Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב לא יודע מה נכנס בי אתמול אבל הספרי צבע שנשאר עומד על הארון מהצביעה הקודמת הציק לי בעיין כנראה אז החלטתי לצבוע את הדשבור וחלקי הפלסטיקה הפנימיים אם מה שנשאר מהספרי של צבע הרכב

09042010108.jpg

09042010109.jpg

09042010111.jpg

09042010110.jpg

09042010112.jpg

פורסם
יצא ממש יפה, ומוסיף הרבה מאוד לפנים הרכב.

כן נכון, היתי בטוח שיהיה מוגזם לכן לא בוצע לפני אבל נראה באמת פיצוץ חבל שהספרי ניגמר ועלותו גבוהה כי הוא הוזמן במיוחד לפי קוד צבע אחרת היתי צובע גם את הידיות מאחורה ואת התע ליד הבלם יד

פורסם
אהבתי את העבודה!

אהבתי גם את הריפוד שלך אפשר לקבל פרטים לגבי מקום ועלויות?

דריפט מוטורס ב"ש בדרך לביג בפנייה מאחורי הקניון יש מוסך אם מבחר ענק של ג'נטים מגניזיום מצד שמול של הדרך, העלות 350 ש"ח בלי הרכבה (הרכבתי בבית) אני לא יודע אם הוא ימכור לך באותו סכום או קצת יותר כי אני מכיר את המוכר

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יצאה ממש קטלני מוסיף הרבה מאוד צבע לפנים של האוטו.

אני בקרוב רוצה גם להביא פיג'ו 206 וכנראה אני יקח את הרעיון שלך ויצבע גם, אשמח לדעת באיזה ספריי צבע השתמשתה. תודה!

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...