Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי אופל אסטרה אוטומט שנת 2002

יש לי חופש בהילוכים והתברר לי שנקרע כבל של ידית ההילוכים

קימבנו לי משהו זמני עד שנשיג כבל כזה

משהו יודע מה עלות של דבר כזה ומאיפה אפשר להשיג כזה כבל ולא מהחברה כי שם זה בטוח מאד יקר

מצפה לעזרה

תודה

פורסם
שלום לכולם

ברשותי אופל אסטרה אוטומט שנת 2002

יש לי חופש בהילוכים והתברר לי שנקרע כבל של ידית ההילוכים

קימבנו לי משהו זמני עד שנשיג כבל כזה

משהו יודע מה עלות של דבר כזה ומאיפה אפשר להשיג כזה כבל ולא מהחברה כי שם זה בטוח מאד יקר

מצפה לעזרה

תודה

כבל חדש עלה מעל 1000 ש"ח,ניתן לייצר חיבור חדש במקום הגומיה בעלות זעומה.

פורסם

איזה חיבור בדיוק צריך לעשות והאם כל מוסכניק יכול לעשות את זה

אם אתה יכול לפרט בדיוק מה צריך לעשות כי אתה יודע מוסכניקים לא אוהבים לעשות דברים שהעלות שלהם זעומה

תודה

פורסם
איזה חיבור בדיוק צריך לעשות והאם כל מוסכניק יכול לעשות את זה

אם אתה יכול לפרט בדיוק מה צריך לעשות כי אתה יודע מוסכניקים לא אוהבים לעשות דברים שהעלות שלהם זעומה

תודה

המסקנה שלך לגבי המוסכניקים מעליבה אותי ואת אנשי המקצוע ההגונים שכותבים פה בכדאי לנסות לעזור לך, לקוחות קבועים שיודעים להעריך ולתגמל עבודה אצלנו מקבלים בד"כ את התיקון הזה ללא חיוב .

שבת שלום ובהצלחה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

נו - אז לי יש בעיה דומה - גם לי נפלה הגולה שמחברת את הכבל לפין בגיר.

בינתיים אזיקון מחזיק את הכל מחובר ועובד, אני מחפש פתרון בין אזיקון ב חצי שקל לכבל חדש ב 900 שקלים.

מה עשית בסופו של דבר?

• תוכן חדש...