Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דחוף בבקשה עזרה.

אני מפחד לנסוע עם הרכב.

אני מוסיף שכשפירקו את הבית מיסב ימין שלי ראו גריז בחלק הפנימי של המיסב. כרגע זה חזר למקום.

אחרי הטיפול במרס ,יש לי עדיין אחריות על המיסב נאבה וציריה - מה לעשות ? תודה

עוד 2 דברים ששמתי לב - בפניות בנסיעה איטית אני שומע לעיתים חריקה מהצמיגים. כמו כן בתחילת נסיעה ההגה זז טיפה ימינה ושמאלה במהירות נמוכה (תזוזות של 2 ס"מ) ואחכ מסתדר ישר.

4 הצמיגים חדשים (דנלופ יפני) הוחלפו בעצה של המוסך.

אשמח לכל עזרה דחופה.

פורסם

שוב שלום.

אני מניח שמדובר בבעיה שמוסכים נתקלים בה לעיתים רחוקות. אבל בכל זאת

אני פונה בבקשה עזרה ממומחי הפורום.

יש כאן לכאורה הרבה גורמים שיכולים לגרום לכשל חוזר במיסב ואני לא מבין למה דווקא צריך להחליף מכלול גדול כזה מפלדה כמו יד סרן אם לא היתה תאונה ברכב - ולא היתה בוודאות 100 אחוז. איך פלדה כזו מתעקמת ?

האם בגלל שהמיסב תקול - יכול להיות שהגלגל יושב עקום ? (יש לי תחושה שהחלק התחתון שלו בורח החוצה 1 ס"מ יותר ממה שקורה בגלגל בצד השני ) האם ניתן לעשות כיוון פרונט או כיוון גלגלים כשיש רעש במיסב ? (כשאני מסתכל מרחוק כשהרכב על הכביש אז הגלגלים האחורי והקדמי נראה שלא יושבים על אותו קו ישר)

האם יש איזושהוא דבר מיוחד שצריך להקפיד בקליאו RT בנוגע להחלפת מיסב ימין.???

אם אפשר בבקשה תשובות להרבה שאלות גם מאתמול ממי שיכול לחוות כל דעה.

תודה.

פורסם

גם אני בזמנו החלפתי את מיסב ימין בקליאו.

מה שאתה מתאר (רעידות של ההגה וכל זה) זה אכן מיסב.

תלך למוסך אחר, תגיד להם לבדוק מה הבעיה, אם יגידו מיסב, תחזור למוסך שלך ותדרוש חלק איכותי וחדש.

Renault clio RT 1994

פורסם

esc1234 בוקר טוב ולכולם,

האם האוטו רועד? אם כן באיזה מהירות? או באיזה מצב נסיעה?

זה גנט ברזל או מגנזיום שיש לך והאם בוצע איזון גלגלים כאשר הרכבת את הצמיגים וראיתה את התהליך והתוצאה?

יש לא מעט פנצ'ריות שמתעלמים מאיזון גלגלים ממגוון סיבות.

צמיג לא מאוזן גורם נזק למיסב ולפרונט, גם כן עליך לבדוק כיוון פרונט.

ועוד שאלה חשובה האם התזוזות של ההגה היו קיימים לפני החלפת הצמיגים? במידה וכן עליך לבדוק איזון גלגלים אך לא בפנצ'ריה שבה הותקנו הצמיגים ולהחליף גלגלים אחוריים לקדמיים וקדמיים לאחורה ולאחר מכן לבדוק כיוון פרונט, התזוזה אמורה להסתדר.

פורסם

האוטו לא רועד. יש תזוזה קלה של ההגה ימינה ושמאלה בתחילת נסיעה. (השבוע במוסך הוציאו את יד הסרן והחזירו אותה למקום ויכול להיות שהתזוזה של ההגה נחלשה )

ג'נט רגיל ברזל.

בוצע איזון גלגלים.שמו כל מיני משקלים בג'נט לאיזון מלא. 4 צמיגים דנלופ חדשים ECO 201.

לא היו תזוזות של ההגה לפני החלפת צמיגים.

האם אפשר לעשות כיוון פרונט כשהמיסב תקול?

אלכס, ברור שיש בעיה עם המיסב השאלה היא למה היא חוזרת שוב פעם שלישית כי אם הבעיה היא באיכות המיסב - אז למה בצד שמאל הבעיה לא חזרה? למה רק בצד שהחליפו גם נאבה וגם ציריה הבעיה חזרה ?

פורסם

אי אפשר לעשות כיוון פרונט עם מיסב תקול, חבל.

תחליף גגלגלים אחרויים לקדימה וקדמיים לאחורה ותראה אם התזוזה תעלם, צמיג דפוק\ גנט עקום, שזה עוד גורם.

כל עוד יש תזוזה בהגה יש סימן שמשהו לא תקין בגלגלים.

פורסם

ונניח שהיד סרן הזו התעקמה במהלך הכנסת הנאבה והמיסב במוסך (השתמשו ב פרס=מכבש)

אין אפשרות ליישר את זה בחזרה ?

פורסם

לא מתעקם ולא מיישרים את זה, פשוט תעשה כיוון פרונט אחרי החלפת הנאבה.

מה שמדאיג אותי יותר זה התזוזה של ההגה אחרי החלפת הצמיגים לחדשים.

פורסם

לא הבנתי.

אתה אומר שאין מצב שיד הסרן הזו התעקמה ?

ולגבי הנאבה היא פנימית בתוך המכלול הזה (יד הסרן), מה הקשר שלה לכיוון פרונט ?

אני חושב שהתזוזה של ההגה הגיעה אחרי החלפת הציריה הנאבה והמיסב.

פורסם

אם החליפו לך נאבה, צירייה , צמיגים קדמיים, בולם, משולש, תפוחי הגה במיוחד, או כל דבר הקשור לפרונט מומלץ לבדוק כיוון פרונט.

לא ברור לי מה זה "יד הסרן".

ואם אתה עדיין שומע את החריקה של הצמיגים בפניות, אתה חייב לבדוק כיוון פרונט.

• תוכן חדש...