Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר קנה טויוטה ראב 4 חדשה.

בסוכנות הציעו לו להרכיב פסי הגנה על הדלתות.

כששאל אותי ליעילותן הגבתי שאני לא באמת יודע מה היעילות אבל מסימני פתיחת הדלתות על רכבי אני משער שיעילות הן לא,

מה גם שבמחיר של 800 ש"ח הייתי ממליץ לא שלא להתקין,

אשמח לקבל תגובות [גם מבעלי ראב 4 חדשות ] על יעילותן [או לא] של פסי ההגנה.

תודה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
שלום לכולם.

חבר קנה טויוטה ראב 4 חדשה.

בסוכנות הציעו לו להרכיב פסי הגנה על הדלתות.

כששאל אותי ליעילותן הגבתי שאני לא באמת יודע מה היעילות אבל מסימני פתיחת הדלתות על רכבי אני משער שיעילות הן לא,

מה גם שבמחיר של 800 ש"ח הייתי ממליץ לא שלא להתקין,

אשמח לקבל תגובות [גם מבעלי ראב 4 חדשות ] על יעילותן [או לא] של פסי ההגנה.

תודה.

טל.

גם אני הייתי בדלמה הזו שרכשתי את הויטרה שלי , עכשיו אני שמח שהתקנתי אותם ויכול להגיד שזה שווה כל שקל.

תראה זה באמת 800 "מקורי" אבל אפשר לרכוש את זה באופן פרטי ב500, אני כבר העדפתי שאני מוציא את הרכב שיהיה מורכב הכל , בכל זאת לא כל יום קונים רכב חדש.

אם יש אופציה לרכוש אותם בצבע הרכב זה עדיף (פחות בולט ומציק בעין).

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תמיד יש איזורים בדלת שחשופים לפתיחות של ברברים וחולגינים שלא אכפת להם מרכושם של אחרים.לפי דעתי סתם בזבוז של כסף. המכה תבוא במוקדם או במאוחר, ששום פס הגנה לא יצליח לעצור.קח 4 שניות תחשוב שנית היכן אתה חי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

צד הימין של רכבי מפוצץ בסימני פתיחה, אבל זה כלום לאומת פס קישות שצבע שלו פשוט מגורד ממנו.

בכל המכוניות שלי, כולל ליסינג, זה מותקן.

פורסם

אני כן הייתי מתקין, זה מונע 90 אחוז מהמכות מהדלת של השכנים שלך לחניה.

פורסם

איך הגעת למסקנה שזה מונע 90%?יוצא לי לראות כמעט כל יום רכבים עם פסי הקישוט (שאגב, מכערים את הרכב) הללו ויחד עימם, דפיקות ושקעים על הדלתות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם כל המכוניות בעולם היו אותו יצרן ואותו דגם, זה היה שווה, שכן כל אחד שהיה פותח דלת היה פוגע עם פס ההגנה שלו בפס הגנה של אחר, ולא היו דפיקות.

באיזה גובה על הדלת ממוקמים פסי המיגון בראב 4? ועכשיו לך חפש סיטרואן C4. ראית שהפסים שם ממוקמים למטה? בקיצור, אין טעם וזה רק מכער את הרכב. מילא אם זה היה מותקן מראש על הרכב (נגיד כמו ב-C4) ולא מודבק פה בישראל.

ואגב, במחיר הזה ברור שבסוכנות "יציעו" להתקין פסי מיגון. כשאשתי רכשה סוזוקי סוויפט 2008, גם לה "הציעו" פסי מיגון... אני כבר רואה סוויפטים אחרים מאותו שנתון מסתובבים עם פסים מתקלפים.

• תוכן חדש...