Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

מישהו יודע אם יש צפי להגעת המנועים החדשים של הסיטרואן C5 החדשה לארץ?

ומישהו יודע איך הביצועים יהיו?

אריאל

פורסם

מאיפה המקורות שלך של-C5 יש מנועים חדשים? אשמח להתעדכן במידע כזה.

ככל הידוע לי היא נמכרת בעולם עם 3 מנועי בנזין בנפחים- 1.8 2.0 3.0 בהספקים 125 145 215 בהתאמה ו-5 מנועי טורבו דיזל בנפחים- 1.6 2.0 2.2 2.7 3.0 בהספקים 110 138 170 207 240 בהתאמה.

רק מנועי הבנזין בנפח 2.0 ו-3.0 נמכרים בישראל.

לי לא ברור למה מנוע ה-1.6 טורבו של ב.מ.וו פיג'ו-סיטרואן אינו מחליף בו זמנית את מנועי הבנזין בנפח ה-1.8 וה-2.0, לסיטרואן הפתרון.

גם דיי חבל שמנועי הטורבו דיזל לא מיובאים לישראל, הם חזקים, חסכוניים ומצויידים כולם בגיר 6 הילוכים אוטו', חוץ מה-1.6 שמצוייד בגיר ידני בלבד. 

פורסם

http://www.autoevolution.com/news/citroen-c5-new-engines-13011.html

מפה הידיעה.

כפי שאתה רואה הבנזין החדש והחזק מאוד יחסית לנפח, יחליף את ה2.0 ליטר שיש בארץ.

קראית עכשיו שכתוב שהוא משודך לגיר ידני.

מה שבטוח שבארץ זה לא יהיה ככה, אז אני מקווה שיחליפו לגיר אוטומטי 6 הילוכים, והכל יהיה טוב.

עכשיו רק נשאר לחכות ל2010

פורסם

טוב לראות, נעשו מספר שינויים.

מנוע 1.6THP 155 יחליף את ה-2.0, כשישדכו אליו תיבה אוטומטית הרכב יגיע לארץ. השאלה כמה זמן יעבור מהרגע שישדכו לו תיבה אוטומטית ועד ההגעה לישראל כי הדברים פה בד"כ לא ממש זזים.

כמו כן מנוע 2.0HDI 160 יחליף את 2.0HDI 138 ו- 2.2HDI 170, חוץ מזה שה-240 3.0HDI החליף את ה-2.7HDI 207 את המנועים המעולים האלו כנראה לא נראה בארץ.

פורסם

חבל שלא רואים פה את הדיזלים המצויינים האלה.

לא נורא, לפחות נראה מנוע איכותי של BMW אצלנו בארץ.

זה חייב להגיע בתחילת 2010 בגלל שהם מחליפים את המנוע..

ומה ההקבלה של 240Nm לקג"מ?

פורסם

2.0HDI נשמע פשוט מעולה, עם גיר 6 הילוכים אוט' זה יכול להיות שילוב מצוין.

מעניין מה השיקול של היבואן לא להביא את המנוע הזה לארץ?

בסה"כ ה-C5 החדשה נראית מעולה ומאוד מפנקת, אחלה בחירה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היבואן בארץ לא מביא בכלל מנועי דיזל(וחבל, למרות שהבנזין החדש נשמע מעולה) לא מביא את כל הדרגות גימור.(יש מושבים כמה סוגי ריפוד, מושבים, מערכת GPS ומסך מגע, ועוד)

עכשיו אני מאמין שהבנזין החדש יגיע ב2010 מתי שסיטרואן יחליטו שהישן יוצא מייצור(תחילת 2010)

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...