Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

בדקתי בימים האחרונים כמה רכבים מסוג 206CC ואני מתלבט קשות בין 2 אופציות:

1. שנה: 2002 -----------2002

גיר: ידני -----------אוטומט

ק"מ: 70000 ----------122000

טסט: אין -------------לשנה

יד: 2 --------------2

מחיר מחירון: 55300 ----------57250

מחיר רצוי: 58500 -----------57000

עוד מידע:

דגם ידני: ללא מגנזיום, ללא תוספות, הוחלפו טיימינג וצמיגים לפני שנה, חיצונית נקייה לחלוטין, ללא תאונות.

דגם אוטומט: מגנזיום, ריפודי עור, פנסים שקופים, טיימינג לפני שנה וחצי, צמיגים לפני שבוע, חיצונית נקייה חוץ ממראות צד שלא ניתן לקפל, ללא תאונות.

הקונפליקט בין קילומטראז נמוך מול- אוטומט,ריפודי עור ותוספות.. וכמובן המחיר (!!!) שבאוטומט הוא לפני התמקחות (ויש מצב להמקחות קלה לאיזור ה 55K) בידני זאת מילה אחרונה אין על מה לדבר.

אשמח לשמוע כל דעה.. המשך ערב מעולה.

פורסם

יש לי שריטה עמוקה של כמה שנים על הרכב הזה, המון חברים שלי אומרים לא כדאי, אבל אני פשוט מאוהב בו.. אי אפשר להסביר, אני מעוניין כרגע רק בו ואני מאמין שאין חכם כבעל נסיון...

פורסם

שלום לך.

יש לי 206cc שנת 2002 .

הוא אצלי חודש, אני יכול להמליץ לך בכמה דברים באוטו הזה.

ככה היתי בדיוק כמוך עם שריטה יותר גדולה בקשר לcc המון זמן.

עשיתי לאיזה 4 גומרות עד שמצאתי את שלי חיפשתי במשך שנה בסוף מצאתי.

*היתי נעול על האוטו הזה למרות שבמחיר הזה אתה יכול להביא אוטו יותר טוב.

*ככה העלות אחזקה שלו עם אתה עושה טיפולים בחברה יקרים מאוד,עם אתה עושה אצל בנאדם פרטי יותר ממולץ.

*יש בעיה שזה הביטוח למרות שזה גג קשיח יש הרבה חברות ביטוח שלא רוצים לבטח אותו וגם הביטוח שלו יקר.

*אני חיפשתי רק שחורות בסוף קניתי כסף אבל אני יהפוך אותה בהמשך לשחור מטאלי כי אני נעול על הצבע הזה למרות שאני יודע מנסיון שזה השקעה שלא חוזרת בקיצור שיהיה לך בהצלחה עם האוטו רק על תשכח לבדוק כמה דברים לפני שאני קונה ומכניס אותה לבדיקה -

1.תבדוק ספר טיפולים.

2.תבדוק שאתה שם את המפתח ומסובב כל הנורות שצריכים להידלק נדלקות והכי חשוב שאתה מתניע הם מתכבות.

3.לבדוק מראות חשמל שעובדות+חלונות חשמל.

4.לבדוק שאין נזילות בגג של מים למה עם יש הבנתי שזה עסק יקר.

5.לבדוק שהגומיות של הגג לא יבשות.

6.לבדוק שאתה פותח את הגג יש רעש אחיד ולא רעש מוזר כאילו צליל אחיד גם שאתה פותח וגם שאתה סוגר.

7.תבדוק בבאגז שאתה תיתן מבט שם שלא פתחו את את הקופסאות של המנגנון של הגג.

ממליץ לך לחפש משהו עם ק"מ נמוך ואפילו לשלם טיפה מתחת למחירון כי לא חסר cc השאלה שרובם מנסיון גמורות מכני.

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

אני גם מצטרף להמלצות שתחליף כיוון, אני יודע כמה זה קשה (אני רציתי לקנות MR2 והחלטתי שיהיו לי יותר מידי בעיות ואז השתדרגתי ואני לא מתחרט על זה לרגע) במחיר הזה אתה יכול למצוא יופי של מיאטה, הרבה יותר אמינה ומהנה.

לפני שאתה הולך ושופך את הכסף (ואולי גם נופל על בור ללא תחתית שלא תדע איך לצאת ממנו...) תשקול את כל הדברים מכל הצדדים ולא רק בגלל שזה חלום רטוב, תחשוב על על הפרקטיות של הרכב.

בהצלחה! =]

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

Y U V תודה על ההצעות אבל - מיאטה לדוגמה אני ממש לא אוהב .. למרות שאנחנו מדברים על מזדה והיא יותר אמינה, פשוט קטנה ונמוכה מדי לטעמי ... ב CC זה לא הקטע של הגג הפתוח מה שמדליק אותי אלא בכלליות הצורה והמראה שלה.. יש כאלו שלא יבינו, שוב עיניין של טעם.

לשאלתי בפתיחת האשכול ... מה עדיף? אוטומט עם ריפודי עור ומגנזיום או שמא קילומטאז נמוך? גם בהיבט למכירה שתיהיה נגיד בעוד שנתיים שלוש...

המשך יום מעולה .

פורסם

הידנית תדרוש ממך בנוסף למחיר הקנייה השקעה של טסט וטיפול לפני טסט וכמובן יישור קו לך תדע על מה יכשילו אותך אתה עדיין לא מכיר את הרכב, וכמובן שאתה רוצה רכב יפה אז אתה בטח תרצה להשקיע גם בריפודים ומגנזיום, בקיצור הוצאה.

מצד שני, אתה מקבל רכב עם טסט ותוספות במחיר נמוך מזה.

מנקודת מבט אחרת, הגיר האוטומט מסרס את הביצועים והוא יקר לשיפוץ, מה גם שהא לא שיא האמינות במיוחד שהוא ב206 (עם זה אותו הגיר שיש בדגם הסטנדרטי) ועוד אחרי הקילומטרז' שהיא עברה יכול להיות שלא ייקח עוד הרבה עד שידרוש שיפוץ.

גם צריכת דלק גבוהה יותר.

הידני לעומתו עבר פחות קילומטרז' והוא גם ידוע יותר באמינותו ככה שיש יותר שקט למשך הרבה שנים, ובנוסף הביצועים יעלו וצריכת הדלק תרד.

בקיצור, תמיד אפשר להוסיף פנסים וג'נטים, להחליף גיר זה כבר סיפור.

פורסם

כפי שאמרו לך יש מכוניות טובות יותר שנכנסות בתקציב, אך מבין 2 המכוניות אני הייתי נוטה לכיוון הידנית. לא רק שהיא יותר אמינה ויותר מהירה וחסכונית בדלק, אם אתה מתחבר לתיבה ידנית השליטה באוטו יותר מהנה וטובה.

בכל מקרה בצרפתיות בפרט לא כדאי להיכנס לעסק עם תיבות אוטומטיות, במיוחד כשהרכב עבר יותר ק"מ.

בהקשר לק"מ, הייתי מציע לך לברר שהוא אותנטי ע"י בדיקה במחשב במוסכים מורשים או קבלות.

בהצלחה ואל תשכח לעדכן.

• תוכן חדש...