Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. שמעתי על תוכנות אנטי וירוס שקיימות ברשת וניתנות להורדה בחינם.

האם הדבר הזה נכון?

אם כן, אשמח לקבל קישורים להורדה של תוכנות מסוג זה ואם אפשר את הטובות ביותר.

שבת שלום.

שלומי.

פורסם

הנושא הזה כבר עלה בפורום, והוחלט על 2 טובים:

AVIRA ו- AVAST.

אני אישית משתמש ב AVAST , כי אתה מחדש לו את הרשיון בחינם פעם בשנה, במקום פעם בחודש אצל AVIRA.

הורדה:

http://download.cnet.com/Avast-Free-Antivirus/3000-2239_4-10019223.html?part=dl-85737&subj=dl&tag=button

יצירת רשיון חינם לשנה:

http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php

Stay Dirty

פורסם
אני משתמש ב-microsoft security essentials. חינמית ומצויינת.

חינמית ויש עליה ביקורות מאד טובות, וגם מהנסיון שלי איתה אני יכול להגיד שהיא מאד מומלצת.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני משתמש בAVIRA Antivir והוא אחלה!

מתעדכן כל יום אוטומטית, חינמי, לא רציך לחדש שום דבר אף פעם...

הוא מקבל לרוב את הציונים הגבוהים ביותר מבין החינמיים וגם מבין הלא חינמיים.

Mazda 2 2013

פורסם

צודקים, מצטער, שכחתי שלגרסה החינמית PERSONAL לא צריך לחדש רשיון. התכוונתי ל PREMIUM שאת הרשיון שלו מחדשים כל חודש.

Stay Dirty

פורסם

תגידו, אם התוכנות החינמיות האלה כל-כך טובות..למה אנשים ממשיכים לרכוש אנטיוירוס בתשלום?

עוד חודשיים בערך נגמר לי הרישיון ל-TREND MICRO שקיבלתי יחד עם קניית המחשב הנייד.

אני מתלבט איזה אנטי וירוס לרכוש, חשבתי לעצמי שיש סיבה למה יש כאלו שהם חינמיות ויש כאלו שעולות כסף והנייד ותוכנו חשובים לי מאוד (ע"כ אין לי בעיה לשלם מעט). האמנם?

AVG חינמית שוות ערך לקספרסקי/TREND MICRO בתשלום?

ואם כבר הגענו עד כאן, איזה אנטי וירוס (בתשלום) עדיף?

קספרסקי (יש הטוענים שהוא כבד מדי)?

TREND MICRO (אני מרוצה יחסית חוץ מזה שהוא מתריע על כל שטות, מה גם שנדרש ממני רק לחדש את הרישיון כי הוא מותקן כבר)?

NOD32?

תודה.

פורסם

מנסיון של למעלה מ5 שנים עם NOD32 אני רק יכול להמליץ עליו,לא פגשתי מערכת הגנה טובה יותר ממנה.

0 תקלות,0מזיקים ווירוסים למינהם.

לא מורגש בכלל,על שום מחשב,פשוט עושה את העבודה בצורה מושלמת.

אני משתמש במערכת השלמה שכוללת:חומת אש,אנטי וירוס,אנטי ספיי וכ"ו.

המערכת כמובן בתשלום,אבל יש דרכים לעקוף זאת.

Renault Clio TCe 120 EDC

• תוכן חדש...