Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת שאלה אחרונה בעניין לפני קנייה מחר.

יש לי מישהו שיכו למכור לי אזעקת ביפר של רב בריח דגם 650 במחיר של 400 חדש דנדש..

האם שווה לקחת, הוא לא הצליח לארגן את הדגם 625 לכן אני שואל על דגם 650 ב400 שקל חדש ג'דיד.

תודה לעוזרים ושוב מצטער על החפירה כאן..

פורסם

תחסוך את הכסף.

יש לי גארד וזה מעאפן. אחרי כמה חתולים שקפצו לי על האוטו נשבר לי ממנו ושמתי את השלט הסטנדרטי. אני זוכר כשרק קניתי אותו עוד הייתי רץ לאוטו כל פעם שהוא היה מצפצף, אחרי חצי שנה פשוט הייתי לוחץ על הכפתור שמשתיק אותו. אם אתה חי בשכונה טובה ואין לך בתא מטען מיליונים של דולרים בשטרות לא מסומנים תחסוך לעצמך את הכסף.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אחת ההשקעות הכי טובות שיש לאוטו.

כיום אחרי שלוש שנים עם האזעקה אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים שהשלט צפצף לשווא.

פעם גם אני חשבתי כמו הבחור עם החתולים,לא הייתי שם לב לאזעקה או יורד לבדוק מה עם הרכב,עד שהתחלתי לגלות כל פעם למחרת שנעלם חלק אחר,וינקר,מגיני רווח,פלסטיק שיושב על המראת צד וכו (דברים שלא רואים מצפייה מהחלון אל הרכב).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
תחסוך את הכסף.

יש לי גארד וזה מעאפן. אחרי כמה חתולים שקפצו לי על האוטו נשבר לי ממנו ושמתי את השלט הסטנדרטי. אני זוכר כשרק קניתי אותו עוד הייתי רץ לאוטו כל פעם שהוא היה מצפצף, אחרי חצי שנה פשוט הייתי לוחץ על הכפתור שמשתיק אותו. אם אתה חי בשכונה טובה ואין לך בתא מטען מיליונים של דולרים בשטרות לא מסומנים תחסוך לעצמך את הכסף.

זה שהתקינו את זה אצלך בצורה מעפנה,

ולא ידעו לכייל אותה לא מעיד כלום על טיב האזעקה

אצלי ברכב חתולים יכולים לרקוד סלסה על המכסה מנוע

המקסימום שזה יעשה זה יפעיל שלב ראשון בגלאי זעזועים

שלב ראשון אני בכלל לא ניגש לרכב,

ואפשר לסדר שגם את השלב הראשון זה לא יפעיל.

פורסם

ויש לך אזעקת רב בריח 650?

אם כן אשמח אם תוכל לרשום את החסרונות של המוצר והאם מחיר למוצר 400 שקל שווה?

פורסם

לי יש את ה-625,לדעתי אין לה שום חיסרון חוץ מהסוללה בשלט,צריך להחליף לעתים יותר תכופות מאשר בשלט רגיל אבל גם זה לא קריטי.

אם בדגם ה-650 שיפרו את הנקודה הזאת אז האזעקה הזאת מושלמת לדעתי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אבל הציעו לי ב400 שקל רב בריח 650 וכל האשכול הזה אני רוצה לראות האם לקנות במחיר הזה או לא לקנות והאם המוצר עצמו לא משהו.

פורסם

ה-650 ידועה כנפילה מאוד רצינית, עמוסה באזעקות שווא, קליטה גרועה סוללה נגמרת במהירות,

לא הייתי שם אזעקה כזאת ברכב היות והיא פשוט לא שווה את הכאב ראש

ה-625 נחשבת הרבה יותר טובה אך עדיין לא מושלמת, בעיקר רוב המתקינים ממליצים ב-99 אחוז על גארד, אפשר להשיג אותה ב-650 שקל בערך

פורסם

אז חד משמעית לא לקחת אותה במחיר של 400 שקל את הדגם 650?

ובנוסף התמונות האלה לא נראות לכם אותו דבר כמו הגארד או הרב בריח?

7.jpg

וזאת התמונה של כל הערכה:

Germany%20046.jpg

AGA2501-2.jpg

וזאת התמונה של כל הערכה:

Germany%20055.jpg

שווה לקנות אחת מהן ב200 שקל?

• תוכן חדש...