Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים.

אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא.

20963.jpg

זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

- מדריכים מידע ותמיכה - http://www.carsforum.co.il/

פורסם

ראיתי לאחרונה מטענים לפלאפון אלחוטיים אז אני משער שהטכנולוגיה קיימת

אבל טסטר עדיין לא ראיתי נראה לי מוצר זול מדי שישקיעו טכנולוגיה חדשה ויקרה

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

בכל מעגל חשמלי שזורם בו חשמל (נו שיט באמת, מעגל חשמלי שזורם בו חשמל..:roll::lol:) יש גם שדה אלקטרו מגנטי שגדול יחסית מהשדה המגנטי של כדור הארץ (פי כמה וכמה), כנראה שהדבר הזה פשוט מצליח לזהות את השדה הזה ממרחק מסוים (כנראה ע"י שימוש יחסית פשוט במגנט חלש שסוגר מעגל ומדליק נורה, נראה לי. :roll:

אבל מטען אלחוטי לפלאפון?? :shock: אפשר מידע על הדבר הזה? איך אפשר להעביר מספיק חשמל דרך האוויר שיוכל להטעין פלאפון בזמן סביר?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש גם את זה: http://www.palm.com/us/products/accessories/touchstone-technology.html

הטכנולוגיה הזו נקראת השראה, לפני יותר מעשור (וגם היום) הייתה לי מברשת שיניים שנטענת ככה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני מכיר את הטסטר המדובר כבר שנים רבות.

בד"כ הוא מזהה, אך קרה פעם שלא זיהה מתח כשלמעשה היה.

לא הייתי סומך על זה יותר מידי, כי בטעויות כאלה לרוב אין מקצה שיפורים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מכיר משהו דומה שעושה קול "יבבה" עם זמזם שמתחקז בהתאם לעוצמת המתח (יש לאבא שלי כזה).

לא יודע עד כמה זה אמין, אבל זה בהחלט קיים ומציאותי.

בברכה!

יונתן.

פורסם

Braun :p

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...