Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, על מנת להגדיל הכנסה, פניתי לחברות שעובדות איתי דרך "עצמאי" - זאת אומרת, אני לא עובד שלהם כשכיר, מכל השירותים שאני נותן לחברה אני מקבל צ'ק ובתמורה אני צריך לתת להם חשבונית.

הכל טוב ויפה כל עוד אני עצמאי, רציתי להוציא עוסק פטור, מכיוון שהשכר שהגיע מאותה חברה שעבדתי איתה עומד על 100 ש"ח בלבד, אני לא רואה סיבה להוציא עוסק פטור.

התכנון בגדול זה ככה: התכוונתי להתחיל לעבוד באותה חברה, וברגע שתהיה עבודה - להוציא את העוסק פטור ואז הכל מצוין.

בפועל בצעתי בשביל החברה רק עבודה אחת ועל זה מגיע לי 100 ש"ח ואין לי שום סיבה להוציא עוסק פטור בשביל הסכום הזה.

מה שקורה עכשיו, אותה חברה צריכה לשלוח לי את הצ'ק בימים הקרובים ואני אמור להנפיק להם חשבונית על הסכום.

מה קורה עכשיו? אם אני אגיד לחברה שאין לי חשבוניות - אני בספק אם ישלמו.

נכון לרגע זה החברה יודעת שיש חשבונית וברגע שאני יקבל את הכסף - אני שולח להם חשבונית.

אם אני הולך ורוכש חבילת חשבוניות + חותמת על שמי ופשוט רושם חשבונית ונותן את זה לחברה, מה ההשלכות?

אני מבין שזה בעצם "לרמות" אבל בשביל 100 ש"ח ישלחו אותי למעצר?

אשמח לעזרה וממי שמבין בנושא שיכול להבהיר את זה.

תודה,

אוהד.

פורסם

מה שאתה שוקל לעשות הוא עבירה פלילית, שדינה עלול להיות מאסר. זה בוודאי לא שווה בשביל מאה ש"ח.

גם מבחינה פרקטית, אין לך טעם להדפיס חשבוניות עבור 100 ש"ח - ההדפסה תעלה לך יותר.

אתה יכול להוציא חשבונית דרך "חשבונית לשכיר" או אחת החברות האחרות המתעסקות בעניין.

אם תרצה, פנה אלי בפרטי לעזרה ספציפית.

פורסם

אז במידה ואני לא מספק חשבונית - הכסף אבוד?

או שהאפשרות השניה לגשת לחברה שמספקת חשבוניות ולשלם לה עמלה, זה כדאי?

אוהד.

פורסם
אז במידה ואני לא מספק חשבונית - הכסף אבוד?

או שהאפשרות השניה לגשת לחברה שמספקת חשבוניות ולשלם לה עמלה, זה כדאי?

אוהד.

השאלה היא האם יסכימו להנפיק לך קבלה על סכום כזה.

בכל מקרה לפי דעתי אם הם יסכימו להנפיק לך קבלה, עדיף לקבל איזשהו חלק מהכסף מאשר לא לקבל כלום.

פורסם

סתם מתוך סקרנות, מה אתה מוכר שאתה צריך חשבוניות?

עוסק פטור, לפי הבנתי הוא פטור ממס ולא מחשבוניות, אם אתה גם ככה הולך להתקדם עם זה אז למה לא לעשות חשבניות כבר עכשיו?

נזכרתי במשהו:

בתור עוסק פטור אתה לא מגיש הוצאות למע"מ, ואתה מוציא רק חשבוניות למי שקנה ממך, כמו כן החשבונית יכולה להיות הכי פשוטה שבעולם.

קובי

פורסם

צודקים - מה שאותה חברה ביקשה זה קבלות ולא חשבוניות, אז עדיין הפתרון שלי לקנות קבלות מאופיס דיפו ולתת לחברה יכול לעבוד?

הרי זה בעצם כמו שאני קונה בסופר ומקבל קבלה, מה יש לי לעשות איתה חוץ מזה שזה הוכחת קנייה?

למי ששאל באיזה עבודה מדובר- אני מאמן בחדר כושר והחלטתי להרחיב את זה באימונים אישיים, יש לי כמה לקוחות פרטיים בלי קשר לחברה, ואני עדיין מנסה לעבוד עם החברה הזו או חברות אחרות על מנת להגדיל את השכר.

תודה,

אוהד.

פורסם

אני חושב שאתה לא יכול לקנות חשבוניות באופיס דיפו ולתת ללקוחות שלך, משום שהכסף הזה לא מדווח למס הכנסה.

אבל אני אישית יכול לומר לך שאנשים שאני ראיתי עושים שיעורים פרטיים ופשוט לוקחים מזומן.

קובי

פורסם
צודקים - מה שאותה חברה ביקשה זה קבלות ולא חשבוניות, אז עדיין הפתרון שלי לקנות קבלות מאופיס דיפו ולתת לחברה יכול לעבוד?

הרי זה בעצם כמו שאני קונה בסופר ומקבל קבלה, מה יש לי לעשות איתה חוץ מזה שזה הוכחת קנייה?

למי ששאל באיזה עבודה מדובר- אני מאמן בחדר כושר והחלטתי להרחיב את זה באימונים אישיים, יש לי כמה לקוחות פרטיים בלי קשר לחברה, ואני עדיין מנסה לעבוד עם החברה הזו או חברות אחרות על מנת להגדיל את השכר.

תודה,

אוהד.

אם אתה סתם קונה קבלות מאופיס דיפו אתה אמור לשים חותמת עם מספר עוסק פטור על הקבלות, אם אין לך תיק במס הכנסה, אז הקבלות שלך לא שווה את הנייר עליהן הן כתובות

אתה יכול לפתוח עוסק פטור בערך ב5 דקות (לא כולל נסיעה ממשרדי מע"מ למשרדי מס הכנסה)

וגם לסגור אותו לוקח בערך 3.5 דקות

פורסם

אוקיי אז נקח דוגמא אחרת, אני לא יודע אם זה אותו דבר אבל זה מאד דומה.

מה למשל עושים זוג שהתחתן עם כל המתנות? הרי המון אנשים מביאים צ'קים במקום מזומן, ברגע שהזוג מפקיד את הצ'ק בחשבון בנק שלהם הם לא צריכים לדווח? איך הולכת הפרוצדורה?

אוהד.

פורסם

מכיוון שאני נשוי אני יכול לספר לך שמגיעים עם הצ'קים לבנק, נותנים אותם לפקידה והיא מפקידה אותם בחשבון.

מדובר במתנות בסכום זניח (כל מתנה בנפרד, וסכום זניח זה גם 10,000 ש"ח) והן לא חייבות במס.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

את הבנק לא מעניין מאיפה הכסף שאתה מפקיד

רק אם אתה עצמאי יש סיכוי שיבדקו לך הפקדות, וגם זה רק מס הכנסה בודק

שכיר לא מעניין אותם.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...