Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי האחרון נסעתי למוסך להחליף את הקלאץ' שהגיע זמנו.

בגלל שהמוסך לא הצליח להשיכ לי סט מצמד חדש במחיר סביר, רכשתי סט כזה מתוצרת LUK בעצמי {בתאום מראש עם המכונאי שלי}. יחד עם המצמד הוחלפו גם מחזיר שמן אחורי ומיסב שנקרא "הילוך ישיר" וממוקם במרכז גלגל התנופה.

יחד עם החלפת המצמד, בוצע טיפול 10,000 לרכב.

לאחר החלפת המצמד בהחלט מרגישים בהבדל (הקלאץ שפורק מהרכב היה דקיק כמו קרקר בהשוואה לחדש). אבל יש תופעה מוזרה של רעידות.

בעמידה בסרק ולחיצה עדינה על הגז, מורגשת רעידה קלה של המנוע שמרעידה גם את ידית ההילוכים. כאילו משהו לא מאוזן.

המנוע עובד עגול, זו לא נראית בעיה של גמגום או זיוף. זו די בוודאות תחושה של ויברציה שמורגשת גם בנסיעה במהירויות גבוהות יותר.

בנסיעה הרכב סוחב טוב, בשיוט במהירות מעל 90 קמ"ש הרעידות מורגשות גם ברצפת הרכב, כלומר עוברות למרכב.

עם זאת, בבוקר, כשהיה קר יותר והמנוע עבד עם הצ'וק בסל"ד גבוה יותר. היתה תחושה שהיו פחות רעידות.

האם זה נורמלי שיהיו ויברציות לאחר החלפת מצמד?

האם יכול להיות שמצמד חדש הוא לא תקין/מתאים/מאוזן?

אשמח לשמוע את דעת המומחים לפני שאני חוזר למכונאי שלי.

• תוכן חדש...