Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ליפני קניה של לנטיס 2 ליטר וגיליתי שישנם שני דגמים-

כמו שנאמר בכותרת מזדה לנטיס 2004 מנוע 2 ליטר דגם GLX וקיים גם דגם GLX F שגם הוא בנפח 2 ליטר.

מה ההבדל בניהם ?

(חוץ מ1500 שח במחירון )

אלף תודות לעוזרים רז...

פורסם

לאנטיס -

MA329498.jpg

לאנטיס F-

14032010459.jpg

אני משוכנע כמעט לחלוטין שלא יובאו לארץ לנטיסF עם מנוע 2 ליטר ומרביתן 1800 אוטו'.

דרך אגב, יש למכירה ביד 2 כרגע לאנטיס F 1800 ידנית!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

toyota solara

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בגירה אתה צודק בנוגע ל F אבל התמונות קשורות לשנים 97 -00 +- לא ל 2004, ויש בוודאות 323 2 ליטר, רשום להן מאחור 2.0 ומגיעות תמיד עם סאן רוף.

רגיל:

http://www.yiparts.com/2008/pic/modelpic/MAZDA/323FVIBJ/2008aug01-48927777ddc8d.jpg

F :

http://2.bp.blogspot.com/_N62jN4qlWY4/SKqfhownK8I/AAAAAAAAA2g/PjJmh3z06nQ/s320/323fnrew.jpg

פורסם

אני משוכנע כמעט לחלוטין שלא יובאו לארץ לנטיסF עם מנוע 2 ליטר ומרביתן 1800 אוטו'.

ויש בוודאות 323 2 ליטר, רשום להן מאחור 2.0 ומגיעות תמיד עם סאן רוף.

לא יזיק להתעכב קצת על הבנת הנקרא!

אמרתי שלא יובא לארץ F עם מנוע 2 ליטר. זה שיש לנטיס עם מנוע 2 ליטר זה ברור.

בקשר לדגם החדש יותר (2004), לא זכור לי שיובאה תצורת F.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא יזיק להתעכב קצת על הבנת הנקרא!

אמרתי שלא יובא לארץ F עם מנוע 2 ליטר. זה שיש לנטיס עם מנוע 2 ליטר זה ברור.

בדגם של 2004 ואילך אין בארץ F - יש סדאן ויש סטיישן. אבל גם בדגם קודם לכן, ה-F היה למעשה סטיישן לכל דבר ועניין, כך שאין ממש הבדל... רק בדגמים הראשון והשני שהגיעו לארץ (1992 עד 1998 אם אני לא טועה) ה-F היה בעל חזות ספורטיבית יותר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

בשנים האלה של סוף הדגם נמכרו הלנטיס בתצורת מתיחת הפנים האחרונה.

ישנם GLX מרכב סדאן וישנם GLX F שהן בעצם הסטיישן כמו שכבר הזכירו פה.

בשנת 2004 נמכרו גם מדגם LX שזה 1600 מאופיין מבחוץ בפסי קישוט שחורים ולא בצבע הרכב.

מעליהן ברשימה GLX 1600 טיפה יותר מפוארות והפעם פסי הקישוט כן בצבע הרכב וכך ממשיך בגרסאות הבכירות יותר.

למיטב ידיעתי בדגם האחרון של מתיחת הפנים בארץ לא נמכרו בנפח 1800 אלא על הדגם היוצא(הצורה המרובעת).

אבל לדעתי חשוב להזכיר עוד מאפיינים שקשורים רק לדגם עם נפח המנוע הגדול כלומר במיוחד כי ראיתי רז ששאלת בפעם קודמת על זה.

בנפח מנוע 2000 מידת הצמיגים היא 195\55\15 ולא 185\14(לא זוכר לגבי החתך כאן) כמו באחרות.

בנוסף המתלים "ספורטיביים" יותר בהתנהגותם. הרכב קשיח יותר מרגיש יותר טוב ובטוח במהירות גבוהה אבל מטלטל בנסיעה עירונית ומדווח על כל דבר בכביש באופן דיי מורגש למשפחתית ממוצעת. יש שיגידו שזה רק בגלל החתך הנמוך. בדקתי ובחנתי כמה פעמים, במפרט שעל השלדה רשום מתלים מדגם SPORT S.

המושבים טיפה שונים ומפוארים יותר. בדר"כ במבט ראשון ולא בוחן אפשר לראות את זה על משענות הראש של כסא הנהג והנוסע.

ברקסים גדולים יותר כמובן בהתאם לנפח המנוע.

יכול להיות שפיספסתי עוד משהו אבל כרגע ממה שזכור לי אלה העיקריים.

לאחר כל המאפיינים הספורטיביים שנוספו לרכב יחד עם המנוע הגדול הרכב דווקא לא מרגיש "נמרץ" כמו המנועים הקטנים יותר ה1600 וה1800. לדעתי כנראה בגלל ניהול טיפה "רגוע" יותר וסלחן יותר ויש שיאמרו חבל.

מקווה שעזרתי.

:wink:

פורסם

בטח שהייתה כזאת. והיא לא סטיישן כמובן, היא האצ'בק 5 דלתות רגילה לכל דבר, בדיוק כמו קורולה ראנאקס או פוקוס 5 דלתות.

1.jpg

פורסם

בוא תסביר את עצמך.

גירסת האצ'בק יותר מרווחת ממה ?

מי אמר לך ש F זה FAMILY ?

• תוכן חדש...