Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאתר וואלה

אותי זה מרתיח (אם אכן זה דבר מקובל לאפשר לרמטכ"ל שנת כהונה נוספת כאות הערכה על תפקוד מצויין)!

למה לא לתת לאשכנזי שעשה פלאים בתהליך ההתאוששות של צה"ל עוד שנה לתפקד (בדרך מקובלת)? צורת הפיקוד בהתנהלות של אשכנזי מול פקודיו, האלופים גלנט/גנץ ושות' הייתה מצויינת ובסה"כ המועמדים היו משתפשפים עוד שנה לפני קבלת התפקיד התובעני הזה.

האם ברק מוגדר סופית כטמבל גמור שחייב כבר לצאת לגמלאות ולהשאיר את כוחו בידי אחרים?

פורסם

ברק הוא ליצן וזה ידוע ואינו בר תיקון לצערי.

לא מספיק שהוא חזק בלז*ן במוח, הוא גם מבצע החלטות חסרות טאקט על שמאל וימין.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

גם אני חוטא בזה, אבל די עם פוליטיקה באוף-טופיק, באמת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מקווה שזה לא יגיע לדיון פוליטי נרחב, אני פשוט מנסה להבין אם זה רק אני חושב שכוח רב במדינה הזאת נמצא אצל האדם הלא נכון, שמוכיח את זה פעם אחר פעם (ללא קשר למפלגתו או דעותיו הפוליטיות) או שבאמת מדובר במשהו מקובל בהיסטוריית המדינה בכל הנוגע לכהונת רמטכ"ל.

פורסם

מזכיר לכם כי הסיטואציה בה אשכנזי הגיע לתפקיד אינה טבעית וכנהוג ובמידה ואשכנזי מילא את תפקידו בכך שהוא החזיר את צה"ל למצב בו הוא יכול לתפקד כראוי - דיינו.

לעניין תגמול, הציבור מעריך את עבודתו ובנוסף אשכנזי קיבל מקפצה ותנאים להם לא זכה בעת שסיים דאז את תפקידו כך שהוא ממש לא יוצא עם יריקה בפנים...

פורסם

(אם אכן זה דבר מקובל לאפשר לרמטכ"ל שנת כהונה נוספת כאות הערכה על תפקוד מצויין)!

בעבר זה היה מקובל אך "היועץ המשפטי לממשלה לשעבר, מני מזוז, העביר בתקופת ממשלת אולמרט החלטה שלפיה אין אפשרות להאריך את כהונת הרמטכ"ל מעבר לארבע שנים, אלא במצב חירום יוצא דופן."

לכן הדיון לגבי האם יש מקום להאריך את כהונתו של אשכנזי לא אפשרי מכיוון שאין מצב חירום יוצא דופן.

כל מה שנשאר לנו הוא דיון פוליטי לגבי עצם חיוניות ההצהרה שיצאה ממשרד שר הבטחון ומטרתותיה, ולצערנו אין אפשרות לדון כאן בנושאים פוליטיים. :cry:

פורסם

פעם היה מקובל למנות רמטכ"ל לשלוש שנים ואז להחליט אם מעריכים את שירותו בשנה, עד כמה שידוע לי יעלון היה הראשון שלא האריכו את כהונתו .

אשכנזי מונה מראש ל4 שנים, כך שאי הארכת כהונתו היא לא באמת משהו חריג , פשוט האריכו אותה מראש.

היחיד שמילא את התפקיד במשך חמש שנים היה רפול .

אני מאוד מקווה שמחליפו יהיה מספיק חכם להמשיך את התנופה הזו ולא לנסות לשנות כמו קודמיו .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

א. אני חושב שאשכנזי רמטכ"ל מצויין.

ב. כבר העריכו לו את הכהונה, הוא היה 4 שנים.

ג. לזה שאמר שעכשיו יש לו מקפצה - אשכנזי השתחרר והיה מנכ"ל משרד הבטחון, שלדעתי זה יותר שווה מרמטכ"ל,ואז הוא חזר לצבא. אז על איזה מקפצה אתה מדבר? אם כבר צלילה.

פורסם

ברק הוא הבן אדם שעשה הכי הרבה נזק למדינה, קיצץ את הצבא "צבא קטן ויעיל ", בתור ראש ממשלה הוא היה לוזר גמור ומוחלט, עם ההסכם המטומטם שהיה לו עם ערפאת , ועוד הם הצטלמו מחובקים כשהם נכנסו לבית הלבן, בסיטואציה שברק נותן לו את הכבוד להיכנס וערפאת נותן לברק את הכבוד להיכנס אם מישהו מבין על איזו תמונה שאני מדבר.

עם כל הכבוד לרקורד המרשים שלו בתור איש צבא, מבחינה מדינית , הביתה!!

הוא עושה רק נזק

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
די עם פוליטיקה באוף-טופיק, באמת.

אני מסכים, ולוקח את השרשור לכיוון אחר:

גבי אשכנזי כל כך קרבי שהוא ישן עם אשתו בהכתף

גבי אשכנזי כ"כ קרבי שהוא ישן עם מזרן מתחת לרובה

גבי אשכנזי כל כך קרבי שהמערכת סטריאו ברכב שלו מנגנת רק דיסקיות

גבי אשכנזי כל כך קרבי שהוא לא עשה לבן שלו ברית מילה כי אצלו לא זורקים זין

גבי אשכנזי כל כך קרבי שהוא החרים את הטבעת של פרודו בטענה שהיא לא תקנית

גבי אשכנזי כל כך קרבי שהאחרון שקרא לו "צעיר" היה איזה רס"פ מהאימפריה העותמאנית

גבי אשכזני כל כך קרבי שאם מישהו יגיד לידו הותקלת או כל מילה אחרת עם שורש ת.ק.ל אנשים ימותו

גבי אשכנזי כל כך קרבי שלפני שהמפלצת הולכת לישון בלילה היא בודקת אם יש לה גבי אשכנזי מתחת למיטה

וכן הלאה... :snipersmi

פורסם

הוי המרגמות, אוי המרגמות, חבר'ה על הכיפק, חבל שאת השרשור הם נועלות.

(אם יתפתח פה דיון פוליטי).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
גבי אשכנזי כל כך קרבי שלפני שהמפלצת הולכת לישון בלילה היא בודקת אם יש לה גבי אשכנזי מתחת למיטה

לפני שצ'אק נוריס הולך לישון, הוא בודק אם יש לו גבי אשכנזי מתחת למיטה.

גבי אשכנזי קרא לחתול שלו צ'אק נוריס, כי זה מה שהוא - PUSSY ביחס לגבי אשכנזי.

כשגבי אשכנזי התגייס, הוא עשה מסדר בוקר לרס"ר שלו.

לגבי אשכנזי אין לחצן CTRL במחשב, כי הוא תמיד בשליטה.

אתם מוזמנים להמשיך עם בדיחות צ'אק נוריס ממוחזרות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...