Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא היית מחליף ענתיקה בענתיקה , באמת ?

הבחור סטודנט ללא אפשרות השתכרות כמוך , ופנה אליך לקבלת תשובה .

רק משום שאתה מרוויח יותר , ולכן מחזיק מכונית יקרה יותר / חדשה יותר . לא אומרת שהוא במצבך . או לחילופין שהוא לא ראוי לתגובה נורמלית.

.

את הפונטו שלי קניתי ב-10 אלף ש"ח בדיוק, לדגם 2006. אם אתה שואל איך עשיתי את זה, אז זה בעזרת פטנט שנקרא "מימון" שבו אתה מקבל כסף תמורת כסף. אתה מקבל סכום מסויים ומחזיר באופן חודשי סכום קבוע, שכשאתה מסיים לשלם אותו, אתה מגלה ששילמת יותר ממה שקיבלת. ככה חברת המימון מרוויחה.

מה אני הרווחתי מזה?

אני נוסע על רכב חסכוני, חדש בהרבה מהקודם שלי (מודל 98) וכמות הבלאי היחסי שאני אתקל בה במהלך אחזקת הרכב נמוכה יותר מכמות הבלאי שהייתי נתקל בה בענתיקה.

אז כן, אני משלם 450 ש"ח בחודש על רכב לכמה שנים טובות. אבל מצד שני, אל תשווה פנדה 2007 לענתיקה בת 13. הבחור יכול להשתדרג משמעותית - ואני עוד לא דיברתי על הבלאי שמצפה לו בעתיד מרכב כ"כ ישן, שעלותו משתווה בד"כ לעלות המימון.

עם כל הכבוד ל"פוזה" של הספוילר וכך הלאה, אם פעם הרכב הזה היה נראה לי יוקרתי ומדהים היום הוא רכב הערסים המושלם ואני לא רואה בו שום דבר מההדר שהיה בו פעם כשהוא עובר בשכונה, בד"כ זה עם חבורה של בני 20 בפנים.

הבנאדם מדבר על אחזקת רכב כאן - ואין ספק שלאורך זמן, הבנאדם ישלם על תיקונים את אותו כסף שהוא ישלם על מימון לרכב מתקדם בהרבה. סתם בשביל הקטע, הוא כבר מספר על גיר בועט - יש מצב שבקרוב ישלם 5000 ש"ח על שיפוץ גיר, שזה כמעט שנה של תשלומים על רכב חדיש. לא התחלנו עוד לדבר על החיסכון המשמעותי בדלק לאורך שנים של נסיעה בעליות של חיפה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכל מי שהגיב כאן...

החלטתי בסופו של דבר לא למכור את האוטו ומעכשיו נשקיע פשוט פחות באוטו וגם מצאתי שיש רכבת ליד מקום הלימודים שלי כך שעדיך לנסוע ברכבת 12 דקות מאשר להתקע בפקק של חצי שעה עם האוטו הזללני שלי

אם היה לי סכום כזה גדול נזיל הייתי בכיף משתדרג דרך טרייד אין או מימון

• תוכן חדש...