Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיוון שראיתי בהודעה האחרונה שיש בילבול ענק ואי הבנות החלטתי לפתוח את הנושא בשנית אבל הפעם קצר יותר ולעניין.

כרגע המגבר GTO1004 שחבר שלי קנה הוחזר לחנות וחבר שלי קיבל החזר כספי כי ההסכם היה שיש לו עד שבועיים להחזיר את המגבר אם לא יהיה מרוצה (הוא לא היה סגור עליו ולא פתח אותו לכן לא היתה בעיה)

אז ככה,בתקציב של 2800 שקל הוא צריך המלצות לסאב מגבר 4 ערוצים וקומפוננט.לא להמליץ על מוצרים יד 2 כי יש לו אובססיה לדברים חדשים ואי אמון במוצרים חשמליים שעברו בידיים אחרות.הוא אוהב בעיקר מזרחית ושירים עם באסים עמוקים.

הינה רשימה של כמה מוצרים שאפשר לערוך בינהם השוואה ולהמליץ לו מה לקחת (כמובן שאשמח לקבל עוד רעיונות וגם רעיון למגבר ,לא מצאתי חוץ מה GTO1004 משהו נורמלי).

קומפוננטים(בגודל של 6.5 אינץ')

165A Focal

Tempo 6 Morel

Dotech MKII 6 Morel

Dotech Ovation Morel

XSC.6 SoundStream

REF6520CS Infinity

Hertz Energy ESK165

סאבים:

HED12 Cerwin Vega

JBL GT51204BR

GTO1260BR JBL

GTO1200B JBL

Hertz ES300

תודה לכל העוזרים מראש אשמח לעוד רעיונות, אם יש משהו טוב יותר מזה...

פורסם

התקציב לא כולל חיווט והרכבה נכון?

מגבר 4 ערוצים:

Mac Audio ZX4000/Z4200

קומפוננט:

מורל דוטק אוביישן

נשאר קצת מעל 800 לסאב:

פה יש הרבה אפשרויות-

Hed של סרווין וגה

CVR של קיקר אם פחות חשוב הדיוק

Hertz ESK165

וכו'

פורסם

במחיר הזה ה GTO1004 עדיף...(דרך אגב אני מבקש מהמנהלים למחוק את הנושא שפתחתי משום מה הוא ניפתח פעמיים אז אם אפשר שרק זה ישאר והשני שנערך כניראה ימחק או ינעל תודה).

כמובן שאני יכול להמליץ לו על כמה דברים,אבל לחברי הפורום יש יותר ידע ממני אז אמרתי אולי הם יציעו משהו מוצלח יותר,וגם אם לא,אז הם ימליצו על איזה רכיבים ממה שרשמתי הכי כדאי ללכת (בהתאמה שאפשר יהיה לנצל את הקומפוננט והסאב ע"י המגבר).

פורסם

מאיזה תוצרת האוזן שלך ? או של החבר שלך ?

ככה אני יוכל להגיד לך איזה קומפוננט עדיף לך !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בכלל השאלה שלי היא כללית היא סט נחשב איכותי יותר ומה הבדל המחירים בינהם...או יותר נכון כמו עולים ההרץ.

רשמתי למעלה חבר שלי אוהב מזרחית ולפעמים שירים שהבאסים שלהם ממש איכותיים,לועזי כמו שכולם מכירים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...