Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המצבר ברכב חלש (משנת 2006) וצריך להחליף לחדש.

איזה מצבר הכי מתאים והכי טוב לרכב ומאיפה הכי טוב לקנות, אני מאזור המרכז ויש לידי אוטודיפו.

הרכב עם 65,000 ק"מ אם זה משנה.

אני יודע שיש כמה סוגים וכמה חברות שונות לכן אני שואל.

תודה לעוזרים

פורסם

תריץ חיפוש.

יש המון המלצות ואפילו אשכול אחד שדיברו בו המון על זה.

כמה חברות בארץ מרכז ודרום, שכולם מקצועיים נורא ומגיעים עד לביתך,

עם בודק מצברים, טכנאי מנוסה ומקצועי, ומחליף לך במקום.

יום נעים.

רותם.

פורסם

תלך לפרסים מיצחק שדה פינת שונצינו, אני מעירך שהוא ימכור לך את הורטא 60 אמפר באזור ה500 +-50.

אם אתה לא מכיר אותם כל כך תדע ששם חייבים להתמקח ושעושים את זה עדיף עם יצחק או מנחם. דני קיבל בירושה את הגנים הפרסים והוא ממש בוכה על כל שקל:shock:.

הוא ייתן לך מחיר ויגיד שאתה כמו משפחה:?:, המילה "משפחה" זה קוד אצלם לזה שהמחיר גבוה ממה שיכולת להוציא מהם. תגיד לו שייתן לך מחיר של "brother"8).

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

מה ההבדל בין מצבר וורטה כחול 60 אמפר שעה נמוך ל60 אמפר הרגיל, איך אני יודע מה מתאים יותר לרכב שלי?

תודה לעזורים!

פורסם

תמדוד.

בדרך כלל יפניות זה גבוה וצר ואירופאיות רחב ונמוך אבל לא תמיד זה ככה.

תתקשר לאיש שטח ,לי הם עשו כמה בדיקות גם אחרי ששילמתי על המצבר ,המתקין בדק הכל לפני ההתקנה.

לי הם התקינו בצומת כפר סבא כי נתניה זה מחוץ לטווח העבודה שלהם.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...