Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רשמתי מסקנה שהיא סתם הוחלפה לאחר בדיקה שלה, אבל מי בא בטענות שהיא סתם הוחלפה?

לא אמרתי שההחלפה שלה הייתה החלטה לא נכונה ולא נכנס לסיבות.

אני אמרתי שההחלפה הייתה נכונה אבל לא בהכרח מקצועית אז אם כבר אתה נכנס לקטנות תקרא את הכל.

נראה כאילו אתה מתעקש להוציא אותי לא צודק בכל המעשה.

אני אגיב על זה הכי ברור שאני יכול להיות.

הבוכנה כווצה שלא כדרך נהלים וכלים מתאימים לאחר מכן נוצרה בעיה בבוכנה. אני לא מאמין בצירופי מקרים, אם המכונאי היה מכווץ אותה כמו שצריך ואז הייתה בעיה לא הייתי מדבר מילה.

כל הבעיה שלי מההתחלה הייתה על תהליך החלפת הטיימינג וגלש לכיוונים אחרים.

אני חושב שבעל המוסך היה צריך לקחת אחריות, ובמקרה הזה הוא לא לקח נקודה.

אני גם ככה לא מתכוון לעשות רעש על אופן העבודה במוסך, אין לי את הזמן והכח לכל הבלגן הזה.

פשוט להבא אני ידע בדיוק למי ללכת. לפעמים לומדים דברים מנסיון.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

• "רעש" כבר עשית בזה שפתחת את השרשור ונתנת (יותר נכון ביקשת), הזדמנות לכולם להגיב, למה כל כך מפתיע אותך לשמוע דעות שונות ומנוגדות לאלו שלך, לא צפית את זה?
  • "הרעש" היה יכול להיות כבד יותר אילולא הנהלת הפורום לקחה על עצמה לנקות זוהמה ודיבורים לא ענייניים/טכניים שנכתבו בשרשור.
  • לגבי השימוש בכלי יעודי, גם רון טוען בריש גלי כי הכלי הזה, לא בדיוק מתאים למשימה ועדיף לוותר עליו.
  • שוב אתה מתבלבל בעובדות ואני לא מתכוון להסביר שוב איפה.
  • בוא נקח את הנושא לכוון פרקטי, אתה חושב שבעל המוסך היה צריך לקחת אחריות ובעל המוסך לא חושב כך וטוען שהבוכנה כשלה לא בגלל נזק מכונאי. למה שלא תעלה תמונה של הבוכנה שנוכל להתרשם מה עבר עליה?

פורסם

ציפיתי לשמוע תגובות שונות ולא רק את הדעה שלי ולכן השרשור נפתח.

אני לא התחלתי בליכלוכים בשרשור הזה, אתה מנהל אתה יכול לראות מה כל אחד רשם.

רון טען שהכלי היעודי לא נוח, מקובל עליי רון לא מוסך מורשה יבואן ואין עליו חובת עבודה עם כלים שהיבואן אומר לעבוד איתם.

אתה יודע מה אין בעיה לכווץ את הבוכנה עם כלי לא יעודי, אבל עם מברג?

רון הסביר בדיוק איך הוא מכווץ, מוריד את הבוכנה מהמנוע ואז מכווץ, וגם זה במוסך ה"אחר" לא בוצע אלא כווץ שהיה על המנוע.

ובוא לא נקח את רון כדוגמא למוסך כי הדעה שלי על המוסך שלו היא חיובית ביותר.

אני מקווה שיצא לי לצלם את החלק בקרוב לתגובות יותר ענינייות. אגב אתה מוזמן לבוא לראות את החלק ולהגיד מה אתה חושב עליו.

פורסם
השוואה רחוקה מהמציאות.

בכל מוסך יש מנהל מקצועי שחתום על כל עבודה גם אינו עושה אותה וזה כולל מוסכים שאינם מורשים יבואן.

המנהל המקצועי נמצא בשטח העבודה ובעל הבית יכול להיות במשרד או בבית לצורך העניין, כמובן יכול להיות שבעל הבית הוא גם המנהל המקצועי.

תיזמון זה לא עבודה רגישה או מורכבת מידי שצריכים להשגיח עליה, מה שכן יש לתת עבודה כזו לעובד ותיק שמכיר את העבודה.

תיזמון היא עבודה שדורשת מיומנות וניסיון ובכל רכב יש את הדקויות שלו איך לעשות את זה נכון. (אופן נעילת הגלגלות, סדר העלאה על הגלגלות, הטיפול במותחן, בדיקות לאחר מתיחת הרצועה וכיוצא בזה)

מין הראוי לצפות ממוסך מורשה שייחזיק ספר או דיסק מחשב עם הוראות יצרן כיצד עושים את העבודה הזו ויעשה אותה לפי הספר עם הכלים המתאימים.גם עובד ותיק אם נפל לידיו רכב שאינו מכיר עלול לעשות שגיאות באופן הרכבת הרצועה, המתיחה והבדיקות לאחר המתיחה.

המנהל המקצועי צריך להיות ערני כאשר מגיע רכב לא מוכר למוסך ולפעול בהתאם.

כמובן שכולנו בני אדם ותמיד אפשר לעשות טעויות אבל הסיכוי שהן תקרנה אם עובדים באופן הנ"ל מאוד נמוך

פורסם

טעויות תמיד ישנן, אך מדובר ברכב מוכר למוסך מורשה יבואן, יש לו ספרות, כלים ונסיון. תאמין לי, הם אוכלים עבודות כאלו בלי מלח...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני תוהה איך אפשר לגרום נזק לבוכנה כזאת עם מברג. קח פטיש ואזמל ותנסה לגרום לנזק תנסה! יש לך מושג איזה חומר חזק הבוכנה הזאת? לדעתי סתם נפלת על המוסך. ההיפך ניסיון אמיץ עם מברג מראה על מיומנות ידים, וגם מאפשר מינימום כיווץ שלא לצורך. כיווץ בוכנה עד הסוף יכול לגלות חולשה בתחום שבו היא לא עבדה מעולם, ולגרום לכשל. כל הכבוד למוסך שהחליף את הבוכנה בעלות כזאת. אני הייתי מנער אותך.

• תוכן חדש...