Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי 3500..ומגברוכל השאר יש לי אני מחפש רדיו דיסק חדש..מורכב אצלי עכישו הרוקפורד rfx9120 הוא פשוט די ישן ובא לי להתחדש..אני מתלבט מה לשים

A3

K04 Inside

פורסם

מגבר כן חיפשתי..ובוסף הסתדרתי

יש לי רדיו דיסק רוקפורד

קומפוננט rainbow 150 w

מגבר ארכ

וסאב גרנד זירו 10 אינץ graund zero

ואני מעוניין להחליף את הרידו דיסק שלי הוא די ישן

A3

K04 Inside

פורסם

הפיוניר 7250 די דומה לפיונירים מסדרה 7, בתוספת אפשרות לקריאת כרטיסי זיכרון.

קלריון 785 עדיף למטרות SQ.

הפיוניר עמוס בפיצ'רים שרובם מיותרים לטעמי.

האקליפס יקרים יחסית לתמורה שהם נותנים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

sound quality=SQ

הקלריון מציע פיצ'רים SQ בליגה של הגדולים במחיר הכי נמוך בשוק

3 יציאות למגבר בעוצמה של 6V

קרוס אובר 3WAY

טיים קורקשן

אקולייזר 3BAND

ממיר 24 ביט

כניסות AUX ו-USB מובנות,ועוד...

בקיצור מדובר במכשיר שנותן את התמורה הגבוהה ביותר למחיר שלו בשוק

בטווח המחיר של 1500 שח ,משתווה ברמת הביצועים ל-HU שעולים כפול ממנו.

http://www.clarion.com/us/en/products/2008/audio/source_units/cd/DXZ785USB/us-en-product-pf_1172385078991.html

פורסם

דגמי הקלריון שהומלצו כבר בת'רד הזה אכן נותנים תמורה טובה למחיר שלהם אבל לי אישית הם לא נוחים לשימוש ולא אינטואיטיביים במיוחד.

אני אישית הייתי מצטרף להמלצה של ארזה (ליאור) על ה-9887 של אלפיין.

זהו דגם מעולה ומאוד מאוד נוח לשימוש, מתוך ניסיון רב איתו אני אישית מעדיף אותו על פני הקלריון מבחינת הסאונד ונוחות השימוש.

כמו כן הייתי ממליץ לך לבדוק אופציה של יד 2 מכיוון שתוכל למצוא מכשירים טובים בתקציב שלך שנשמרו הייטב כמו ה9887R או פיונירים למינייהם כמו ה-PRS וכו'.

יום טוב.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...