Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחי יש סוזוקי בלנו אוטו' שנרכשה לפני חודש,

הוא מעוניין בטיפול גדול(יישור קו)

עד כה,הוא החליף בלמים + דסקיות.

כעת,הוא רוצה טיפול טיימינג+10,000

שאלות:

1.כמה אומר לעלות הסיפור

2.האם כדאי להחליף שמן גיר(אוטומטית) אחי שואל כי המוסכניק אמר לו שיש ריח של שרוף כבר,וכדאי לו להחליף

בברכה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ראשית בלנו אחלה בחירה

1.לדעתי שיחליף את השמן גיר אבל שיבדוק ויתעקש על שמן איכותי, בארץ השמן שעומד בתקנים של רוב היצרנים (טויוטה סוזוקי וכו'),הוא פזגיר4. לא להתפשר על פחות!

2. שיבדוק שמחליפים לו גם פילטר דלק, מכונאים רבים לא מכלילים את המסננן דלק כחלק מהטיפול, בגלל שמדובר בישור קו אז שיחליף הפעם, ופעם הבאה יכולה להיות בעוד 40K.

פורסם

אהה שכחתי עלויות

טיימינג בין 600 ל800 ש"ח

שמן גיר 200 עלות העבודה 50

טיפול 10 כולל מסנן דלק 400

סה"כ 1450 בהערכה גסה, לדעתי קצת פחות

פורסם

גם אני רכשתי לפני כשנה בלנו אוטומט שנת 97,

הרכב היה עם 81.000ק"מ עשיתי לרכב יישור קו לא רציני.

טיפול 10.000 שכלל שמן מנוע אני מאוד אוהב את השמנים של L.M חצי סינטטי,פילטר אויר,פילטר דלק,פלגים,ניקוי הרדיאטור ומילויי מחדש של מים ירוקים של פרסטון,החלפת טרמוסטת.

וכמובן טיימינג.

סה"כ עלות הטיפול היא 1200 כולל מע"מ ועבודה - את השמן אני הבאתי.

לפני שהכנסתי את הרכב בדקתי גם את המחיר במוסך סוזוקי מרכזי וההצעה שאני קיבלתי היא 1755 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

במידה ויש לך עוד שאלות על הסוזוקי אני אשמח להגיב או לשתף איתך מידע מנסיוני הלא כל כך גדול.

אני אישית מאוד מאוד מרוצה מהרכב.

שבת שלום

• תוכן חדש...