Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מופתע מהתעוזה של הרוכבים שמנסים לעקוף אותי בתוך הנתיב שלי דרך האין שוליים השמאליים באיילון דרום (למשל) כאשר יש סיכוי גבוה שיימרחו על הקיר שמפריד בין הכביש לרכבת. מופתע מכיוון שאני מזדחל בתנועה של הבוקר והם מזגזגים בין המכוניות במהירות גבוהה פי כמה וכמה.

מופתע מרוכב שמנסה לעקוף אותי על קו לבן תוך כדי שהוא נוסע נגד כיוון התנועה ומפר 942 חוקים שונים במקביל.

זה רק רשמים מהימים האחרונים.

אם אתה רואה אותם וזה קורה לך כל הזמן, למה אתה עדיין מופתע?

כשאני רואה רוכב, אני נותן לו לעבור. בין אם הוא מופרע או לא. נדיר מאוד שהם מפתיעים אותי. מה שנראה לך דורש הרבה תעוזה ברכב, נראה סביר לגמרי על הקטנוע.

כשמנסים לעקוף על קו לבן, אני גם לא מופתע. זה קורה כל הזמן. גם עם דו"ג וגם עם מכוניות.

emotion of motion

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שרוב עמישראל הנוהג בפחיות עדיין לא הבין,

זה שהמאבק הזה הוא בעצם של כולנו, ואין לו שום קשר להתנהגות של רוכבי קטנועים.

מדובר בחברות שמרוויחות הון עתק, שפשוט החליטו להרוויח עוד יותר, כי אפשר,

ומבצעים את המהלך בלי למצמץ, עם תמיכה של מי שצריך בשלטון.

היום זה בביטוח הדו-גלגלי, מחר זה בכל תחום שרק תרצו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה שרוב עמישראל הנוהג בפחיות עדיין לא הבין,

זה שהמאבק הזה הוא בעצם של כולנו, ואין לו שום קשר להתנהגות של רוכבי קטנועים.

מדובר בחברות שמרוויחות הון עתק, שפשוט החליטו להרוויח עוד יותר, כי אפשר,

ומבצעים את המהלך בלי למצמץ, עם תמיכה של מי שצריך בשלטון.

היום זה בביטוח הדו-גלגלי, מחר זה בכל תחום שרק תרצו.

מחזק את ידיך, יפה כתבת.

זה בשורה התחתונה מאבק של כולנו.

אייל, אם יהיה פחות דו-גלגלי בארץ אז יהיה יותר מכוניות, מכך אפשר להבין שהפקקים יתארכו ויהיה עדיף לך כבר למכור את הגולף לרכב על אופניים או ללכת ברגל. :-D

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

תמצאו מנטרה חדשה יותר רלוונטית ואז אולי תסחפו אחריכם את אלו שעוד לא המאסתם את עצמכם עליהם.

פקקים לא מפחידים אותי, אני אשמח אם הפקקים יתארכו בעבור הכחדת הקטנועים.

תקרא שוב את התגובה הרציונלית של dorki (אולי אפילו יש יותר מאחת) בתחילת השרשור ותבין למה כל הבלאגן הזה שאתם עושים לא הגיוני וגורם לכם אישית נזק כלכלי יותר גדול מאשר הכמה מאות בהעלאת הביטוח.

נ.ב. ע"י מיקוח בלבד הורדתי את ביטוח החובה שלי השנה ב400 ש"ח. ניסיתם בכלל ?

אם אתה רואה אותם וזה קורה לך כל הזמן, למה אתה עדיין מופתע?

כשאני רואה רוכב, אני נותן לו לעבור. בין אם הוא מופרע או לא. נדיר מאוד שהם מפתיעים אותי. מה שנראה לך דורש הרבה תעוזה ברכב, נראה סביר לגמרי על הקטנוע.

כשמנסים לעקוף על קו לבן, אני גם לא מופתע. זה קורה כל הזמן. גם עם דו"ג וגם עם מכוניות.

נדיר גם שמפתיעים אותי אבל אני לא רוצה שזה יהיה נדיר. אני רוצה שזה יהיה 0. ואני רוצה שיסעו כמו כל כלי רכב אחר על הכביש אחרת אני אשמח אם יתאדו להם.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , אתם רוצים התייחסות שווה- תנהגו כמו שווים. אתם רוצים להנות מכל העולמות וגם לא לשלם על זה כסף? יש גבול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:-P ענק :-D

ביטוח חובה לרכב פרטי לשנה - 1650 ש"ח (פלוס מינוס 100 שקל)

1650-400=1250

רבע :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נדיר גם שמפתיעים אותי אבל אני לא רוצה שזה יהיה נדיר. אני רוצה שזה יהיה 0. ואני רוצה שיסעו כמו כל כלי רכב אחר על הכביש אחרת אני אשמח אם יתאדו להם.

אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , אתם רוצים התייחסות שווה- תנהגו כמו שווים. אתם רוצים להנות מכל העולמות וגם לא לשלם על זה כסף? יש גבול.

מצחיק שעברת מ"תמיד" ל"נדיר".

כשאתה נוהג נכון, שום דבר לא מפתיע אותך אף פעם, אבל בלי קשר לזה, אתה מדבר שטויות. אפשר לחשוב שכל רוכבי הדו"ג פושעים וכל נהגי המכוניות מלאכים.

מה שאתה לא מבין, זה שרוכבי הדו"ג מתנהגים כמו שווים וככה בדיוק זה נראה. הנהגים הגרועים נוהגים גרוע גם על דו"ג וגם על מכונית.

על איזה עולמות בדיוק אתה מדבר שצריך לשלם עליהם? אתה מקנא קצת אולי?

emotion of motion

פורסם
תמצאו מנטרה חדשה יותר רלוונטית ואז אולי תסחפו אחריכם את אלו שעוד לא המאסתם את עצמכם עליהם.

פקקים לא מפחידים אותי, אני אשמח אם הפקקים יתארכו בעבור הכחדת הקטנועים.

תקרא שוב את התגובה הרציונלית של dorki (אולי אפילו יש יותר מאחת) בתחילת השרשור ותבין למה כל הבלאגן הזה שאתם עושים לא הגיוני וגורם לכם אישית נזק כלכלי יותר גדול מאשר הכמה מאות בהעלאת הביטוח.

נ.ב. ע"י מיקוח בלבד הורדתי את ביטוח החובה שלי השנה ב400 ש"ח. ניסיתם בכלל ?

מתגובה לתגובה אתה יוצא יותר ויותר קטן , אתה משנה גרסאות, וממשיך להכליל .

אולי פעם אחת ולתמיד תסביר לנו למה במקום שהמשטרה תטפל בעברינים כל רוכבי הדו"ג צריכים לשלם יותר?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אייל, כמו שמילר אמר כבר אין לי מה יותר מידיי להתאמץ, אינך מבין דברים בסיסיים מובנים מאליו.

אבל... טיפ, אותי למידו בקורס שעשיתי חמיקה ממכשול ועם הזמן והקריאה בפול גז הבנתי שהדרך הכי טוב להתמודד עם נהגי ישראל זה ללכת לפי האסטרטגיה "אל תהיה מופתע" אם אתה כל פעם מופתע מרוכב דו-גלגלי אז תתחיל לשנות איזו גישה בתפיסתך לגבי הפתעות.

הפתעות זה לא רק אומר לקבל מתנות ליום ההולדת אלא גם מהצד השני לקבל אם מה שאתה לא אוהב.

מה לעשות ככה הם החיים, תתמודד עם המציאות כמו שאני מתמודד מול אנשים שנוהגים הפוך על הפוך.

פורסם

^^

סוף סוף מישהו שמדבר בהגיון.

LIKE 8)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק מערך תחבורה ציבורית יעיל יפתור את בעיות העומס במרכז.

^^

סוף סוף מישהו שמדבר בהגיון.

LIKE 8)

בקצב התיכנונים של ממשלת ישראל לא תהיה מערכת תחבורה יעילה, לפחות לא בשנים הקרובות, כך שהדבר הכי מציאותי כרגע הוא להוריד את תעריפי הביטוח ולהקל על הרבה אנשים קשי יום בעיקר סטודנטים תפרנים שמחפשים להתקדם בחיים במועט שיש להם.

פורסם

לא יהיה מערך תחבורה ציבורית יעיל כי תחבורה ציבורית צריך לתכנן ולסבסד. הרבה יותר קל ומשתלם כלכלית למדינה להכריח את כולם להחזיק רכב. עובדה זו מוכיחה שמדינת ישראל לא יודעת לנצל נכון את משק האנרגיה ולא מסוגלת לצפות השלכות שליליות בטווח הארוך כגון פקקים בלתי נגמרים, זיהום אוויר, רעש, תאונות ופגיעה בשטחים הירוקים הבודדים שנשארו במרכז. ביום שיהיה מאבק למען תחבורה ציבורית אני בפנים. עד אז אתם משרתים רק את האינטרס הצר שלכם בכל מיני תירוצים צולעים.

פורסם

לאחר 7 עמודים - my 2 cents.

ראשית - אני בעל רישיון דו"ג, שלא היה פעיל עקב אילוצים כאלה ואחרים. כך שהתנגדות לדו"ג אין לי, ההיפך הוא הנכון.

כמו שאני נובח על כל אחד שמסתכל על אופנוע וקורא לו שאהיד או קקנוע או כל דבר אחר, כך אני מסתכל באותה רמה של בוז וגועל על כל אחד שקורא למכונית שלי או כל מכונית אחרת "פחית" או "פחנוע". גם כי זה מטומטם ולא נכון וגם ובעיקר כי זה עושה שירות ממש גרוע לאותם הרוכבים שהמאבק שלהם מובן, לי לכל הפחות. אגב, למי שטוען שלא מדברים ככה בפורומי אופנועים - כמה עובדות בסיסיות: סנטה קלאוס אינו קיים באמת, גם לא פיית השיניים. גם ילדים לא מונחתים על ידי החסידה. באמת...

הנקודה היא, לדעתי, שמאבק הרוכבים מוצדק ברמת המאקרו - כל דו"ג (גם אופניים, אם כבר) מפנה פיסת כביש וחוסך בדלק. ברמה שהמאבק מנוהל, ובעידן האינטרנט הכוונה שלי בעיקר לרשמים בפורומים ובטוקבקים (שוב עניין הפחנועים) - הוא יורה לעצמו ברגל. לדעתי אגב חסימת הכבישים עבדה - היא הביאה פרסום ותשומת לב - זו הייתה המטרה. למה נטפלו לטיול גם לא מובן לי - הרי כל אותם מתחסדים תמיד אומרים לאופנוענים לנהוג גחוק - הנה הם נהגו. טוב לכם? שוב, מה שמפריע באמת זה אווירת ה"הראינו לפחנועים האלה". כל עוד זה ימשיך - אין למאבק שום סיכוי ללגיטימיזציה. חבל.

לעניין הפתעות - מי שמכוון מראותיו נכונה וגם משתמש בהן נדיר שיפתיע אותו גם הגרוע בקטנועים. אופנועים כמעט ובכלל לא - הם בד"כ רוכבים מתוך מודעות הרבה יותר גדולה לחייהם ולרצונם בהמשכם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא יהיה מערך תחבורה ציבורית יעיל כי תחבורה ציבורית צריך לתכנן ולסבסד. הרבה יותר קל ומשתלם כלכלית למדינה להכריח את כולם להחזיק רכב. עובדה זו מוכיחה שמדינת ישראל לא יודעת לנצל נכון את משק האנרגיה ולא מסוגלת לצפות השלכות שליליות בטווח הארוך כגון פקקים בלתי נגמרים, זיהום אוויר, רעש, תאונות ופגיעה בשטחים הירוקים הבודדים שנשארו במרכז. ביום שיהיה מאבק למען תחבורה ציבורית אני בפנים. עד אז אתם משרתים רק את האינטרס הצר שלכם בכל מיני תירוצים צולעים.

מה זאת אומרת לא מסוגלת לצפות להשלכות?!

יש לנו מדינה קטנה ש"מתפתחת" (אם אפשר לקרוא לזה כך) במהירות גבוה ואי אפשר בתל אביב למשל לתכנן כבישים כאלה.

היה את התיכנון של רכבת קלה בתל אביב אך מאז שלב לבייב נכנס לצרות אז הפסיקו עם זה אם אני לא טועה... והתיכנון של ממשלת הליכוד לשנים הבאות של הרחבת כבישי הפריפרייה לא פותרת לנו את בעיית הפקקים אלא אפילו גורעת עוד יותר.

כך שהפיתרון המיידי ביותר לעם ישראל הוא דו-גלגלי.

גם פחות תופס מקום, גם צריכת דלק נמוכה, גם קליל לתחזוקה ועוד שלל יתרונות.

הבעיה שבישראל כבר הרבה אנשים התרגלו לרכב (הפינוק שהוא נותן).

בוא תסתכל איך תיראה ישראל עוד 10 שנים... אם לא יעשו משהו הפקק של איילון יראה כך:

wlCM5V3N5jB6JqNnJN8DWyIDgamesfree_ca_real_traffic_jam.jpg

המילה שק"ש מעולם לא הייתה מילה שימושית כל כך...

• תוכן חדש...