Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקרה זה שמים עלו בערך עד חצי מגובה הדלתות בגלל בעיית ניקוז במקום שחניתי בו (חנייה מסודרת פתוחה מחוץ לבסיס, יש עילה לתביעה?), נחרדתי לגלות שכל הריצפה ברכב התמלאה במים עכורים, שחורים ובוץ. כמובן שבשיא המבול לא יכולתי לעשות הרבה, הזזתי את הרכב, עליתי על מדרכה עם 2 גלגלים קדמיים וככה המים הצטברו במושבים האחוריים, השתמשתי בפח של הרכב בכדי לרוקן את הרכב ממים כמה שיכולתי, בערב חזרתי הביתה והשארתי את הרכב במכון ניקוי שעובד בלילה, הם שאבו את הרצפה עם שואב מים מיוחד, יצאו רוב המים, וחלקים נרחבים התייבשו, השפריצו קצת סבון - שמפו, שפשפו ושוב שאבו כמה שיכלו, הרצפה עדיין לחה, השארתי את הרכב עומד 3 שעות מאז, חזרתי לריצפה, והיא ספוגה במים, כנראה שהמים חדרו את הריפוד התחתון ונכנסו למקומות שלא ניתן היה להגיע אליהם עם השואב, ועכשיו שוב כל התחתית (מקדימה בלבד - מאחורה יבש ונעים) ספוגה במים, אני מפחד מאוד מהנזק שזה עתיד להשאיר לי.

• לאיזה נזק עתידי לצפות? (בעיות חשמל, מגעים, חיישנים, מכניקה וכו')
  • מה לעשות? (לחזור ולשאוב? לקוות שזה יתאדה? להשאיר מגבת יבשה על זה שתספוג את הנוזלים כמה שניתן?)
  • אני מקווה שהרכב לא יסריח עכשיו, יש מה לעשות?
  • זה נכון שיש שסתום מתחת לריפוד שאמור לנקז את המים? איך אני מגיע אליו? נראה שהריפוד מודבק לריצפה או משהו בסגנון.
  • בנוסף במהלך הנסיעה אני שומע קולות של איזה רצועה משוחררת שכל כמה זמן צורחת כאילו היא משוחררת יתר על המידה, כנראה שהיא מחליקה או משהו בסגנון, יש טעם להכנס למוסך?

אני אשמח לכל עצה אפשרית, היה לי חרא של יום :cry: ואני מקווה להמנע מזה כמה שאפשר מעכשיו, לפחות הרכב התניע..

תודה רבה מראש.

פורסם

מה דעתך על חיפוש בנושאים דומים?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=110334

תביעה תוכל להגיש למשרד הביטחון או לרמטכל .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עברתי על הנושא הזה, מה שהיה לו שם לא כיסה את כל השאלות שלי ולכן פתחתי את הנושא, כמות המים שהוא מראה בתמונות היא בערך שליש מכמות המים שהייתה אצלי, ורציתי לדעת בנוסף איך אני מגיע לפתחי הניקוז ועל בעיות אפשריות.

תודה מראש.

פורסם

יצאתי היום מוקדם מהבסיס לאזכרה ובדרך נכנסתי שוב לבנאדם של השטיפה, הרמנו את כל השטיח במושב הקדמי הימני ולתדהמתנו ראינו שלולית ענקית של מים לאורך כל אזור התחתית הקדמי, שאבנו הכל, ספגתי את זה עם מגבת, ואני מנסה להבין מאיפה המים מגיעים, יש מצב שזה מגיע מאזור המנוע, שמתי לב שמרימים את השטיח יש באזור העליון (ממש בסוף האזור של הרגליים, מתעקל ללמעלה) מן דבר כזה שאפשר להרים, מחומר כמו ג'ילדה (ספוג מאוד במים), ולכן אני נוטה לחשוב שזה מגיע מהאזור הקדמי של הרכב, יכול להיות שאלו מצבורי מים מאתמול שיצאו במהלך הלילה, מישהו יודע אם יכול לקרות מצב שמאזור המנוע \ אזור הרכב הקידמי יוצאים מים? ואם הריבוע דמוי הג'ילדה (קשיח מלמעלה וג'ילדתי מלמטה) אמור למנוע מהמים להגיע לאזור הזה?

אני כבר ממש אובד עצות, כרגע השארתי את כל השטיח מקדימה מפורק כדי לראות אם יוצאים עוד מים, ואם הם אולי חודרים ממקום כלשהוא, ואז נדע בדיוק מה הולך שם.

אני אשמח לעזרה בנושא, תודה רבה.

פורסם

צהריים טובים

על זה היית צריך לחשוב קודם, ולפנות לביטוח שלך, אולי לא מאוחר דבר עם הסוכן.

לגבי המים: לפי התאור, למרות שייבשת הרכב עדיין ספוג במיים, להשאיר עם חלונות פתוחים במידת האפשר.

אל תשאיר את החלונות סגורים לגמרי בימים חמים, כי יווצר ריח מאד לא נעים.

הפתרון הטוב ביותר לייבוש הוא להכניס את הרכב לכמה שעות לתנור אצל צבעי רכב.

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
צהריים טובים

על זה היית צריך לחשוב קודם, ולפנות לביטוח שלך, אולי לא מאוחר דבר עם הסוכן.

לגבי המים: לפי התאור, למרות שייבשת הרכב עדיין ספוג במיים, להשאיר עם חלונות פתוחים במידת האפשר.

אל תשאיר את החלונות סגורים לגמרי בימים חמים, כי יווצר ריח מאד לא נעים.

הפתרון הטוב ביותר לייבוש הוא להכניס את הרכב לכמה שעות לתנור אצל צבעי רכב.

שא ברכה

מה הייתי עושה עם הביטוח? ההשתתפות עצמית שלי היא 1500 שקל, לא נראה לי ששווה לתבוע את הביטוח.

• תוכן חדש...