Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת - לבלנו , עקב נזילה וחוסר זמן להתעסק בכל הרדיאטור.

אזור ראשון לציון , שיהיה פתוח בשישי כי אין זמן אחר

חשוב שיהיה אמין וזול

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם

בני רדיאטורים באזור התעשייה הישן בראשון , מול השופרסל ביג.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

הטענה שלך שאנו לא מכון רדיאטורים מוזרה לי קצת . המוסך שלנו הוא המוסך הגדול ביותר בארץ למערכות קירור ופליטה ואנו מטפלים בכל סוגי הבעיות הקשורות במערכות קירור וזיהום האוויר .

אשמח אם תזכיר לי פרטים לגבי הביקור שלך במוסך שלנו וננסה להיזכר במקרה .

פורסם

נסעתי לבני,

רצה ממני 900 ש"ח, הורדתי אותו ל750

קיבלתי רדיאטור חדש עם הרכבה ואחריות לחצי שנה

תודה לכולם.

Suzuki Jimny

פורסם

כן מכון בני בראשון טובים.

לפני חצי שנה עשיתי שם ניקוי רדיאטור + טרמוסטט + צינור

עשו עבודה יפה.

אבל הבעיה שגנבו לי אותו. כן גנבו לי את הרדיאטור מהרכב!

מתחת לבניין של סבא וסבתא שלי בלוד מול 50 דירות שצופות על הרכב.

אז לקחתי גרר לבני. ושמתי אצלו רדיאטור + שני מאווררים + תופסנים לרדיאטור. עשה לי מחיר טוב.

ושיהיה לגנבים לתרופות למחלות קשות, אמן.

פורסם

תחזור אל המכון שהחלפת בו ראדיאטור, זה מכון מקצועי ורציני, (מניסיון) , יכול להיות שאחד הצינורות גומי נקרע, זה בד"כ קורה בחיבורים של הצינור גומי למתכת,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
רצית זול , זה מה שקיבלת ....

היית נוסע לפתח תקווה , גם היה יוצא לך זול יותר וגם היית פותר את הבעייה .

שבוע טוב .

מה הקשר ? ואם הייתי נוסע גם למכון בפ"ת והייה נוזל גם ?

ESTK--> דיברתי עם בני רדיאטורים, אני יגיע יום שישי לבדוק מה הסיפור

הוא הוסיף לי מים עד שהמנוע הגיע לטמפרטורת עבודה (עד שהונטה נכנסה לעבודה) , יכול להיות שהוא לא הוסיף מספיק בגלל שהמים הגיעו לטמפרטורת עבודה וכשהם התקררו המפלס ירד ? ובעצם הכל תקין ?

Suzuki Jimny

פורסם
הטענה שלך שאנו לא מכון רדיאטורים מוזרה לי קצת . המוסך שלנו הוא המוסך הגדול ביותר בארץ למערכות קירור ופליטה ואנו מטפלים בכל סוגי הבעיות הקשורות במערכות קירור וזיהום האוויר .

אשמח אם תזכיר לי פרטים לגבי הביקור שלך במוסך שלנו וננסה להיזכר במקרה .

אני מאשר,יחס מעולה ללקוח,ועושים מאמצים לאתר מהר מה שחסר.

• תוכן חדש...