Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ומצאתי מס' תשובות לשאלתי אך לא משהו חד משמעי.

במידה ורוצים לנקות מצערת ברכב כמו הסיוויק שלי (99 1.4), יש צורך לפרק צינורות כלשהם או חיישנים כלשהם לפני ביצוע הפעולה? או שפשוט לפרק את הפילטר אוויר ולהתיז לתוך המצערת כשהמנוע פועל ולשחק עם הגז שלא יכבה?

פורסם
עשיתי חיפוש ומצאתי מס' תשובות לשאלתי אך לא משהו חד משמעי.

במידה ורוצים לנקות מצערת ברכב כמו הסיוויק שלי (99 1.4), יש צורך לפרק צינורות כלשהם או חיישנים כלשהם לפני ביצוע הפעולה? או שפשוט לפרק את הפילטר אוויר ולהתיז לתוך המצערת כשהמנוע פועל ולשחק עם הגז שלא יכבה?

אל תעבוד בשיטת החאפרים שמחפשים קיצורי דרך ומיתעצלים לעשות את ניקוי המצערת ביסודיות. יכול להיות שיש לך שיכבת פיח רצינית במצערת שלא מומלץ ע"י הספריי כל עוד היא מורכבת והרכב מונע להתיז ולהוריד אותה למנוע סתם כי אז עלולות להיווצר בעיות כמו סתימות למיניהם אם בסעפות או במערכת הפליטה. כמו כן אל הצילינדרים צריך להגיע רק דלק ולא כל מיני חומרים אחרים למיניהם במיוחד שמדובר בהזרקה. הוצא את המצערת לחלוטין מהרכב ונקה אותה הייטב בחוץ ועל הדרך לא יזיק לנקות מנוע צעדים אם כבר. התוצאה פשוט מדהימה ברגע שזה נעשה נכון. עכשיו אני מקווה בשבילך שצביקה היקר לא ייראה שירשור זה, חבל סתם שייכאב לו הלב! :)

:)
פורסם

תודה לכם.

אבל אני שואל באופן עקרוני, ניקוי "חאפרי" כמו שתארתי בהודעה הראשונה, עלול לגרום לנזק כלשהו ברכבים עם מערכת הזרקה?

רכבים שמעניינים אותי לדוגמא הם: ג'אסטי בעלת מערכת הזרקה, פונטו, וסיוויק.

פורסם

אני לא מכיר את הרכבים שציינת אבל, ישנם רכבים שהחיישנים יושבים בבית המצערת וברגע שהם באים במגע עם הספרי קרבורטורים הם נהרסים.

אצלי בטרנספורטר בוצע בעבר ניקוי בית מצערת במוסך באיזור, הוא השפריץ את הספרי ופגע בחיישן הMAP שהחל לזייף מאז.

קובי

• תוכן חדש...