Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שיפוץ פיאט 127 MK2 שנת 1979

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גאה להכריז על תחילת פרוייקט השיפוץ שסופסוף אני מוציא לפועל:

קצת על הרכב: פיאט 127 MK2, שנת ייצור 1979, לבן, 5 דלתות, יד ראשונה! ומייבוא אישי!

מה שמדהים ברכב הוא המצב שלו שנשתמר כמו קפסולת זמן. באמת אין דברים כאלה. קניתי אותו מאדם מבוגר שעד לפני 3 שנים נסע עליו באופן יומיומי ואז פשוט העמיד אותו כי החליט (סופסוף) להתקדם לרכב חדיש (ואז הוא קנה פיאט מולטיפלה).

חוץ ממראה מפורקת אין לרכב חלודות בכלל! אף פעם לא ראיתי דבר כזה..

תמונות יועלו בקרוב.

בכל אופן, אני הולך להשמיש את הרכב לנסיעה יומיומית (הרכב לא מוגדר כאספנות ויש לו אפילו טסט) ולכן מבקש לערוך את כל השיפורים האפשריים (ללא מגבלה כספית).

כרגע, ובתור התחלה, הכנסתי אותו למוסך להחלפה של כל השמנים, פילטרים, וטיפול גדול. שמתי גם ארבעה צמיגים חדשים ומצבר.

מה שאני רוצה הוא לעשות לרכב פחחות (שלא ממש צריך), וצבע (רק כדי לחדש). מה דעתכם? להשאיר את הצבע הלבן המקורי או להחליף?

בנוסף אני רוצה לשפר את יכולות הביצוע של המנוע, גיר, בולמים, וקפיצים, וזה כדי להשיג נסיעה כמה שיותר נוחה לשימוש יומיומי (בגבולות הניתן).

אני גם רוצה להוסיף מזגן, האם ניתן בארץ (או בכלל)? אם כן, איזה מזגן ואצל מי?

אגב, זה הדבר הכי "קרוב" ל-127 ספורט שרציתי ולא מצליח למצוא.

אני גם רוצה ל

פורסם

אני אוסיף תמונות (ולא מעט) בשמחה, מחר או מחרתיים. לדעתי יש הרבה מה לראות.

בינתיים, יש אתרים בחול שמתמחים ב-127? מהחיפושים שהרצתי לא ראיתי שביצעו ברכבים האלה שינויים מיוחדים.

אגב, גם הנטייה שלי היא להישאר עם הצבע הלבן.

מה לגבי גלגלים, ג'אנטים, אני רוצה להחליף. יש הצעות?

פורסם
אני אוסיף תמונות (ולא מעט) בשמחה, מחר או מחרתיים. לדעתי יש הרבה מה לראות.

בינתיים, יש אתרים בחול שמתמחים ב-127? מהחיפושים שהרצתי לא ראיתי שביצעו ברכבים האלה שינויים מיוחדים.

אגב, גם הנטייה שלי היא להישאר עם הצבע הלבן.

מה לגבי גלגלים, ג'אנטים, אני רוצה להחליף. יש הצעות?

גם מחר וגם מחרתיים עברו !

העם רוצה תמונות :shock:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

שי,

ברכות על הרכישה

לדעתי כדאי לך להשמיש אותה למצבה המקורי - אתה תהנה ממנה כמו שהיא

מזגן למנוע 900 יהיה בעייתי

גם הרכב שלי נשתמר כמו בקפסולת זמן - שמור עליו מקורי.

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

בהצלחה בשיפוץ ואני ושי נשמח למיפגש פיסגה עם ה 127 שלי :-o

ממליץ לך לגבי ענין החלק המכני לפנות למוסך קובלנץ בנמל תל אביב מאחורי גלידה מונטנה.

דני ונתי מומחים מאד לדגם הספצפי ולפיאטים ישנים בכלל ויש להם לא מעט חלקים מכנים חדשים מקורים בניילון לדגם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

השאר עם הצבע המקורי ואל תתפשר על פחות מהמקור, במקרה הכי גרוע תעשה לרכב פולישווקס הצבע יקבל חיים

ואתה תקפיד לעשות ווקס פעם בחצי שנה (אחד לפני הקיץ ואחד לפני החורף) ואתה מסודר!

אל תשנה כלום האוטו יהיה שווה הרבה יותר מקורי! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני בעד להשאיר צבע מקורי ללא שיפורים ותוספות לא מקוריות

אשמח אם תצטרף למיפגש שאני מתכנן בסוף השנה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

"שקרן, אני לא מאמין לך, יא חרטטן, נו באמת לא יכולת להמציא סיפור יותר אמין, פיאט ללא חלודה.

מה נראה לך שאנחנו פורום בשקל?"

נראה לכם שאולי ככה הצלחתי לגרום לו להתעצבן ולפרסם תמונות ???:-D:lol::wink:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...