Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הכוונה מיכאל? יש לך רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

בגדול אני די מיואש יש כל כך הרבה דברים קטנים שמציקים לי ואני לא מצליח לפתור אותם וכל מקום שאני הולך לא פותרים לי את הבעיות ולא מקצועיים מספיק וקשובים למה שאני מתאר...

נקווה לטוב.

תודה לכולם בכל אופן

• ספונסר פורום
פורסם

אל תפרק את המוטות ובטח שאל רכיב עם גריז,רוב הסיכוים שברגע שתנתק אותם הם יקראו(אם הם לא קרועים כבר עכשיו) ולא תוכל להרכיב אותם חזרה,וגריז יגרום להם לקפוץ החוצה,בדוק תושבות מנוע,את המוטות לחופשים מוגזים,החלפת שמן גיר לשמן סינטטי מלא מיוחד יקל על חייך.

אורן

פורסם

ככה:

1) תושבת מנוע תחתונה ותושבת ימנית (מתחת למחשב רכב) חדשות, לגביי השלישית אני צריך לבדוק, היא מתחת למצבר נכון?

2) שמן גיר מקורי ESSO 75W80 בן פחות מ-10000K

3) אם יש חופש במוטות (אגב מוטות, כשאומרים סנכרונים מתכוונים אליהם?) יש להשיג גומיות? או שצריך לקנות מוט שלם?

4) האם יש טעם לבדוק את אורכם המדוייק? (לפי ספר היינס הם מתכווננים ויש אורך מדוייק שהם צריכים להיות)

תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

מוטות+שטנגות

יש צורך לבדוק את האורכים,רצוי לקנות חדש מהסוג הקבוע שלא מתכוונן,3 שטנגות לא אמור לעלות יותר מ250 ש"ח.

אורן

• תוכן חדש...