Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלם!

אני מבקש חוות דעת על קניית הונדה סיויק 1.6 מודל 1996 גיר ידני עברה 128000.

צריכת דלק,מחלות של האותו,עלויות אחזקה.

בעל האותו רוצה 4000 אלף מעל המחירון

אשמח לקבל את דעתכם!

פורסם

כן יש ספר טיפולים בקשר להוכחות של הקילומטרז' אני את האמת לא יודע איך אפשר ליבדוק אם זה באמת הקילומטרז'?

האם כדאי לשלם מעל המחירון 4000 זאת השאלה שלי?

פורסם

לאחי הגדול יש סיוויק 99אוטומטית כאשר הוא רכש אות המסוכנות כלומר כבר 11 שנה. צריכת דלק של אוטומטי ממוצעת, כ-400 ק"מ עירוני על 40-43 ליטר דלק כביש מהיר קצת יותר. אחזקה כ 600 שקל לטיפול שגרתי (מסננים ,שמן ,פלגים).

לגבי תקלות , ברכב ישן תלוי באופן שימוש ברכב ואחזקתו במהלך שנים.

פורסם

שלום לך!

אוקיי אז מכיוון שאני בתור בעלים לשעבר של הונדה סיויק שנת 2000 (שנמכרה לפני יומיים) יכול להגיד לך שתי דברים:

1.ב90% מהמקרים שאומרים לך רכב שנת 96 עם קילומטראז כזה נמוך שתדלק לך נורה אדומה בראש,זה הרבה פעמים מזויף ונתקלתי לא פעם ולא פעמיים לפני הקנייה של ההונדה שלי באנשים שהתגלה בבדיקה שזייפו קילומטר,אני אישיתי יכול להגיד לך שהפכתי את כל השוק ויד 2 ואשתו כדי למצוא הונדה עם קילומטראז נמוך שמטופלת טוב,והכי נמוך שמצאתי זה שנת 2000 עם קצת יותר מ150K וזה אחרי חיפושים שם שבועות בכל מקום אפשרי כולל מגרשים של רכבים.

מלבד זה? אין מחלות שאוכל לציין כי היה לי את האוטו סך הכל שנה ומאוד נהנתי ממנו,אמין ברמות גבוהות אפילו בשנתונים מוקדמים.

המחלה היחידה שאני יכול להגיד לך זה שאם אתה גר בבאר שבע ומקומות דומים,עדיף תקנה משהו אחר כי הביטוח עצמו יעלה לך יותר יקר עצם זה שהאוטו פשוט גניב,משום מה בדואים אוהבים אותו אז קח בחשבון,אני אישית שמתי להונדה שלי 1001 הגנות,קודנית,מנעולים של רב בריח וכל השטויות האלה אפילו מנעול של תיבת ההילוכים ומנעול הגה כי אחרי הכל אני גר באשדוד :)

ואם הקילומטראז אמיתי הייתי מציע לך לקפוץ על המציאה ובמקום בעל הרכב גם אני הייתי דורש אפילו 7K יותר לרכב עם שנתון כזה וקילומטראז כזה נמוך.

תהנה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אחת הדרכים הטובות ביותר היא לבקש ספר טיפולים מסודר או קבלות מהטיפולים האחרונים שבוצעו ברכב ובעזרתם לעקוב אחרי השתנות הקילומטראז' ולוודא שמה שמופיע שם אכן הגיוני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום הלכתי לראות את הרכב הרכב נראה ממש טוב ונוסע ממש טוב אבל אין לו שום הוכחות לקילומטרז' בכל הטיפולים שהוא עשה לא כתוב הקילומטרז'!

ניראה לי גם רכב סביר הרכב מיועד בשביל אבא שלי לנסיעות לעבודה ובחזרה חשוב שיהיה חיסכוני ואמין והתקשציב הוא עד 20000!

אשמח בבקשה לקבל גם חוות דעת ממכם על סוזוקי בלנו גיר ידני בשנתונים 97-99?

האם זה רכב שעונה על הדרישות שלי אם לא מה יש בתקציב שציינתי יותר טוב?

תודה מראש!

פורסם

הסיוויק עדיפה על פני הבלאנו.

זאת אומרת, הבלאנו חסכונית ואמינה אבל בכל שאר הפרמטרים היא די מאכזבת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן אבל הסיויק היא 96 והוא רוצה על האוטו 22000 4000 מעל המחירון

את הבלנו אשפר לקנות ב 18000 שנת 1999 יש לי אופציה כזאת.

אתה יכול לתת לי כמה פרטים על הבלנו מה שאתה יודע?

מה אתה אומר?

פורסם

או שאולי אתה יכוךל להמליץ לי על רכב אחר בשנתונים 1997-1999 שאפשר לקנות בתקציב עד 20000 הכי חשוב שיהיה ידני וחסכוני

פורסם

פונטו ספייס 2001! חסכונית ידנית עם 4 כוכבי בטיחות.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ידידיי הגיוני או לא, לאבא שלי יש סיוויק 97 אוטומט, אם 91000 קילומטר, מחלות שהיו לרכב: צבע נשרף (לקה דוהה כרגע כל הגג מתקלף), מסרק הגה, אצלי התחיל לדלוף שמן משום מה רק כאשר אני מסובב את ההגה עד כמעט הקצוות. פנסים קדמיים נותים לדהות. סך הכל רכב מתפקד בצורה טובה מאוד ומתנהג זריז מאוד עדיין.

• תוכן חדש...