Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחותי החליטה שהיא שמנה (כמו רוב הבנות) והיא רוצה הרזייה מהסוג הקל(אין הדיון בנושא חיוביות או שלילה של הרעיון).

היא שמעה על מס' אנשים שממליצים על תוסף טבעי הנקרא בשם SlimXtreme הדוחה את הרגשת הרעב והמשיכה לסוכרים, היא החליטה בעקבות ההמלצות לקחת את התוסף הנ"ל בלבד ואין לה כל פשרה בנושא זה, התוסף הוא בקפסולות.

המוצר נמכר בארץ ככל הידוע לי דרך יבוא אישי-פרטי והמחיר הנידרש עבורו הוא בין 380 ל 500 ש"ח, תלוי מי מוכר ואיפה, שמעתי גם שיש כמה בתי מרקחת פרטיים שמוכרים את התוסף אך זה לא ברור.

בדקתי אופציה שישלחו אלי את המוצר מארה"ב (חבר) בדואר אווירי, אותו מוצר יעלה דרכו כ- 220 ש"ח ליחידה, כנראה שהיא מעוניינת בשלושה יחידות.

האם ייתכן מצב שלא יכניסו את המוצר לארץ או שאר בעיות אחרות ? ואם לא מכניסים לפחות מודיעים ?

קישור לאתר יצרן המוצר :

http://diet66.com

לינק לאתר המכס למוצרים הנדרשים בתשלום (בו לא מצאתי הגדרה מתאימה לתוסף הנ"ל):

http://62.219.95.10/TaarifHistory/HistorySearchResult.aspx?rectype=4&text=Y&rule=Y&tax=Y&helek=04&perek=21&prat=06&seif=1000&pratmeches=210610002&valuedate=20071212

תודה לכל העוזרים.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אני לא מכיר את המוצר הזה ספיצפית ואת החוקים לגביו, אך אני מזמין מחו"ל מיידי מספר חודשים תוספי מזון (ויטמנים) עבורי ועבור בני ביתי, לא לוקחים ממני מכס אלה מע"מ בלבד.

חשוב להדגיש שמותר לייבא תוספים לתקופה של שלושה חודשים (הם לא ממש מתקרצצים בנושא) ולאנשים שמתגוררים באותה כתובת שאליה הוזמנה החבילה.

אם הבנתי נכון המוצר הזה נמכר בארץ, אם כן אני לא רואה סיבה שלא יתנו לך לייבא אותו באופן אישי לשימושך.

פורסם

נניח ואני משלם מע"מ

איך הם יודעים כמה לגבות ממני?

אם שילמתי באמצעות PAYPAL אז פשוט להדפיס להם העתק לוג ?

וסליחה על הבורות מה כוונה למשפט : Requiem for a Dream ??

פורסם

סליחה שוב על הבורות, רדוקטיל ? מה הפירוש.. ? האם זו תרופה? אם כן ציינתי שהיא עקשנית לגבי המוצר הזה ואם אני לא יעזור לה לייבא היא תיקנה במחירי השוק.

פורסם
נניח ואני משלם מע"מ

איך הם יודעים כמה לגבות ממני?

אם שילמתי באמצעות PAYPAL אז פשוט להדפיס להם העתק לוג ?

וסליחה על הבורות מה כוונה למשפט : Requiem for a Dream ??

זה סרט, ממש טוב.

מתאים בין השאר לסיטואציות האלה. :)

פורסם

בקיצור מה אני עושה אם אני משלם לו דרך PAYPAL ??? איך מוכיח למכס שזה המחיר.. ? ובעצם מה עושים כל אותם אנשים שקונים מ EBAY מוצריך יקרים ונתפסים במכס איך הם מוכיחים את עלות המוצר שלהם לצורך חישוב מס הכנסה?

פורסם

מס הכנסה זה משהו אחר. מכס ומע"מ זה משהו אחר.

כעיקרון המוכר אמור לרשום על אריזת המוצר מה שוויו. המוכס מסתכל על האריזה, מזהה תווית סטנדרטית בין-לאומית עליה כתוב שווי החבילה, לוקח מחשבון קסיו ומחשב כמה מס אתה אמור לשלם.

במידה והוא לא מאמין לכתוב על החשבונית (למשל אם הזמנת ארגז עם 35 אריזות של SlimExtreme והמחיר שמצויין על האריזה הוא שקל תשעים), הוא יכול להעריך את גובה המס שידרוש ממך. בדיוק כמו שאתה מצאת בגוגל את האתר שמוכר את הרעל הזה, כך גם הוא יכול למצוא. במידת הצורך, יתכן ותדרש להציג קבלות על התשלום מהאתר כדי לאמת את גובה התשלום ששילמת ועל פיו יקבע המס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סליחה שוב על הבורות, רדוקטיל ? מה הפירוש.. ? האם זו תרופה? אם כן ציינתי שהיא עקשנית לגבי המוצר הזה ואם אני לא יעזור לה לייבא היא תיקנה במחירי השוק.

תרופת קסם.

אם אתה לא נופל על תופעות לוואי אתה מוריד בקלות שלא תיאמן 50-80% מהמשקל העודף שלך.

זה פשוט מכבה לך את הרעב, עד כדי כך שללכת לאכול מרגיש כמו טרחה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קסמים יש רק באגדות. באותה מהירות שזה ירד ככה זה יחזור, דברים מהסוג הזה מכניסים את הגוף לטראומה חמורה. מי שקונה את זה מגיע לו שיתקוף אותו מקרר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...