Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

היי..

יש לי כסף כרגע רק לסאב אחד של MTX עם 500RMS שעולה 1190 ש"ח.

יש לי שתי אפשרויות:

1. לקנות אותו עכשיו ואחר כך לקנות עוד סאב יותר חלש

2. לחכות ולחסוך ולקנות סאב כפול

מה אתם הייתם עושים ומה היתרונות והחסרונות בסאב כפול או ב 2 סאבים נפרדים?

ושאלה אישית לא קשורה: סאב עם 500RMS ונגיד שהאיכות בינונית, יספק אותכם או לא?

לילהדוב :)

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

השאלה מה יספק אותך ?

אתה מחפש רק רעש? איזה מונו יגביר אותם ? איזה רכב ? מהם שאר רכיבי המערכת , מה התקציב שלך לסאבים בלבד פתוח ליד 2?

פורסם
השאלה מה יספק אותך ?

אתה מחפש רק רעש? איזה מונו יגביר אותם ? איזה רכב ? מהם שאר רכיבי המערכת , מה התקציב שלך לסאבים בלבד פתוח ליד 2?

בס"ד

אי אפשר יד שניה כי הוא מזכה אותי על הסאב המוגבר שיש לי עכשיו ואני לא יצליח למכור אותו יותר מהזיכוי שהוא נותן..

וחשוב גם האיכות.. אני יודע ש MTX זה איכות.

בכל מקרה כתוב בחתימה רכב וכו'.. המגבר הוא ROTECH זה סיני אבל הוא באמת טוב למרות המחיר.

בס"ד!! אני 0 והשם אחד ביחד שתינו 10!!! שעת האפס 2 - צפיה והורדה ישירה (סרט חינמי)

Subaru B3 2009 :-PHU: Necvox HQ4 SPEAKERS: focal k2p, Rockford preimer SUB: MTX AUDIO Magber: Rotech RTC

פורסם

כך או כך,אל תיקח שני סאבים שונים,זה לא ישמע טוב,אתה צריך ללכת על סאב כפול ששניהם יהיו אותו הסאב,לדעתי זה מיותר ותופס הרבה מאוד והייתי לוקח סאב חזק יותר וסוגר עניין (בתנאי שיש לך מונו להרים אותו).

בכל אופן אם אתה לא מחפש להישתגע,סאב אחד איכותי נציל ומדוייק יספיק!

פורסם

סתם בשביל שתדע.

לפי הנתונים בקישור שנתתה,המגבר הזה לא יזיז ביכלל את הסאב שאתה רוצה{500RMS}

אז בנתיים תרד מסאב כפול ותיקח אחד נציל כמה שאפשר ומדויק.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם

במחיר הזה הייתי לקוח את השתי P3 שמפורסמים פה בפורום .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
סתם בשביל שתדע.

לפי הנתונים בקישור שנתתה,המגבר הזה לא יזיז ביכלל את הסאב שאתה רוצה{500RMS}

אז בנתיים תרד מסאב כפול ותיקח אחד נציל כמה שאפשר ומדויק.

בס"ד

שמתי לב.. הוא יכול לתת רק 150RMS למגבר..

דיברתי עם המוכר הוא אמר שאסור לנצל את כולו ואם ניתן לו 500RMS הוא ישרף..

בכל מקרה אני עכשיו מדבר איתו על מונובלוק, כמה באמת RMS צריך להשאיר פנוי לסאב של 500RMS? אני מתכוון כמה RMS המגבר צריך לתת לסאב 500RMS ?

פורסם

זה תלוי , יכול להיות שהסאב ישמע טוב , גם אם הוא לא יקבל את מלוא העצמה

למה אתה חושב שאתה צריך סאב של 500 rms ? שמעת פעם סאב בעוצמה כזו(על מגבר שיכול להגביר אותו)?

פורסם
זה תלוי , יכול להיות שהסאב ישמע טוב , גם אם הוא לא יקבל את מלוא העצמה

למה אתה חושב שאתה צריך סאב של 500 rms ? שמעת פעם סאב בעוצמה כזו(על מגבר שיכול להגביר אותו)?

לא שמעתי אבל אני רוצה להשתגע איתו :)

• תוכן חדש...