Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי בעיה קטנה בסיטרואן קסרה 2002 שלי, בכל פעם שאני מדליק את האוטו נדלקת הנורה של המזגן כלומר של הקירור לעומת זאת יש לידו כפתור שמבקר על כניסת אויר מחוץ לאוטו או שהאויר נשאב מתוך האוטו, כשאני מדליק את האוטו היא לא נדלקת אלא אני צריך להדליק אותה.

זה קצת מציק לי עכשיו יותר בחורף. מה זה יכול להיות כי מה שאני יודע זה אמור להיות הפוך שהמזגן לא ידלק ומה שמבקר על כניסת האויר כן ידלק כדי שלא יכנס לי אויר לתוך האוטו מבחוץ.

תודה רבה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

בקשר לכפתור המזגן - אצלי זה לא ככה, הוא תמיד נשאר במצב שהוא היה שהאוטו כובה

בקשר לכפתור השני - הוא תמיד במצב כבוי שמתניעים

פורסם

בקיץ לא שמתי לב לזה כי המזגן תמיד עבד אבל עכשיו בחורף התחלתי לשים לב שאפילו שכיביתי אותו הוא נדלק, לגבי הכפתור השני נהגתי בקסרה של חבר (דור1) וכשהתנעתי אותה הכפתור השני היה דלוק, מזה הבנתי שמה שיש לי כנראה לא אמור להיות.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

שלום לך,

גם לי קסארה 1.6 בנזין 2004 ואתאר תמונת המצב אצלי, שלדעתי תקינה:

כפתור המזגן נשאר במצב בו היה כאשר כבית את הרכב לאחרונה. (אם המזגן היה מכובה אז - לא יופעל כשתתניע מחדש)

כפתור כניסת האויר אכן חוזר למצב פתוח (זרימת אויר מבחוץ, נורית לא דולקת) עם כל התנעה, בלי קשר למצבו בעת כיבוי הרכב.

פורסם

ערב רב

תקין לחלוטין

במכוניות האירופאיות, שבהן בורר מצב האויר הוא חשמלי

מצב ברירת המחדל הוא על אויר חיצוני, כנראה מטעמי בטיחות

זה המצב ב: פולקסווגן, רנו, פז'ו, סיטרואן, סקודה, ועוד

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

הערב באמת שמתי לב שטעיתי, המזגן נשאר כמו שהיה לפני הנסיעה אבל הבורר של כניסת אויר באמת נכבה כל פעם, אם זה המצב נשלים איתו, קצת מעיק אבל נתרגל.

תודה רבה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...