Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שומע רעש באזור הנמצא מתחת לרגליי הנהג משהו ליד הגלגל, הרעש הוא מן "בום" הנשמע בלחיצת ברקס פתאומית או סיבוב ההגה (כשהרכב נמצא בהילוך) הרעש הוא משהו שדומה לקפיץ שלא יושב טוב ונכנס למקום, משולשים עליונים הוחלפו לחדשים, משולשים תחתונים מפירוק, 4 בולמים חדשים, שמו גומייה מעל הקפיץ ושימנו אותו, כל התפוחים חדשים כולל תפוחי הגה.

שאלתי הרבה אנשי מקצוע ולאף אחד אין מושג (כולל UMI ומכונים לכיוון פרונט) אני לי שמץ מה הגורם לרעש, אשמח לעזרה.

תודה.

פורסם

אין מצב שאם אתה מכניס תרכב ל UMI הם לא פוטרים לך את הבעיה. ברור שאם תשאל באוויר..יגידו לך לא יודעים.

אבל אם תכניס , תשלם. הם פוטרים לך תבעיה אם הם רוצים או לא, השאלה היא אם אתה מוכן לשלם.

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

מצטער להגיד לך אבל אתה טועה, אוליי זה לא נראה ככה אבל הרכב הזה הוא יד ראשונה מיבוא אישי ומהיום שהוא הגיע לארץ הוא לא טופל במקום אחר חוץ מ UMI, אין חלק ברכב שהוא לא מקוריי ב UMI נתניה מכירים אותי מצוין משהו כמו 20 שנה והם ניסו למצוא את הבעיה אך ללא הצלחה.

חוץ מזה אני מכיר טוב את מוסך אחים מזרחי בחיפה והוא זה שהחליף לי את המשולשים העליונים והבולמים, וגם לא אין מושג מה עוד אפשר לעשות הוא חושד בקפיץ אבל הוא פורק פעמיים ואין עליו שימני שבירה או משהו חריג.

פורסם

ערב רב

אם יש מישהוא שיפתור לך

חיים איטח ממוסך נגה בקרית אתא

מורשה UMI תמצא פרטים באתר של החברה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

הוא מבין טוב ברכבים הללו? מכיוון שכפי שאתה רואה אני מנתניה ונסעתי כמה פעמים לחיפה רק בשביל הבעיה הזאת ולא מצאו את הבעיה ומוסך אחים מזרחי דווקא די ממוחים ברכבים האלו.

• תוכן חדש...