Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם מנוע AHW , פולו 2001,ידנית 1.4 , קמ 64K

עשיתי החלפת שמן מלא לפני חודשיים וחצי.

בבדיקת שמן שגרתית גיליתי כי השמן נמצא במצב C , כשתי מילימטר מתחת לB (מצב תקין על פי הוראות היצרן)

קניתי ליטר שמן 10W-40 SAE סינטטי של AGIP.

מאחור רשום VW500 שזה גם מופיע לי בספר הוראות היצרן.

הבעיה שהוספתי (אתמול בערב) טיפה יותר שמן מהדרוש. (עד קצה רמת A , אולי חצי מילימטר יותר).

הבנתי שזה יכול לגרום נזק לממיר הקטליטי (השמן עלול להישרף בתוכו), כיוון ששמן עודף יימשך למנוע דרך בית הארכובה וייצא ממערכת הפליטה לאוויר.

עשיתי נסיעה של 50 ק"מ, הכל היה תקין.

היום בבוקר החלו התופעות. כשהרכב במצב עמידה מרגישים שהוא חנוק ויש רעידה קלה.

אחרי מספר שניות הוא נכבה, וגם במהירות נמוכה ביציאה ובכניסה לחניה הוא נכבה כל כמה שניות.

בנסיעה רגילה הרכב בסדר.

יש לציין כי לא בהכרח זה קשור לשמן, כיוון שזה קרה לי בחודש האחרון מספר פעמים אחרי שעליתי עליה גדולה והרכב נעצר ברמזור. חשבתי שאולי הרמתי קלאץ' גבוה מדי או משהו כזה, אבל כעת אחרי הוספת השמן הבעיה החריפה.

אם זה יעזור אז עשיתי החלפת קלאץ' לפני 3 חודשים. הקלאץ הוא חליפי ולא מקורי (1600 שח כולל עבודה), והמליצו לי להחליף גם את המוט (אם אני זוכר נכון) בעלות של 1000 שקלים.

זקוק לעזרה או הכוונה מה להגיד במוסך.

תודה רבה

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

סביר להניח שמדובר בבית מצערת מלוכלך. מוסכניק שרגיל לטפל בדגם הזה יכיר את הבעיה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

תודה!

יש מצב שאתה צודק. עשו ניקוי בית מצערת בפעם האחרונה בצמפיון לפי הסטוריית הטיפול, ב47K

אגב רק עכשיו ראיתי שהם גם מילאו בטיפולים שמן 15W40 .

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

עדכון נוסף.

כשהמנוע קר הרכב נוסע מצויין.

כשהוא מגיע לחום הרגיל שלו, ואני מגיע לרמזור או עצירה (בלי קשר להורדת הילוכים) המנוע נכבה לגמרי. זה גם קורה עכשיו קבוע, כל האטה המנוע נכבה. הדרך היחידה למנוע ממנו כיבוי, זה לחיצה מתמדת , אפילו אם חלשה על הגז כדי לשמור על סל"ד ששונה מ0.

נקווה שזה לא משהו רציני. :-(

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

תבדוק מנוע צעדים (אם יש באוטו הזה )

תבדוק גם חיישן טמפרטורה אוויר

דרך אגב איזו סל"ד במצב סרק מראה לך המחוג ?

• ספונסר פורום
פורסם

אין קשר למסנן דלק ,אתה צריך ניקוי של המצערת וכיוון בסיסי ,

בזמן הניקוי והאיפוס של המצערת ניתן יהיה לדעת את מצבה המכני

ולברר אם הניקוי בלבד יעזור או שאולי תצטרך החלפה שלה

בדרך כלל הבעיה תיפתר עם הניקוי והכיול .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
תבדוק מנוע צעדים (אם יש באוטו הזה )

תבדוק גם חיישן טמפרטורה אוויר

דרך אגב איזו סל"ד במצב סרק מראה לך המחוג ?

1200 בערך , המנוע גם נכבה בערך בסלד הזה. יש כל הזמן קפיצות כאלה בסל"ד גם אם זה על ניוטרל כאילו הרכב נחנק.

בקיצר מחר על הבוקר חופש מהעבודה, וניקח אותו לטיפולים

רון תודה רבה !

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תוכן חדש...