Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכב - 206 3 דלתות, שנת 2000.

קרה לי משהו מוזר, אחרי שהורדתי את מושב הנוסע למצב שכיבה (על מנת שלא יעלו ספקולציות, הייתי צריך להעביר איזה ארגז)

המשענת תקועה עכשיו במצב הזה והידית הקפיצית שאמורה לאפשר לעשות שינויי זוית למושב לא עושה כלום.

יש את האופציה השנייה של לקפל את גב המושב קדימה ( על מנת לאפשר כניסה למושב האחורי) - וזה כן עובד.

המנגנון שם באמת מסריח, אין לי מה לאמר, התחכמות מיותרת.

נסעתי למוסך מורשה בכפ"ס וכמובן אמרו לי - ואי ואי ואי הלך כל המנגנון, תכין איזה 2000+ ש"ח.

אני מעוניין בחוות דעת שנייה.

מישהו התנסה או מכיר בעיה כזאת. למי כדאי לי לפנות?

אני מאזור רעננה כפ"ס.

תודה מראש,

יואב

יואב :arrow:

פורסם

נסעתי למוסך מורשה בכפ"ס וכמובן אמרו לי - ואי ואי ואי הלך כל המנגנון, תכין איזה 2000+ ש"ח.

:-D!

כמה שאני אוהב את המוסכים האלו!:lol:

אתה מגיע אליהם עם בעיה קטנטנה,המוסכניק מכניס את היד שלו לתוך תא המנוע שולף משם איזה חוטים מנותקים אומר לך ואי ואי ואי רק זה 2000 שקל! ועוד בלי מע"מ!:-o

מקרה שהיה לי-נזילת שמן מיוניט לחץ,המוסך דרש 3 אלף שקל לשיפוץ ראש מנוע,בסוף הוחלפה יוניט ב50 שקל:-P

כדאי שתקבל עוד חוות דעת.

פורסם

בעיה המנגנון של הכיסאות ב206 על הפנים גם אצלי זה קרה, ברוב המקרים אף אחד לא מתעסק אם זה ולרוב מחליפים כיסא, זה משהו בהחלמות אם אני זוכר נכון.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

כרגע המליצו לי על רפדיה בשם "גסטון פיליפ רפד רכב" מאזור תעשייה רעננה, שאולי יהיו לו עצות לתת לי מתוך ניסיונו. מישהו מכיר\ שמע?

אני עדיין חושב שזה איזה זיז או שן שיצאה מהמקום ולא משהו קרדינלי, לפחות ככה אני מקווה, אבל בפטנט צרפתי עסקינן :|.

אמרו לי במורשה שבעקרון אני צריך להתחיל לחפש כסא מפרוק - כלומר את ה "ברזלים" - המסגרת. אני מקווה שאלה של ה XS מתאימים ל GTI.

אשמח לקבל עוד עצות \ המלצות.

יואב

פורסם

אצלי קרה אותו הדבר לי הבנתי שמשהו שמה במנגנון סידרו לי את זה באוטו טק בחיפה אבל לא מאמין שכדי ללכת אליהם בגלל זה חזרתי לשמה כמה וכמה פעמים עד שסידרו את זה כמו שצריך.

הבנתי גם שהבעיה היא במנגנון משהו עם גלגלי שיניים לא התעסקתי בזה יותר מידי פשוט רציתי שיתקנו לי את זה.

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

עדכון:

אחרי בחינה של רפד בעל ניסיון, נראה כי אין ברירה אלא להחליף את השילדה של הכסא - המנגנון נראה מנגנון סגור.

ספריים, חיזוקים ניעורים ומשחקים לא עזרו שם.

שילדה קונים מלובינסקי והמחיר לא מצחיק - באזור ה 2000 ש"ח.

קנייה מפירוק לא תבטיח כמה זמן זה יחזיק. מישהו פעם התנסה, או מכיר פירוקיה עם מלאי גדול באזור המרכז?

כרגע אני חושב איך להמשיך עם זה.

אשמח לעוד טיפים \ עצות.

יואב

פורסם

תמצא מפירוקייה , לא חבל על הכסף 2000שח אתה מביא סלון שלם, תנסה במאגר בראשון לציון, האחים יזדי, תחפור ביד 2 חבל על הכסף.

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

קרה לי משהו מוזר, אחרי שהורדתי את מושב הנוסע למצב שכיבה (על מנת שלא יעלו ספקולציות, הייתי צריך להעביר איזה ארגז)

יואב

כולנו כאן משפחה, אין סיבה להתבייש ולספר סיפורים :-), אתה יכול לספר את האמת.

לגופו של עניין חבל להשקיע 2000 ש"ח בתיקון, בכמה מאות שקלים אתה יכול לקנות כסא קומפלט אצל אחת הפירוקיות (בזמנו שילמתי על כיסא של סובארו GL במצב חדש 250 ש"ח, והיו לו מבחר כסאות מכל מיני רכבים גם מאירופאים ואמריקאים.

אם אתה תל אביבי, יש כמה כאלה באיזור דרך בן צבי.

• תוכן חדש...