכנה של אופנוע) מבחינת קצב עבודה - מכונת ירייה בפול ווליום :-D

אבל אני לא חושב שהוא נכנס לתקציב של 2500 ש"ח - לא בטוח בקשר לזה.

מעבר לכך הייתי רוצה שישראל (ג'וניור) יתן חוות דעת לגבי סאבוופרים של GROUND ZERO

ושאהובי שי גם יתנו חוות דעת לגבי הסאבוופרים המובילים של חברת EARTHQUAKE

אני באופן אישי הייתי מסתפק בהחלט באודיופיל מבחינת עוצמה ובוחר אותו כסאב החביב עליי מבחינה של טונאליות למעט סאבוופרים מסדרת NRT של AURA (אבל הגודל של התיבה והמחיר של הסאב - אוי זה כואב).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...