Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ויום עצמאות שמח!

השאלה בכותרת, עלות ממוצעת גם נחמד לדעת.

תודה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אפשר לקנות מבורג המפרץ , בצומת קריית אתא.

אגב, יש להם סטים של מפתחות וראצטים במחירים ממש טובים(מה שבמבצע), אז תיזהר....כי זה מקום ממכר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגבי ידית מומנט אני מניח שיהיה להם אבל מה הסיכוי שיש להם גם מכווץ קפיצים? אתה יודע מניסיון?

סט בוקסות חדש תמיד טוב. גם ידית כח חדשה תהיה מצויינת, אני תכף עומד לשבור את שלי, אם היא לא תשבור אותי קודם.

(אני במהלך פירוק ראשים ממנוע ששכב שנים)

פורסם

אני כמעט בטוח שראיתי שם,אם לא תשאל בדלפק.

לגבי ידית מומנט = יש שם הכל מהכל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תפנה ל"שזר". זה בכביש שירות על הדרך לקריות, אחרי הכניסה לבזן בצד ימין.

הידית מוןמנט הכי זולה שם היא בערך 350 ש"ח (SIGNET אם אני לא טועה).

מצאתי שם גם מכווץ רינגים ואת הדבק שמורחים על האטמים לפני הסגירה.

באופן כללי, החנות היא חגיגה לעיניים...

פורסם

גם אני ממליץ על בורג המפרץ, למרות שבזמן האחרון הם התחילו להעלות מחירים בלי סיבה.

לגבי ידית מומנט, אני מאמין שאתה לא משתמש בזה ביום יום, אז חבל להוציא 750 ש"ח למשהו חד פעמי, תשאיל ממישהו.

משכנתא זה קל

פורסם

750 זה אכן יקר, אני דיברתי על 350.

גם מחיר כזה היה נשמע לי יותר מידי וחיפשתי משהו יותר זול, בסוף מצאתי ב250, אבל של חברה פחות טובה.

לא הצלחתי למצוא ידית עם מחט, רק את הרצ'ט..

פורסם

את האמת, את לי ניסיון רב בידיות מומנט.

בדקתי בספר טכני, מה טווח המומנטים שאני צריך כדי להחליף סט אטמים עליון (7-70) ולפי זה קניתי.

יכול להיות שהידית תתפרק בעוד כמה עבודות, בנתיים את הראש מנוע סיימתי איתו וזה מה שחשוב.

הבנאדם רוצה לקנות ידית לעבודה אחת, לא?!

חשוב לבדוק גם שהבוקסות מתאימות לידית, ואם לא לקנות מתאם.

פורסם

ידית מומנט סיגנט 10-110N.M אפשר לרכוש באלמוג ובשזר מחיר 250+ מכווץ שסתומים כנ"ל. אפשר להשתגע ולרכוש ידית מומנט טובה בחברת ליליטק (יש להם אתר באינטרנט http://www.lillytech.com/WEB/8888/NSF/Web/2001/TAPPLY.pdf) הסוכן ממגדל העמק. אבל המחיר יהיה פי4+ אין צורך בכדי לחזק ראש פעם בחיים.

בהצלחה.

פורסם

תודה על כל העצות.

אמנם העבודה כרגע היא חד פעמית אבל אני מעריך שהכלי יחזיק גם יותר משימוש חד פעמי.

אני כנראה אקנה גם סט בוקסות חדש, למרות שיש לי מכל הסוגים ומכל המינים אך לא כולם מאיכות גבוהה וחסרות לי כמה מידות ספציפיות גדולות, וגם אצטרך מפתחות משושים ענקיים כדי לחלוץ את הפקקים שמגינים על פיני הבוכנות.

אז בעצם אתם אומרים שגם אלמוג גם שזר וגם בורג המפרץ מחזיקים את הכלים האלה, האם יש העדפה לחנות ספציפית מבחינת מחירים ושירות?

פורסם

?מדרגה Was ist das

אני לא מסתדר בלי הT10-T12 שלי.. :)

• תוכן חדש...