Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חימום פנימי ב306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מצטער מראש אם נושא כזה מופיע בפורום, לא מצאתי משהו שיוכל לעזור לי.

בבעלותי 306 שנת 99 1.4. רכשתי אותה לפני כחצי שנה ולא מזמן גיליתי בעיה חדשה - החימום לא פועל(לא מחמם).

מה שראיתי בפורומים - שלפעמים בגלל הנזילה פשוט מנתקים את זה. השאלה היא איפה זה נמצא? איפה זה מחובר ואיך אפשר להחזיר את זה? או שמה זה עוד יכול להיות חוץ מזה?

אם זה אפשרי - להראות לי איזה תמונה או משהו שאני אוכל לראות את זה אשמח מאוד.

תודה רבה. מיכאל.

פורסם

דבר ראשון תראה אם הצינור מורכב על קיר האש. הוא נראה כמו שני צינורות מחוברים והם מתחברים במרכז קיר האש. מידי פעם הצינור הזה נקרע והוא עולה כמה מאות שקלים אז אולי לא הרכיבו לך אותו אחרי מקרה כזה. דבר שני אם הוא שם צריך לראות אם יש לנקז אוויר. יש עליו בורג שניתן לפתוח ביד כשיש לחץ ואז יצא האוויר ממנו.

לסגור את הרדיאטור הם בד"כ או מנתקים את הצינור או מתקינים עליו ברז.

פורסם

יש לי שם פעמיים שני צינורות כאלה. אחד באמצע שהם לא מתחברים לכלום. פשוט צינורות שגזרו אותם או שזה אמור להיות ככה, ועוד אחד בצד שמאל שונים בגדלים. על הצר יותר יש גם משהו כמו ברז כזה. לא ברז אבל מהשהו שאני יכול לפתוח את זה או לסגור. לא יודע איך להסביר....

• ספונסר פורום
פורסם

כנראה שניתקו את ראדיואטור החימום הפנימי בגלל נזילה,אין שום טעם לחבר את הצינורות בחזרה,שכן הראדיאטור ינזל את תוך תא הנוסעים.

יש צורך בפירוק דשבורד,החלפת ראדיאטור החימום הפנימי,והחלפת הצינורות שחתכו.

בברכה,אורן

פורסם

בתמונה השלישית למטה רואים שחתכו את הצינורות לרדיאטור חימום וחיברו אותם אחד לשני בעזרת "מופה" מאלומיניום.

כמו כן רואים שם (על קיר האש) סימנים של מים עם חלודה שככל הנראה נזלו כאשר ביצעו את המעקף.

הפתרון הוא כמו שאורן בן סימון כתב לך במקרה שתרצה שהחימום יעבוד ואם לא אז תשאיר את זה ככה.

אלכס.

פורסם

הרדיאטור עצמו יעלה כמה מאות שקלים.

הבעיה היא העבודה עצמה - פירוק והרכבה של הדש-בורד עורך זמן רב ועולה כמו הרדיאטור עצמו (אם לא יותר).

הערכת מחיר שלי - בסביבות 1500 שקלים.

• תוכן חדש...