Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713181 ואני רוצה לחבר אליו מצלמת רוורס.

צירפתי שירטוט של החוטים אני לא מצליח להבין לאן אני מחבר את החוטים: כבל זיהוי גב אחורי וכבל זיהוי בלמים, והאם זה קשור לזה שברגע שאנ משלב להילוך אחורי אז הרדיו דיסק יעבור למצב של מצלמת רוורס?

תודה

ללא שם.jpg

פורסם

כבל צהוב חיברתה לרדיודיסק ? יופי , עכשיו מהנסיון שלי עם מצלמות רוורס היא מגיעה עם 2 בננות יוצאות כאלה 1 זה צבע צהוב והשניה זה שחור\אדום , עם המצלמה עצמה מגיע כבל שמתחבר לחוט האדום שחור , את החוטים האלה אתה צריך לחבר למנורת ברקס בבאג' ככה שהמצלמה נדלקת שאתה מפעיל הילוך רוורס , לפי דעתי אתה תצטרך להחליף ידני ברדיודיסק לרוורס כי רק במערככות אורגנליות זה מתחלף אוטומטי עם ההילוך(או שאני טועה.)

תהליכי שיפוצים

פורסם

אור רוורס לחבר לחיבור(+) של המצלמה ולחוט כתום ברדיו דיסק. סיגנל וידאו של המצלמה לחבר לכניסת וידאו של גב הרכב(ברדיו). אין צורך בהחלפה ידנית (לא יודע מאיפה הבאת את זה).

פורסם

עכשיו הבנתי , החוט הצהוב שנועד למצלמות רוורס ברדיודיסק ברגע שהוא מקבל חשמל מהמצלמה שמתחילה לעבוד ישר ברדיודיסק עובר לערוץ שלו , מגניב טוב לדעת.

תהליכי שיפוצים

• תוכן חדש...