Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שפריצר של רכב יהיה אפקטיבי אבל לא מספיק אם אתה מחפש רסס מושלם זה רק בחקלאות או ייעודי קיים שפריצר שמסוגל לתת רסס עדין.

http://autospeed.com/cms/article.html?&A=2720 הבט בזה

2720_7lo.jpg

זה רסס עדין

זה רסס של ממטרה

service-irigation3.png

רואה את ההבדל?

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
לא נראה לי שזה ממומלץ ברכב שנוסע רוב הזמן בחול ואבק זה עלול לגרום לבוץ באינטרקולר ולסתום את הצלעות קירור באינטרקולר ולגרום לפעולה הפוכה מקירור לחימום

מחזק את זיו, לדעתי רעיון גרוע ברכב ראלי.

השאלה אם בהתיחס למערכת ריסוס מים התקנות מתיחסות למערכת חיצונית או פנימית מכיוון שאם ניתן להתקין מערכת פנימית אז עדיף להתקין מערכת הזרקת מים עם דיזה בכניסה של האינטרקולר, כל מערכת הזרקת מתנול מאפשרת להשתמש רק במים מזוקקים כדי לקרר את היניקה, נראה לי עדיף על השפרצה חיצונית וגם יעיל יותר.

***Skodillac***

פורסם

רכבי הראלי המקצועיים בעלי טורבו מתיזים מיים על האינטרקולר, כך שלומר שזה רעיון רע זה קצת מוזר.

לגבי הזרקת מתנול או מיים לתוך היניקה, שיפור שכזה יהיה אסור לפי התקנון.

לגבי לכלוך, כמו שאמרתי, האוויר מעל למכסה המנוע נקי ממה שאתם חושבים! לא נוסעים אחד אחרי השני בראלי כך שאין אבק מעל לרכב.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

לא יודע לגבי שימוש בראלי אבל אצלי את ההבדל בטמפרטורה בין מערכת מתזים עובדת או לא ניתן להרגיש בבירור(מגע יד)

אם זה מעניין אותך ביום מסלול הבא(כנראה שישי הקרוב) אני אוכל לבדוק בדיוק את ההבדל בעזרת מד טמפ'.

קח בחשבון שאתה צריך להשתמש במיים זוקקים או מסוננים כדי למנוע אבנית במערכת.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

זאת המערכת המקורית של הevo (כמעט בטוח ש5 ליטר)

הזמן שהמיכל מחזיק תלוי בגדישה שאני בוחר שהמערכת תתחיל לפעול(לא אופציה במערכת המקורית),

אם המערכת נכנסת לפעולה ב0.3 באר בג׳ימקאנה נניח מספיק למשהו כמו 5-10 דקות.

אם המערכת נכנסת לפעולה ב1.2 באר ביום יום אז במיכל יכול להספיק גם לשבוע.

בקשר להבדלי טמפ׳ אני מקווה לתת תשובה בשבוע הבא.

קובי.

Turning gasoline into adrenaline,one gallon at a time

פורסם

זה לא רדיאטור והתפקוד שלו מאוד שונה מרדיאטור.

תברר בגוגל אחרי אינטר קולר.

בקליפת אגוז האינטר אוגר את החום ומשחרר אותו ולא עוברים דרכו מים אלא רק אוויר בסייג לצ'ארג' קולר כמובן שכן מכיל מערכת מים.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...