Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בקשר לאיזיג'ט.

farkash7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הזמנתי טיסה לחודש הבא מתל אביב ללוטון(אנגליה) ויש לי כמה שאלות.

מה צריך להביא איתי לשדה מלבד הדרכון שלי? ההזמנה הרי נעשת באינטרנט ולא מקבלים כרטיסים או כול דבר אחר.

כשנוחתים בלוטון הבנתי שהדרך הטובה והזולה ביותר היא להשתמש בקווי האוטובוס של איזי ג'ט(שעוצרים גם בתחנה שקרובה מאוד למלון שלי).

למי שיש ניסיון עם הקווים האלה האם כדאי להזמין כרטיס מראש או שאין בעיה לנחות ולתפוס אוטובוס? אני נוחת בערך ב12 בלילה.

תודה רבה לעונים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך את ה E-TICKET שלך, בקש מסוכן הנסיעות \ חברת התעופה לשלוח לך את ה E-TICKET

זה דף שאתה מדפיס עם ברקוד + קוד עליו והוא בעצם ה"כרטיס טיסה" שלך - זה לא חובה, אבל עדיף שיהיה.

בנוסף תארגן שיהיה עליך איזה 100-150 פאונד אנגלי שלא תסתבך למצוא CHANGE וחרא כזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיה לך מקום באוטובוס, אבל המחיר משתנה . אתה משלם פחות אם אתה קונה הלוך ושוב יחד. תבדוק באתר שלהם, נראה לי שהמחיר טוב יותר אם אתה מזמין מוקדם.

בהצלחה

יהודה

נ.ב. כשיוצאים מלונדון ללוטון זה לא הכי נעים לעמוד בתחנת האוטובוס ולקוות שזו התחנה הנכונה. במובן הזה יש יתרון לרכבת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזיג'ט או בכל חברה אחרת, הדרכון שלך הוא המסמך היחידי שאתה חייב לשאת ע"מ לעבור את הצ'ק-אין ולקבל את כרטיס העליה למטוס. כל השאר זה מותרות - אולי חוסך קצת זמן, אולי גורם לך להרגיש קצת יותר בטוח בעצמך, אבל לא באמת נחוץ.

מה שכן, שים לב שמדיניות המטען בחברות ה-low cost נוקשה ביותר. על כל קילוגרם עודף סביר להניח שתשלם, והרבה. השתדל להימנע ממשקל עודף, ואם יש שופינג בתכנון, השאר לכך מקום במזוודה. שים לב שבד"כ באיזיג'ט כל מזוודה שנכנסת לבטן המטוס אינה כלולה במחיר הכרטיס וכרוכה בתשלום נוסף. גם אוכל לא כלול שם, וניתן לקנות סנדוויצ'ים במהלך הטיסה ולשלם במקום. בכל אופן, מומלץ לבדוק את פרטי ההזמנה שלך ולראות מה בדיוק כלול בה ומה לא.

עניין נוסף בקשר לאיזיג'ט - אין הגבלת משקל על כבודת יד (כל עוד היא בגודל הנכון) ואין מקומות קבועים, לכן הישיבה במטוס היא בשיטת "כל הקודם זוכה". מומלץ מאד לשלם את האקסטרה על מסלול ה"ספידי בורדינג", המאפשר לך לעבור צ'ק אין מהיר יותר בתור נפרד, וגם להיות בין הראשונים שעולים למטוס. לאיזיג'ט יש גם הסכם שת"פ עם יורופקאר, קח את זה בחשבון אם תרצה לשכור רכב במהלך הנסיעה.

אין צורך ממשי לשאת עליך מזומנים, על עוד יש כרטיס אשראי בינלאומי בתוקף (ואז ניתן למשוך כסף בכל בנק). מומלץ שיהיה 10-20 פאונד בהישג יד לדברים קטנים (חטיפים, כרטיסי תח"צ), אבל לא חובה.

אם יש שאלות נוספות, עכשיו זה הזמן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשנתיים הייתי נוסע הרבה על קו ציריך אנגליה עם איזי-ג'ט והיה להם מין דיל שמי שטס איתם יכול לשכור לתקופה של עד שבוע סמארט בעלות של 1 פאונד ליום.

מאוד כדאי ומאוד משתלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים תודה רבה על התשובות.

בעקרון את ההזמנה עשיתי בעצמי ולקחתי גם מזוודה עם הגבלה של 32 ק"ג שאמורה להספיק ל4 אנשים.

אנחנו בעיקרון 4 חברים שטסים ללונדון ל4 לילות לקצת הופעות ולא מתכננים לצאת משם, לכן לדעתי רכב שכור רק יעשה לנו בלאגן.

yehuda-k תאמת שחשבתי על זה וקצת מפחיד אותי להפסיד את הטיסה בגלל שלא עמדתי ברציף הנכון.

דבר אחד לא הבנתי מה הגודל המקסימלי של כבודת יד אם תוכל לענות לי על זה דריש אשמח מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי אתר אלעל, גודל כבודת יד המותר הוא:

אורך 56, רוחב 45, עומק 25.

המידות בס"מ וכוללות הכל מקצה לקצה (גלגלים, ידיות,, כיסי צד וכו').

סביר להניח שבחברות אחרות המידות פחות או יותר דומות (+- 1-2 ס"מ).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמיר כתב, אלה הן המידות, והן אכן סטנדרטיות בין כל החברות (+/- כמה סנטימטרים).

העניין עם איזיג'ט הוא שעקב המחירים הנמוכים, יש הרבה תרמילאים שעושים איתה "קטעי קישור" באירופה. מהסיבה הזאת, הם מנסים למנוע מצב שבו למשל יעלה אחד המטיילים עם תרמיל גב באורך מטר וחצי ויתפוס את כל שטח המטען. אין להם בעיה עם עוד 5-10 ק"ג משקל, אבל הגודל יכול להפריע לנוסעים האחרים, ומכאן ההגבלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המידות המותרות רשומות בכרטיס הטיסה (כלומר הדף שמופיע על המסך לאחר שאתה משלם, עם הוראה להדפיס אותו).

אם בא לדיילת קרקע שלהם , היא שמה את תיק היד שלך בתבנית מתכת מיוחדת. אם התיק לא מצליח להיכנס לתבנית, הוא ישלח במטען , כמובן בתוספת תשלום.

בהצלחה

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...