Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RS-D7RII + RS-P90

manapo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אולי יש למישהו מושג מהו מחיר טוב/ריאלי לשני המוצרים האלו (חדשים)?

אני יודע שהמחיר לא זול...:)

תודה רבה !

פורסם

לא זול בכלל

מדובר על היחידת ראש של הODR שהיא סידרת העילית של פיוניר ולדעתי יחידת הראש הטובה בעולם

והפרוססור הוא של דרה אחת מתחת.

להערכתי מדובר על מעל 15K שקל, אם בכלל תצליח לשים את היד על ציוד כזה שיוצר בכמויות מוגבלות מאוד.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לפי מה שהבנתי זה לא אותו פרוססור, נכון יש פרוססור שנקרא DEX-P90

אבל הפרוססור במקרה זה נקרא RS-P90...

כמובן אין טעם לקנות את המכשיר ללא הפרוססור,בכמה מעל 15K אפשר להשיג את שני המוצרים חדשים בקופסא?

פורסם

טעות שלי, כנראה שהRS-P90 הוא גם מסדרת הODR,

לגבי הערכת מחיר, לא רוצה להטעות אותך סתם, אבל המחיר הסופי יכול להסתכם בכמה עשרות אלפי שקלים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

תודה חברה,

כמובן שאין טעם לקנות את המכשיר הזה וששאר הציוד לא יהיה באותו ליגה,אבל מתחילים מהראש לא :) ?

ובמקרה של הבנאדם-(זה לא בשבילי...) זה המכשיר שהוא רוצה/

רק שמברורים שלו מדובר על אזור 25K + השאלה אם אפשר להשיג גם באזור 15 ? למרות הנכונות להשקיע סכומים כאלה אלו עדיין הבדלים גדולים מאוד.

פורסם

בעקרון בגלל שמאוד קשה להשיג אותה אין מחיר "ריאלי" ליחידת ראש מהסוג הזה, בטח ובטח בגרסה האירופאית, לכן זה בדרך כלל נמכר לכל המרבה במחיר, מדובר בכ-20K ש"ח להערכתי.

דני.

פורסם

לפי הת"ול הכתוב והבלתי כתוב של אודיו לרכב, הכל בעצם מתחיל מהראש, כלומר: יחידת ראש טובה היא הבסיס להכל.

לפי התפיסה שלי אין מניעה מלקנות יחידת ראש שכזאת ולשדך לה רכיבים פחות טובים, התוצאה לא תהיה גרועה,להיפך.

כמו כן תמיד אפשר לשדרג את שאר הרכיבים.

לדעתי, יחידת ראש כזאת היא בעצם רכישה לכל החיים, קשה להאמין שרכיב כזה שיצטרך שדרוג.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

100%...כן מדובר על הדגם האירופאי.

אז בשורה תחתונה,אם הוא רוצה את המכשיר אין ברירה אלה לנסות רק להוריד כמה שאפשר מתחת ל25K ולקנות.

מבין שלא יהיה פשוט להשיג בדרך אחרת.

תודה רבה לכולם!

פורסם

אני מכיר מכשיר כזה שנמצא בארץ עם רדיו אריופאי. השאלה אם חבר שלך מוכן לרכוש מכשיר יד שניה.

המחיר סביר להניח יהיה הרבה מתחת ל20K

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אני צריך לשאול את המוכר אם זה עדיין רלוונטי, וכמה הוא רוצה.

אשתדל לחזור אלייך בהודעה פרטית היום או מחר.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...