Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו בטח...

רק גולשי קארס פורום ואלעד הם לא עדר.

השאר זה עדר שמפריע.

אלעד תתבגר חביבי.

סבבה. העיקר שאתה ושכמותך תמשיכו להזדחל לאיטכם בכביש הערבה ותשאירו את הדרכים האחרות פנויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתנצל, אני רק שומע את המילה אילת ו-... דברים מוזרים קופצים לי לראש :screwy:.

לגבי הנהיגה דרך מצפה - המבין יבין (וגם חיים יבין) :evil:.

2.JPG

11.JPG

12.JPG

14.JPG

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
סבבה. העיקר שאתה ושכמותך תמשיכו להזדחל לאיטכם בכביש הערבה ותשאירו את הדרכים האחרות פנויות.

יקירי

מה שאני הזדחלתי בדרכים פנויות רק ברוורס עוד לא האצת קדימה.

אבל בסבבה,אני הראשון שמוכן לעולם לא להפריע לך בכביש ולפנות דרך.

פורסם
אני מתנצל, אני רק שומע את המילה אילת ו-... דברים מוזרים קופצים לי לראש :screwy:.

לגבי הנהיגה דרך מצפה - המבין יבין (וגם חיים יבין) :evil:.

אתה לא היחידי שקופצים לו דברים לראש. :multi:

94689551.png

פורסם
נו בטח...

רק גולשי קארס פורום ואלעד הם לא עדר.

השאר זה עדר שמפריע.

אלעד תתבגר חביבי.

"תתבגר" תגיד לחברים שלך.

הפורום הזה (שיעור קצר בהיסטוריה) לא הוקם למען מתחסדי מדיניות המהירות של משטרת התנועה והגרופים שלה. למעשה, בדיוק ההיפך, הוא הוקם בגללם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני לא מבין את המתחסדים שבאים לפורם רכב ומדברים באצילות על נסיעה לאילת במהירות זחילה על כביש הערבה...

ואם בוולנטיין עסקינן, לפני חודשיים אבא שלי נסע לאילת אז השאלתי לו את ידידינו הV1, וקיבלתי כל חצי שעה בערך עידכון על כל מיני כוורות בכביש הערבה. סה"כ 6 ניידות בהלוך וחזור...

פורסם
"תתבגר" תגיד לחברים שלך.

הפורום הזה (שיעור קצר בהיסטוריה) לא הוקם למען מתחסדי מדיניות המהירות של משטרת התנועה והגרופים שלה. למעשה, בדיוק ההיפך, הוא הוקם בגללם.

לחברים שלי אין צורך לומר דבר.

הם מבינים היטב את משמעות החוק.

המחוקק קובע ולא פורום קובע.

וראה פלא הפורום קיים והמחוקק נשאר הקובע.

פורום יכול להמליץ לעבור על החוק אבל אינו בעל השפעה בחוק.

המשטרה מתירה לפורום לומר את דברו אך אוכפת את התקנות שנקבעו.

מה לעשות שמי שקובע הוא כרגע החוק למרות הקמת פורום זה או אחר.

וזה נכון, זה בדיוק ההפך,הפורום הוקם בגלל ,אבל החוק קובע למרות.

תצליח לשכנע את קובעי המדיניות(שאינם פורום) להעלות את המהירות,סחטיין.

כנויי גנאי כמו עדר וכדומה אינם מתאימים לפורום שהוקם בגלל משטרה.

האמת שחידשת לי ,לא ידעתי עד היום שפורום זה נתהווה בגלל משטרת ישראל,כל יום לומדים דבר חדש.

תודה על העדכון.

פורסם

המשטרה מתירה לפורום לומר את דברו? טיפש שכמותי, ואני חשבתי שהחוק במדינת ישראל וחופש הביטוי הם אלה שמאפשרים לו את זה.

עדר זה כינוי לתופעה. גם אם אינך מסכים איתה וגם אם נפגעת מעצם השימוש בכינוי, זה עדיין לא אומר שהיא אינה קיימת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
המשטרה מתירה לפורום לומר את דברו? טיפש שכמותי, ואני חשבתי שהחוק במדינת ישראל וחופש הביטוי הם אלה שמאפשרים לו את זה.

עדר זה כינוי לתופעה. גם אם אינך מסכים איתה וגם אם נפגעת מעצם השימוש בכינוי, זה עדיין לא אומר שהיא אינה קיימת.

כבר עניתי לך שאין לי בעיה לפנות לך את הדרך וציינתי שאהיה הראשון לעשות זאת.

מסתבר שלא את כולם מעניינות מהירויות שפורום זה מנסה להשריש.

ברגע שאתה מכנה ציבור שלם עדר זה בא מתוך יהירות ולא מהתום שאתה מנסה כעת להציג.

בניגוד למאמצי הפורום(שהוקם בגלל המשטרה) לשכנע נהגים לעבור על המהירות המותרת, אני ממליץ למשתתפי הפורום לא לעשות כך.

פורסם
יקירי

מה שאני הזדחלתי בדרכים פנויות רק ברוורס עוד לא האצת קדימה.

אבל בסבבה,אני הראשון שמוכן לעולם לא להפריע לך בכביש ולפנות דרך.

כבר עניתי לך שאין לי בעיה לפנות לך את הדרך וציינתי שאהיה הראשון לעשות זאת.

מסתבר שלא את כולם מעניינות מהירויות שפורום זה מנסה להשריש.

ברגע שאתה מכנה ציבור שלם עדר זה בא מתוך יהירות ולא מהתום שאתה מנסה כעת להציג.

בניגוד למאמצי הפורום(שהוקם בגלל המשטרה) לשכנע נהגים לעבור על המהירות המותרת, אני ממליץ למשתתפי הפורום לא לעשות כך.

הפורום הוקם בגלל המשטרה? נו באמת...

אני מציע שיתחילו לאכוף את הדברים שבאמת גורמים לתאונות, כמו עקיפות מסוכנות על קו לבן (בין היתר בגלל זחלנים מדופלמים על 70 קמ"ש בכביש הערבה אבל זה לא מצדיק עבירה על החוק) , אי שמירת מרחק ,

נסיעה ברכבים בלי מתוחזקים וכו'.

הדבר הכי קל זה לאכוף מהירות, מתאים לעצלנים.

סה"כ צריך לשבת ברכב , לאכול דונאט (או בורקס) ולספור את המזומנים. האם זה יוריד את מספר התאונות? בטוח שלא.

מה עם לזירות במרחב אילת? מישהו היה עד לכזה דבר?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3891807,00.html

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...