Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני פונה בעיקר לבעלי שירוקו,אני בעל שירוקו והייתי רוצה לדעת אלו רמקולים אני צריך כדי להחליף את הנוכחים ברכב??

כמו כן אני אשמח להמלצות לרמקולים ומגבר...אני לא לא מעוניין בסאב.

לגבי השקעה,ממש לא השקעה גדולה אלא פשוט שישמעו יותר טוב ממה ששומעים עכשיו ברכב

כמו כן הבנתי שלא ניתן לחבר מגבר לאדיו הקיים ברכב(RCD510) ולכן צריך מנחת...אין בזה סיכון וכו??

תודה מראש??

פורסם

מה התקציב שלך?

מה הדרישות שלך?

ואין סיכון בלחבר מנחת לHU רק צריך שיעשה לך את זה בעל מקצוע ולא חפר.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ערב טוב, תתחדש על הרכב .

במידה ואתה אוהב באס ולא מעוניין בסאב אז אני ממליץ לך לשמוע את ההיבריד אודיו קלארוס , בשירוקו אתה צריך מידה "6.5 .

לגבי מגבר ,אני אישית התקנתי אודיסון אבל ישנם עוד מגברים מעולים שיכולים להתאים לסט הנ"ל, לפי דעתי את הרמקולים מאחור אין טעם להחליף וניתן להגביר אותם ע"י המכשיר המקורי או על ידי המגבר שתרכוש.

לגבי המנחת ,אין שום בעיה עם מנחת בתנאי שהוא באיכות טובה , המנחתים המומלצים הם של אודיסון ושל גנסיס.

השירוקו הוא רכב די "אקוסטי" ולא קשה במיוחד להגיע איתו לתוצאות טובות אבל יחד עם זאת אני לא הייתי מוותר על בידוד (לפחות בדלתות הקידמיות) במיוחד כאשר אתה יודע שאתה לא מתכוון להשתמש בסאב ואת רוב התדר הנמוך (הבאסים) אתה רוצה לקבל מהסט הקידמי, אני מבין שאתה לא רוצה "להשתגע" אבל תחשוב על זה שאתה מתכוון להישאר עם הרכב כמה שנים.

בכל מקרה בהצלחה ואני מקווה שעזרתי .

אורי .

נ.ב : במידה ותרצה לשאול משהוא אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

• תוכן חדש...