Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Volkswagen-Scirocco-2.0-TSI-265-R/244610/

וכתבה נוספת מקאר:

http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/VW-Scirocco-R-2009-CAR-review/

ומאוטו-אקספרס:

http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/244303/volkswagen_scirocco_r.html

עושה רושם שהמכונית הזו היא משהו מיוחד. בהחלט יש למה לחכות 8)

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תודה. מאוד מעניין.

אבל יותר מעניין יהיה לקרוא השוואה שלה לגולף R, כבר לא יכול לחכות...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כמה שאני אוהב את VW, זה משהו באמת מכובד.

האם היא תימכר בארץ? ומה המחיר ההתחלתי אם כן?

ויש כמוהה בגיר רגיל? זה הכי חשוב.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אני לא אוהב VW אבל אם הם ימשיכו בקו הנוכחי של מכוניות טובות (גולף GTI) ומעניינות (שירוקו) במחירים "נמוכים" (יחסית..) אז כל הכבוד ליבואן.

פורסם

האם היא תימכר בארץ? כן

ומה המחיר ההתחלתי אם כן? עדין לא ידוע. הימור שלי, בין 250-275 אש"ח.

ויש כמוהה בגיר רגיל? כן

עכשיו חישבו על ההשואה המתבקשת בין מגאן RS250 לשירוקו R, לאחר שהשתיים תנחתנה בארץ. הביצועים זהים, שתיהן מוחמאות מאד על יכולתן הדינמית, בעוד פער המחירים יהיה משמעותי. מה שבטוח, 2010 הולכת להיות שנה מעניינת...

פורסם

לפחות בעזרת הייבוא המקביל, יש סיכוי סביר לראות כאן גולף R, גם אם צ'מפיון יחליטו שלא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא ברור לי איך הבנת שהשירוקו מביסה את הפוקוס RS.

לכל היותר הם טוענים שהשירוקו לא תפגר בהרבה אחר הפוקוס, וכחבילה המבוססת על התמורה/יוקרה למחיר כנראה שהשירוקו היא הבחירה הטובה ביותר.

אשמח אם תעיר את עיני היכן פספסתי ..

דני G.

פורסם

אשמח אם תעיר את עיני היכן פספסתי ..

דני G.

צפה שוב בסרטון שבאתר אוטוקאר - ובסיכומו, שם סטיב סאטקליף בוחר בשירוקו. המונח תבוסה מתיחס לכל סיטואציה השוואתית/תחרותית בה יש מנצח ומובס - ובמקרה דנן, מבחן השואתי.

פורסם
לא ברור לי איך הבנת שהשירוקו מביסה את הפוקוס.

גם לי לא ברור, בייחוד שכל מה שנאמר בהשוואה לפוקוס זה שני משפטים די סתומים, כאשר אין בכלל מבחן השוואתי :shock:

זו בסה"כ נסיעת התרשמות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

504L - הכתב טוען שהשירוקו נותנת תמורה טובה יותר לכסף, היא לא בהרבה פחות זריזה מהפוקוס ותא הנוסעים שלה מרגיש יוקרתי ומוקפד יותר.

זהו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
צפה שוב בסרטון שבאתר אוטוקאר - ובסיכומו, שם סטיב סאטקליף בוחר בשירוקו. המונח תבוסה מתיחס לכל סיטואציה השוואתית/תחרותית בה יש מנצח ומובס - ובמקרה דנן, מבחן השואתי.

אולי זה מילון המונחים שלי, כי לא טרחתי לבדוק ב"אבן-שושן" את ההגדרה המדויקת, אבל כאשר קיים עימות בין שני צדדים, יש מנצח ומנוצח או אם תרצה מפסיד.

נהוג לייחס תבוסה למישהו שהפסיד Big Time ובפער ניכר.

כמו למשל בכדורסל, הפסד בכמה נקודות נקרא - הפסד. הפסד בפער של 20 נקודות מכונה - תבוסה.

בכדורגל - הפסד בשער אחד נקרא - הפסד. הפסד בפער של 4 שערים - מכונה תבוסה.

ואם נחזור להשווה המאד לא מעמיקה שנעשתה, שהרי אנחנו יודעים שכשהם רוצים לעשות השוואה רצינית הם יודעים לפרוס אותה על פני 4 עמודי טקסט מפולפל וזה לא מה שיש לנו כאן, אפשר להסיק שמדובר על השוואה מאד כללית והתרשמות ראשונית (ככה גם הם קוראים לזה) שלפי קריטריונים מסויימים השירוקו R עדיפה.

אין לי שום וויכוח עם התוצאה שכן לא אני עשיתי את ההשוואה, אבל אני מתקשה לקבל את המינוח "תבוסה" בהתייחס לתוצאות.

דני G.

פורסם

1. "מונח תבוסה מתיחס לכל סיטואציה השוואתית/תחרותית בה יש מנצח" - כאמור, לא נכון.

2. ובמקרה דנן, מבחן השואתי. - זה לא מבחן השוואתי.

תוספת: ראיתי עכשיו את הוידאו. שטחי ולא מנומק זה ה-understatement של השנה.

פורסם
1. "מונח תבוסה מתיחס לכל סיטואציה השוואתית/תחרותית בה יש מנצח" - כאמור, לא נכון.

2. ובמקרה דנן, מבחן השואתי. - זה לא מבחן השוואתי.

תוספת: ראיתי עכשיו את הוידאו. שטחי ולא מנומק זה ה-understatement של השנה.

מילון אוקספורד מפרש את המילה defeat כ"תבוסה; הפסד". יודעים מה, אני אתכם. תבוסה היא הפסד מוחץ. אם מכונית אחת עדיפה על האחרת באספקטים פרקטיים/עיצוביים/תדמיתיים, אינה איטית יותר ואף מהנה יותר לנהיגה - והכל במחיר זול יותר, הרי שזהו נצחון מוחץ, לא נצחון בנקודות בודדות.

ולעניין המבחן ההשוואתי, מישהו דיבר על מבחן דרך ממצה וארוך? העובדה ששתי המכוניות ננהגות על אותה דרך, באותו זמן ותנאי מזג אויר, היא מבחן ממצה למדי. מן הסתם, גם דניG, שהשתתף בלא מעט מבחנים קבוצתיים בארץ, מודע לנקודה זו.

ולעניין הוידאו. שטחי? אולי. גם מבחנים של טופ גיר, מהנים ככל שיהיו, הם שטחיים. לא מנומק? אני דווקא הבנתי - ולאחר קריאת כל הכתבות הרשמתי שהמדובר במכונית בעלת עומק יכולות רציני - והרבה יותר ממוקדת משירוקו רגילה.

יש לך חיבה מיוחדת לפוקוס RS?:wink:

פורסם

אין לי מושג איך הפוקוס RS. כמו שכבר הסברתי הרבה פעמים בעבר, אני לא חובב מכוניות גדול, אני אוהב לנהוג. אם המכונית גם יפה, זה בכלל טוב, אבל לא נדרש. זה מעניין לי (סליחה) ת'תחת מי מייצר את המכונית.

השירוקו נראית מצויין, כנראה גם נוסעת טוב (בקרוב אני אקח לי סיבוב מחבר) ומתומחרת נאה. אני חושב שהיא יופיופי, אבל המבחן הזה לא ממש מצליח לספר לי מה היא עושה טוב, איך היא מתנהגת וכו'. בכל זאת, צריך להשאיר משהו לעיתונות הכתובה, כנראה, כי הבריטים יודעים לעשות מבחנים חבל"ז. אז אם כולם אומרים שהמכונית מצויינת, אז כנראה שהיא באמת מצויינת.

אבל מכאן ועד לצאת בתופים ובמחולות על "הניצחון" על פני מכונית שבין כה וכה לא נראה בארץ... (את ה-R כן נראה?).

• תוכן חדש...