Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרק ידידי, שלום רב !

אני תמיד אוהב לקרוא את תגובתייך ואת הערתך תמיד אקבל בהבנה!

אבל כנפי הסיחרור במשאבות המים שאני מכיר, בכל מקרה ברכבים משנות התשעים, עשויות מברזל, וההבדל בשימוש במי ברז, והשפעתו על הכנפים, לעומת שימוש במי קירור איכותיים, היא מהותית, משמעותית, וניכרת מאד, לאחר פירוק משאבת מים, ואני בטוח שאני לא מחדש לך דבר.

אני יכול להעיד, מניסיוני, בלנסר שנת 93 שלי, הוחלף לפי המלצת המוסך, משאבת המים המקורית, בהחלפת חגורת הטיימינג

לפני כשנה, ולא הופתעתי לראות שהכנפים העשויות מברזל, נראו כחדשות והמשאבה בחלקה הפנימי, נראתה כאילו ירדה מפס היצור, בגלל שימוש מסיבי במי קירור , שמנוני תוצרת גרמניה, שבו אני מקפיד להשתמש.

בדיעבד הצטערתי, שאישרתי להחליף את המשאבה, שיכלה להחזיק עוד שנים רבות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צביקה, אני מודע היטב לכול היתרונות של שימוש בנוזל קירור מתאים בהודעה (שנעלמה/נערכה) רשמת בין הייתר שהנוזל משמן את כנפי המשאבה ועם זה לא הסכמתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק שלום רב !

אני אחדד את תגובתי לגבי כנפי המשאבה, ואבהיר שנוזל הקירור, אכן מטרתו לא לשמן את כנפי המשאבת מים, אך הפועל היוצא הוא, שכנפי המשאבה , שומרים על צורתם המקורית, כפי שיצאו מפס היצור, לא מחלידים לא נאכלים, ולא סובלים מקורוזייה.

אכן תגובה מסויימת נמחקה משום מה על ידי המנהלים, ללא הסבר, וכמדומני שהתגובה היתה כתשובה לשאלה של חבר הפורום,

לשאלה באיזה נוזל קירור אני נוהג להשתמש, ואמרתי שאיני זוכר מה שמו , ואספק תשובה היום, ואולי אתה מרק 10 תקדים אותי.

ובכן שמו של הנוזל הוא lemforder ,ויש ברשותי נוזל גרמני נוסף בשם lubfiner , שניהם נוזלים מתוצרת גרמניה, ומגיעים בבקבוק של ליטר וחצי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

המכונאי טען שאפשר להוסיף קצת מיים רגילים מדי פעם, הדבר "משמן את המערכת".

האם צדקתי?

מים משמנים, זה מאד מעניין, אולי נשפוך קצת גם למנוע בשביל "להחליק" את הפעולה שלו ?

פורסם

אני שמח שהשרשור חזר לחיים אחרי כמעט שנה. היום היה הסוף (הטוב), וכך היה:

נוזל חדש ונוצץ הוזרם למצנן של הלנסר, מתוך שקית קשיחה הנושאת את שמה המפואר של חברת מיצובישי. בוצע ניקוז.

מיכל העודפים מולא באנטיפריז רגיל, לא מיוחס וללא כיתוב יפני.

המכונאי ביקש שמחר אמדוד את גובה שני המפלסים ואמלא במידה וצריך.

העבודה והמוצרים היו בחינם, בעקבות הצריחה שפתחה את הסאגה ה(בואו נודה) לא במיוחד מעניינת הזו.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

ואני אומר-מניעה.

דבר אחד למדתי בטיפולי ברכב(ואני לא "מכונאי גדול")

כל שנתיים כמו שעון אני פותח בעדינות בצורה ידנית(חלילה לא עם פלייר)

את בורג הריקון במאזדה וגם בדייהטסו.

נותן למים לזרום לתוך גיגית,סוגר ומוסיף חדשים.

מעולם שום מוסכניק לא נגע לי במים ברכב.

לראיה-המאזדה בת 11.5 -מעולם לא התחממה.

הרדיאטר ומשאבת המים הם מקוריים ומעולם לא הוחלפו/ נזלו.

המסקנה -תלמדו או תבקשו ממשהו שמבין שיראה לכם איך מרוקנים.

פעם בשבוע בדקו מפלס המים בעצמכם והוסיפו לפי הדרוש.

כמו כן יש להתרחק מהצעות של תחנות דלק להוסיף מים.

בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

• תוכן חדש...