Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו אולי יכול לעזור לי בנוגע למידע על ביטוח לנהג בן 22 ללא תביעות מגיל 17 לרכב ב מ וו קופה 2500I קופה 2007,בלי גג נפתח.

ובכלל לתת לי קצת מידע על אחזקת רכב מסוג זה?

האם האחזקה שלו גבוהה בהרבה יותר למשל מלאון קופרה או גולף GTI מאותו השנתון?

אם כן במה זה מתבטא בדיוק.

בבקשה רק מי שיכול לענות לי יחסית מדוייק שיענה.

כבר שנה וחצי שאני מדבר על החלפת רכב ובספטמבר הקרוב זה הולך לקרות סוף סוף אז באמת מי שיכול שיעזור לי קצת כי לבינתיים לא מצאתי את המידע הזה בשום מקום.

תודה

פורסם

בנוגע לביטוח, גם ככה דגם הקופה דורש עלויות לא קטנות, ובטח שלנהג צעיר.

תצפה למספר של 5 ספרות, ולא בטוח שהספרה השניה תהיה 0.

לגבי אחזקה, זה רכב שבאופן שוטף, חוץ מביטוח ואגרות שלדעתי יקרים יותר מלאון

קופרה, לא תהיה אחזקה יקרה יותר באופן מהותי.

הבעיה היא ברכב כזה ברגע שקורה משהו, זה יקר מאוד. כל קשקוש הכי קטן, כפתור,

ידית, פלסטיק, גומיה, זה אלף שקל במינימום.(כולל העבודה כמובן).

בקיצור, ביומיום, אחזקה יקרה אבל בסירה, אבל אם יש לך איזו תקלה, תכין חסכון קטן

בצד.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה לך אושרי.

דבר שני, במידה והרכב יצא מתקופת האחריות, ולא אני לא בן אדם חאפר ממש לא, אבל אין מקומות שאפשר לטפל ברכבים כאלה חוץ מקמור?

נגיד אני מטפל ברכב שלי אצל איציק בחולון (GI DUB), ואני מטפל ברכב בצורה הכי טובה שאפשר כי מן הסתם רכב שיצא מזמן מתקופת האחריות אין סיבה שיטופל בצ'מפיון במחירים גבוהים פי 2-3 ועוד לקבל עבודה גרועה בזמן שניתן לקבל עבודה הרבה יותר טובה אצל איציק או נניח במוסך רון מי שמטפל אצלו בפחות כסף.

בכל מקרה יש מוסכים כאלה שמתמחים ברכבי ב מ וו?

תגדיר תקלה וחיסכון, תראה אצלי הרכב גם לא כזה זול לאחזקה, אני לא משווה אותו לב מ וו כמובן אבל אם המחירים טיפה יותר גבוהים זה משהו שניתן לעמוד בו,יש לי פשוט דגם 4*4 ואכלתי איתו פה ושם צרות בגלל שאין משהו תחליפי וכו'.

אני פשוט רוצה ללמוד טיפה את הרכב הזה לפני שאני רוכש כי אני לא רוצה להכניס את עצמי למשהו שבבוא היום אני אמכור מכיוון שאני לא אוכל לתחזק אותו,למען האמת אני מאמין שאני אוכל אבל אני לא רוצה לוותר על שאר ההנאות בחיים בגלל רכב אף על פי שהוא יכול לתת הנאה ממש טובה.

פורסם

ביטוח קונים נכון או לא קונים בכלל

גם באים אתה בן 22 לא צריכה להיות בעיה לרכוש ביטוח הכל שאלה של מחיר לאומת סיכון

פורסם

ישנם מוסכים שמתמחים בב.מ.וו, אבל זה לא חצי מחיר מקמור, אלא 20-30 אחוז פחות, תלוי איפה

אתה מטפל, ואיזה תיקונים אלה.

הבעיה היא שאת רוב החלפים צריכים עדיין לקנות מקמור(אם אתה רוצה מקורי), וזה מה שמייקר מאוד.

לגבי עלויות? סתם דברים שנתקלתי לאחרונה, ולא מחיר בקמור(לא סובל אותם), אלא במוסך אחר:

החלפת מנגנון ידית, 1100 ש"ח, חיישן חניה(בודד!), 950 ש"ח, דיסקיות בלמים אחוריות, 750 ש"ח(כולל עבודה).

אבל אם הולך לך איזה חיישן טיפה יותר רציני זה כבר 2000-5000 ש"ח, או ראדיאטור לדוגמא

יכול להגיע לכמה אלפי שקלים.

כמו שכתבתי לך, בשוטף זה לא נורא, ולא הרבה יותר מגולף GTI וכד', בייחוד אם אתה משווה לצ'מפיון.

ואם יש לך ידיים טובות וסבלנות להביא מה שצריך מאיביי וכד', ולהחליף לבד, אז אתה חוסך הרבה.

סתם לדוג', חיישן חניה בחו"ל, עולה 150 ש"ח(מקורי!) כולל המשלוח, ולהרכיב זה בדיוק 10 דק'.

אבל יהיו דברים שלא תהיה לך ברירה, ולכן תצפה לעלויות גבוהות במקרים כאלה.

שנת 2007, זה לא רכב ישן שאמורות לצוץ בעיות כל יום, אבל מידי פעם, כמו שאתה יודע, הן מגיעות,

ולכן תהיה מוכן. קח בחשבון שגם בכל מקום שאתה מגיע, לב.מ.וו לא עושים הנחות, ומפציצים מחירים,

כאילו אתה רוטשילד, רק בגלל שיש לך ב.מ.וו.

לגבי הביטוח, עניתי לך, ויש גם תגובה של רוזין סוכנות לביטוח, שאני חייב להסכים איתם.

אם תרצה סוכנות טובה, שמבטחת הרבה רכבי יוקרה, ושנתנה מענה ברגע של בעיה,

צור קשר בפרטי. אבל עדיין אני מניח שתשלם לפחות 10K על ביטוח, אם לא יותר.

• תוכן חדש...