Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית מלחם גז.

ShizoManiak
שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

אני זקוק לעזרתכם, אני מעוניין לרכוש מלחם גז, יש לי 2 דגמים שאני צריך לבחור המתאים ביותר עבורי וצרכים שלי.

אני אשתמש בהלחמת חיווט ברכב, כל מיני כבלים לא עבים במיוחד, מקסימום נגיד כבל מתח 2G או 4G.

דגם ראשון: http://www.pro-iroda.com/pro50.htm

דגם שני: http://www.pro-iroda.com/pro180.htm

שאלה: האם מלחם הקטן מסוגל להלחים חוטי רמקולים, וכל מיני חוטים בעובי דומה, ואם הוא גם מסוגל להלחים כבל מתח?

או שללכת על הדגם הגדול והחזק וזהו זה. הרי יתרון ענקי אצל מלחם הקטן, שהוא קטן וניתן בקלי קלות להגיע איתו לכל מקום הקשה להשגה, מה שיהיה בעיתי עם מלחם החזק והגדול, כי הוא באמת גדול.

אז מה אתם אומרים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקרא את המפרט של כל אחד מהם. על הגדול רשום ספציפית:

Automotive and truck repairs

Heavy gauge wires and ground rods

Industrial cable repairs and installation

Installation of Heat Shrink and Heat Shrink Connectors

כך שהוא מתאים לכבלים גדולים.

הקטן לא נשמע חזק דיו, וייקח לו קצת יותר זמן ואנרגייה להלחים חוטים עבים, אם כי הוא מסוגל לדעתי- מלחם 30 וואט עושה עבודה בסיסית, והוא נע בין 30-70 וואט לפי המפרט.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להלחים כבל 8G צריך מלחם טוב.

אז להלחים כבל 2G אתה צריך מלחם חזק. והרבה זמן. (מנסיון על כבל כזה)

למלחם חצי מקצועי (130W !!) לוקח מספר דקות טובות לחמם את הכבל להספיג את הבדיל.

אני לא מבין מה הבעיה לקחת כבל מאריך ולחבר מלחם בחניה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום חברים.

אני זקוק לעזרתכם, אני מעוניין לרכוש מלחם גז, יש לי 2 דגמים שאני צריך לבחור המתאים ביותר עבורי וצרכים שלי.

אני אשתמש בהלחמת חיווט ברכב, כל מיני כבלים לא עבים במיוחד, מקסימום נגיד כבל מתח 2G או 4G.

דגם ראשון: http://www.pro-iroda.com/pro50.htm

דגם שני: http://www.pro-iroda.com/pro180.htm

שאלה: האם מלחם הקטן מסוגל להלחים חוטי רמקולים, וכל מיני חוטים בעובי דומה, ואם הוא גם מסוגל להלחים כבל מתח?

או שללכת על הדגם הגדול והחזק וזהו זה. הרי יתרון ענקי אצל מלחם הקטן, שהוא קטן וניתן בקלי קלות להגיע איתו לכל מקום הקשה להשגה, מה שיהיה בעיתי עם מלחם החזק והגדול, כי הוא באמת גדול.

אז מה אתם אומרים?

ראשית עליי לציין שכבל 2G בעל קוטר חיצוני של 6.5 מילימטר ושטח חתך של 33 ממ"ר נחשב כבל בעל שטח חתך יחסית גדול לשם הלחמה לכן תצטרך מלחם בעל הספק של יותר מ-100 וואט וראש הלחמה ברוחב של 6 מילימטר לשם ביצוע הלחמה מהירה ואיכותית.

לשם הלחמת כבלים בעלי שטח חתך של 0.5-2.5 ממ"ר ועבודות אלקטרוניקה תוכל להסתפק במלחם של 30-50 ואט עם ראשים מתחלפים קרי ראשים במידות שונות כגון: 1.6 מילימטר עד 3.2 מילימטר.

בקיצור קשה עם מלחם בודד לענות על הצרכים שלך ובכלל אינני ממליץ לך לרכוש מלחם גז.

אקדח הלחמה עם אפשרות של החלפת ראשים ואפשרות של עבודה בשני הספקים שונים על-ידי לחיצה על כפתור ניתן לשנות את הספק המלחם וזו הבחירה הטובה ביותר במקרה שלך.

כמובן קיימת אפשרות של רכישת תחנת עבודה שזה עניין של 500-800 שקל.

ראה קובץ מצורפת.

47658.pdf

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...