Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

yokohama C DRIVE 185/60/14 תגידו לי להתחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע חברים ?

היום התקנתי רביעית סי דרייב אצלי ברכב במידה הרשומה בכותרת ואני רוצה לתת קרדיט ל י.מ צמיגים מול קניון איילון

http://www.ym-tires.co.il/

יוני האחראי שם הזמין לי במיוחד רביעית סי דרייב למידה הנ"ל מיכוון שלא היה להם שם. מיום חמישי ליום ראשון, יוני מתקשר אליי היום ואומר לי בן חביבי בוא הצמיגים הגיעו, אני מסיים את הלימודים ויוצא לדרך.

דבר ראשון , אני מכניס את הרכב המקום נראה מיקצועי לגמרי, לא עוד פנצ'ריה מטר על מטר שהוא מאחסן את הצמיגים בגינה של הבית שלו אלה חתיכת מקום, גדול צמיגים בכל פינה ממוזג מכניסים את הרכב לתוך המבנה , אני שם את הרכב מדבר עם יוני, הוא לוקח אותי לצמיגים ומראה לי אותם, מכוון אותי במיוחד לתאריך שסיכמנו עליו בטלפון עוד לפני שאני בכלל בא וזה 5209 זה אומר השבוע האחרון של 2009,

מוסכם בדקנו ויאללה עכשיו להתקין- פתאום משום מקום קופצים לי על האוטו 3 אנשים ועם נראה לי 2 פטישי אוויר, מפרקים לי את הגלגלים אני הייתי בטוח שאני צריך לרוץ הביתה להביא קסדה, וזהו אני מתחיל לעשות לאפים ברינג בגרמניה, הם פירקו את האוטו כל כך מהר כל כך מיקצועי בלי להרוס כלום פשוט שומעים את המקדחות עפות שם, הגלגלים מפורקים, מרכיבים מאזנים ותוך שעה אני בחוץ עם רביעיה חדשה של סי דרייב (אני עומד ומסתכל על האוטו ולפתע מאחורי מפתיעה אותי S5 של אוודי עם גלגל בגודל של כל האיביזה שלי דאנלופ ספורט מאקסי GT העובדים שם הזילו דמעות למשמע השם של הצמיג שהיה נדרש להחליף אני משאר שמדובר כאן בצמיג מאוד יקר )

להלן התמונות : htjhzzdzndnh.jpg

numygzzhyzvg.jpg

המחיר = 350 ש"ח לצמיג כולל הכול

פה לא נגמרה העבודה , לאחר המלצות חמות מיוני למכון פרונט מיקצועי אני מגיע ל http://aharon-rot.dpages.co.il/

אהרון רוט בעמ

חבר'ה גם שם פשוט עבודה מיקצועית רואים שהחבר'ה האלה יודעים לעבוד , מקום רציני גדול מושקע , מקבלים אותך יפה ולא בזילזול אה זה "בן ה22 עם הסיאט איביזה ב30 אלף שקל שלו" *אהבתי מאוד את היחס והכנות ח"ח

לבסוף אני יוצא לכביש ואני רק רוצה להגיד לכם : האוטו אצלי 4 שנים לפני היה מורכב דאנלופ ספורט עכשיו סי דרייב , חבר'ה הרגשה פשוט מטורפת יחסית למה שהיה , אתה נוסע באוטו ואתה מרגיש שהצמיגים פשוט נושכים את הכביש ולא רוצים לשחרר , ההגה הרבה יותר חד, כל תזוזה קטנה האוטו מגיב , אין משחק. פשוט היה שווה את ההשקעה הנוספת הזאת מללכת על פלקון ב280 ש"ח ליוקהומה ב350 ש"ח

אני אישית עוד לא ראיתי מה הנקודת קיצון של הרכב בסיבובים עם הצמיגים החדשים אבל אני פשוט מרגיש הרבה יותר בשליטה הרבה יותר בטוח ואני ממליץ לכם מבחינת אחיזה לאיך שאני הרגשתי ללכת על זה (מבחינה של אורך חיים וכו' אני יגיד לכם עוד שנה )

בהצלחה

שלכם

בן

פורסם

תתחדש.

גם אני ממליץ בחום על י.מ. צמיגים מול קניון איילון. הם לא הכי זולים שתמצאו אבל אפשר לסמוך על המקצועיות שלהם.

ממה שהתרשמתי הם לא ינסו למכור לך זבל שנמצא במלאי למרות שאתה מחפש צמיג איכותי אלא יזמינו לך את הצמיגים שאתה רוצה.

אני גם מאמין להם הרבה יותר מלכל צמיגיה אחרת ונותן משקל להמלצות שהם נותנים.

שווה להתקשר לפני שמגיעים, לשאול אם יש את הצמיג המבוקש במידה הדרושה במלאי ואם אין אז לבקש שיזמינו. כשמדובר במישלן (במקרה שלי) הצמיגים יגיעו אליהם תוך חצי יום עבודה.

ובן, כמובן שצמיגים חדשים ירגישו הרבה יותר שקטים, נוחים ובעיקר אוחזים מצמיג בן 4.

מהניסיון שלי הדאנלופ הוא צמיג עם אחיזה טובה אבל בינוני בכל שאר הפרמטרים.

עם יוקוהמה אין לי ניסיון אבל הוא מותג מוכר ואני מניח שבמחיר שקנית אותם אתה תהיה מרוצה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אתה לא מבין כמה חפרתי בנושא מצד אחד איזה צמיג לא יגמר לי תוך שנה מצד אחר איזה צמיג הוא בעל זיקה ספורטיבית איזה צמיג בעל זיקה ספורטיבי לא יעלה לי ארבעה מאות פלוס בסופו של דבר יצא הסי דרייב אני יתן עידכונים לאיך הוא בסיבובים ואם באמת מה שאומרים באתר שלהם הוא נכון לגבי הצמיג  

• תוכן חדש...