Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בעת פתיחת IPHONE3G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי איפון 3g מארה"ב שלat&t גרסה 3.1.3 לאחר קריאת הרבה מאמרים. החלטתי לפרוץ אותו לבד בעזרת הספיריט

את השלב דרך המחשב עשיתי ואז הגעתי לשלב שנכנסתי לסידיה ושם כנראה נפלה לי הרשת אלחוטית בבית.

עכשיו כשאני מדליק את המכשיר יש לי את התפוח ויש את העיגול של החשיבה שהוא נתקע לאחר כמה דקות

ניסיתי לעשות ריסטור דרך איטיוונס וזה לא עובד כי הוא רושם שיש לי תקלה בלתי מובנת במכשיר.

אני מאוד רוצה לדעת אם יש דרך כל שהיא להשיב את המכשיר לחיים ואם יצרתי נזק ואם הוא בר-תיקון..

ואם יש לכם פתרונות אני אשמח.

תודה מראש אלכס

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

יש לך אייפון 3G, אתה יכול בכיף לשדרג אותו לגרסא החדשה 4.0 וגם לפרוץ אותה. אבל קודם תכניס את האייפון למצב DFU כי דפקת לו את המערכת הפעלה, ואז תעשה לו ריסטור לגרסה החדשה. כשהריסטור נגמר, אייטונס יציע לך שתי אופציות. תבחר SET UP A NEW IPHONE.

מצב DFU כמו שצריך:

חבר את האייפון למחשב דרך USB מאחורה ולא מקדימה. סגור את האייטונס. כבה את האייפון לגמרי.

תלחץ על כפתור כיבוי 2 שניות, ובלי לעזוב תוסיף אליו את כפתור בית. תחזיק את שתיהם 10 שניות ובזמן הזה אתה תראה את הסמל של התפוח.

אחרי שעברו 10 שניות, תעזוב רק את הכיבוי אבל את המקש בית תמשיך להחזיק לחוץ לפחות 15 שניות.. עד שהמסך של האייפון נהיה שחור ונשמע צליל של חיבור האייפון למחשב.

המחשב גם בד"כ מזהה חומרה חדשה ומתקין דרייברים. האייטונס גם נפתח לבד, ואומר לך שהאייפון נמצא במצב RECOVERY ואתה חייב לעשות RESTORE.

אם בסוף כל התהליך הזה המסך של האייפון מראה לך כבל ואת הסמל של אייטונס, עשית משהו לא בסדר, תנסה שוב מהתחלה.

אחרי שסיימת את הריסטור לגרסא 4, תגיד לי ונמשיך הלאה לפריצה.

Stay Dirty

• תוכן חדש...